Nimeni on Anu Grace. Olen kristallinen elämänmuutosohjaaja ja valotyöntekijöiden valmentaja sekä kansainvälinen bestseller-kirjailija. 


Olin ennen köyhä yksinhuoltajaäiti. Kärsin masennuksesta ja vakavasta köyhyysmentaliteetista. Menneiden elämien regressiohoidon avulla löysin Kultaisen Atlantiksen, muinaisen Taivas Maan päällä -yhteiskunnan, ja se muutti elämäni. 

Aloin hyödyntää Kultaisen Atlantiksen aikakauden korkeavärähteistä elämäntapaa mallinani nostaessani värähtelytasoani ja manifestoidessani iloista, rikasta ja täyttymyksellistä elämää ja yritystäni. Nyt on SINUN AIKASI herätä Kristalliseksi Jumalattareksi ja luoda sellainen elämä, josta olet aina unelmoinut. Voidaksesi tehdä sen, tarvitset Jumalallisen Muutoksen! Se, mikä toi sinuttähän hetkeen ei vie sinua unelmaelämääsi. 

Oletko valmis hylkäämään vanhan köyhyyden ja taistelun paradigman ja alkaa elämään unelmaelämääsi?

Työni on pyhä kutsu sinulle tulla kotiin sinun korkeimpaan totuuteesi, samalla kun astut kristalliseen elämään ja aktivoit sieluntehtäväsi. 

Jos olet valmis löytämään itsesi ja elämäsi uudelleen syvemmällä tasolla, niin olen täällä auttamassa sinua. 

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa riippuen siitä, missä kohtaa olet matkallasi. 
Olen täällä auttamassa sinua, jos...

OLET VALMIS HYVLKÄÄMÄÄN VANHAN 3D-MALLIN JA SAAVUTTAMAAN OMAN KORKEIMMAN POTENTIAALISI
VAPAUTA JUMALATARVOIMASI JA ALA MANIFESTOIDA UNELMIASI TODEKSSI JATKUVANA VIRTANA 
KLIKKAA TÄSTÄ ja aloita tällä ILMAISELLA atlantislaisella manifestointikoulutuksella 
TEE ELÄMÄNTEHTÄVÄSTÄSI JA INTOHIMOSTASI RUNSAUDELLINEN 6-NUMEROINEN YRITYS SELVITTÄMÄLLÄ ENSIN MILLAINEN VALOTYÖNTEKIJÄ OLET. 
KLIKKAA TÄSTÄ  ja tee 5 minuutin TESTI selvittääksesi millainen valotyöntekijä olet 
On aika tehdä...
Tehdään tämä yhdessä! Sinulla on minun tukseni, enkelit ja jumalallisten naisten yhteisö!  
 
Liity mukaan ILMAISEEN Kristallinen elämä Facebook-ryhmään tästä!
 
xx

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Lisää yhteystietosi niin olet mukana luomassa runsautta! 

HUOM! Ymmärrän, että klikkaamalla eteenpäin ja ilmoittauessasi mukaan tähän tilaisuuteen annan luvan vastaanottaa viestejä tähän tilaisuuteen liittyen ja erityiseen tarjoukseen. Jokaisessa viestinnässä (sähköposti tai puhelin tekstiviesti) on mukana poistumislinkki viestin lopussa, josta klikkaamalla voit perua lupasi koska tahansa. Yksityisyyden suoja: Emme koskaan jaa tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lupaamme pitää sähköposti osoitteesi turvassa.