Tässä kaksoisliekkeyteen liittyvässä jatko-osassa käsittelemme niitä merkkejä ja signaaleja, joita tarkkailla ja jotka auttavat sinua tietämään, onko kyse siitä, että olet tavannut kaksoisliekkisi vai oletko vain saanut sytytettyä herkullisen romanssin kipinän. Kaikki rakkaus ei ole kaksoisliekkirakkautta ja jopa se tunne, että joku “täydentää” sinua ei ole välttämättä merkki siitä, että olet astumassa pyhään liittoon. Itse asiassa, tässä jaksossa opit, kuinka kaksoisliekki on jumalallinen heijastus siitä työstä, jota olet tehnyt (tai jota sinun täytyy tehdä) oman kristallisen värähtelytasosi eteen.

Oletko valmis vastaanottamaan ILMAISTA tukea enkeleitä ja astumaan ylösnousemuksen kristalliselle polulle? Esittelen rehevälle joukolle jumalallisia naisia, kuinka nostaa omaa värähtelytasoaan ja ylösnousta Kristallisen Jumalattaren statukseen ILMAISESSA yhteisössäni Kristallinen elämä – Anu Grace, ja minusta olisi upeaa, että liittyisit mukaamme!  

Jos nautit tästä jaksosta ja se inspiroi sinua jollain tapaa, kuulisin mielelläni suurimmat oivalluksesi. Voit jättää arvostelun iTunesissa, joka on aina arvostettua, tai suunnata Facebook-ryhmäämme ja jakaa Aha-elämyksesi kanssamme siellä.

Tässä jaksossa käsittelemiämme asioita: 

  • ENSIMMÄINEN merkki siitä, että olet luomassa kaksoisliekkiyhteyden rakkaasi kanssa [3:38]
  • Erikoinen elämän tarina synkronisoinneita, jotka voi tarkoittaa, että olet astumassa pyhään kaksoisliekkeyden liittoon [5:46]
  • Erillisyys, jonka suurin osa kaksoisliekeistä kokee ja [12:48]
  • Väärinkäsitykset kaksoisliekkiyhteyksistä ja kuinka valmistautua nyt ottamaan ne täysin vastaan elämääsi  [16:27]
  • Yliluonnolliset merkit, joista tarkkailla tietääksesi, että olet yhdistymässä kaksoisliekkisi kanssa [17:49]

Odotan innolla näkeväni sinut Kristallinen elämä – Anu Grace ryhmässä, jossa jaan ilmaisia pop up parantamissessioita, enkelirityaaleja ja atlantislaista opetusta. Saat myös pääsyn pyhään sisaruskuntaan, johon kuuluu omalla parantumisen polullaan olevia naisia, jotka mielellään juhlistavat saapumistasi joukkoomme. Liity yhteisöömme täällä!