Valotyöntekijät jotka olette piilossa….Minä näen teidät!  Niin monet taianomaiset sielut ovat piilossa heidän epävarmuuksien, huolien ja pelkojensa joka estää tekemästä sitä parantamistyötä joka on heidän tehtävänsä. Tottakai alussa on paljon haasteita kun yrität saada maksua jostain niin mystisestä! Tänään haluan nostaa esiin yleisimpiä pelkoja ja kysymyksiä joita kuulen valotyöhön liittyen (erityisesti sen tekemisestä elääkseen). Olit sitten yrittäjä tai vain tunnet vetoa henkiseen alaan elämässäsi, tämä jakso on sinulle! 

Oletko valmis käyttämään enkeleiden ILMAISTA tukea ja kulkemaan kristallista polkua ylösnousemukseen? Minä näytän runsaalle joukolle jumalallisia naisia, kuinka nostaa heidän värähtelyään ja nousta Kristallisen Jumalattaren asemaan ILMAISESSA yhteisössäni Kristallinen elämä, ja olisin onnellinen, jos liittyisit mukaamme!

Jos pidät tästä jaksosta ja se inspiroi sinua jollain tavalla, minusta olisi mukavaa kuulla suurimmasta oivalluksestasi. Voit jättää arvostelun iTunesiin, joka aina ilahduttaa minua suuresti, tai voit siirtyä Facebook-ryhmään ja jakaa Aha! -hetkesi kanssamme.

Tässä jaksossa käsittelen yleisimpiä kysymyksiä, joita saan valotyöstä:

  • Mistä saan asiakkaita? Entä jos en onnistu? [03:08]
  • Onko minusta tähän? Olenko tarpeeksi hyvä? [08:28]
  • Kuka minä olen tekemään valotyötä? [12:15]
  • Entä kaikki haavat ja epävarmuudet, joita minulla on? [13:37]
  • Kaksi kysymystä, jotka sinun pitäisi TODELLA kysyä itseltäsi … [15:21]

Odotan innolla tapaamistasi Kristallinen elämä -ryhmässä, jossa jaan ilmaiseksi parannusistuntoja, enkelirituaaleja ja atlantislaista koulutusta. Pääset osalliseksi myös pyhästä sisaruskunnasta, johon kuuluvat naiset ovat matkalla omalla paranemispolullaan ja haluavat kannustaa sinua ja juhlistaa saapumistasi mukaan. Liity yhteisöön täällä!