Värähtelysalaisuus, jonka pidän lähellä sydäntäni

June 23, 2021

Henkilökohtainen energiakenttäsi on todellista. 

Ympärilläsi oleva tila värähtelee taajuuttasi — emotionaalisesti, energisesti ja fyysisesti. Sen voi itse asiassa mitata

Mitä tahansa värähteletkin, se manifestoituu.

Toisin sanoen…

Manifestointi on fyysinen todiste olemassa olevasta värähtelystäsi. 

Siksi sinun henkilökohtainen energiakenttäsi on niin tärkeä: kun värähtelysi on korkeammalla, unelmasi ja toiveesi ilmenevät fyysiselle tasolle huomattavasti helpommin. Koska kristallit säilyttävät värähtelyä kauemmin kuin kehomme, ne voivat olla tehokkaita työkaluja ylläpitääksemme värähtelytaajuksia, joita haluamme manifestoida elämäämme.

Alkaessani pitämään kristalleja kehossani huomasin, että energiakenttääni voimistettiin syvästi, siitä tuli vahvempi, selkeämpi ja magneettisempi. Elin aikaa, jolloin energiani oli koko ajan alhaalla. 

Työni oli sisällyksetöntä, olin kahden pienen pojan yksinhuoltajaäiti ja kävin läpi tuskallista avioeroprosessia. Elämässäni ei koskaan ollut riittävästi rahaa, aikaa tai unta, silti jotkut käyttämistäni kristalleista energisoivat, maadoittivat ja pitivät minut käynnissä.

Ongelmana oli se, etten voinut kantaa noita kristalleja mukanani pitkään!

Jos olet koskaan yrittänyt pitää kristalleja rintaliiveissäsi, tiedät tarkalleen mistä puhun.

Kysymys ei ainoastaan ole epäeettisin tuotantomenetelmin valmistetuista tavanomaisista rintaliiveistä ja topeista vaan myös siitä, että ne päätyvät kaatopaikalle lyhyen käyttöiän jälkeen. Niissä ei ole mitään pyhää, taianomaista tai inspiroivaa. Laitat rintaliivit päälle ja heität ne sitten pois suomatta tuskin ajatustakaan niille.

Miltä sinusta tuntuisi pukeutua kauniisiin kristallisiin vaatteisiin?

Miten jumalallinen elämäsi alkaisi virrata, jos voisit käyttää kristalleja nykyelämäsi tiimellyksessä — kuntosalilla, nukkuessasi, töissä — kaikkialla pelkäämättä niiden putoamista ja särkymistä?

Jokaisen naisen, ja epäilemättä sinunkin, sisällä on manifestointijumalatar.

Hän ansaitsee olla puettu hienoimpiin vaatteisiin samalla kun hänen värähtelynsä lisääntyy maailmassa. Sinulla on voima luoda unelmiesi elämä helposti ja rakkaudella. Ja minä olen sitoutunut luomaan kaiken tarvittavan auttaakseni sinua tekemään sen.

Juuri nyt…

...olen luomassa Kristallinen Grace -vaatemallistoa.

Ensimmäinen tuote tässä mallistossa on Kristalliset Grace -rintaliivit, joiden avulla sinun on mahdollista kantaa kristalleja sydämesi lähellä siten, että ne pysyvät siellä! Ajattele sen olevan yksi tapa laajentaa ja lisätä jumalatarsupervoimiasi, tapa voimistaa sisäistä ääntäsi ja tapa ladata värähtelyäsi.

Etsin 5-10 naista, jotka haluaisivat auttaa näiden rintaliivien kehittämisessä. 

Saat VIP ryhmän kokemuksen sanoessasi KYLLÄ tälle tilaisuudelle, joka sisältää: 

  • pääsyn pyhään Kristallisten Jumalatarten -sisaryhteisöön
  • tuotekonseptin palautteen antamista varten
  • Anun henkilökohtaiset enkelikorttitulkinnat

Liittyminen ryhmään on maksutonta. 

Lähetä viestiä tähän sähköpostiin ja kerro minulle ja tiimilleni, että sinä haluaisit liittyä mukaan tähän kristallisen teknologian vallankumoukselliseen innovaatioon. 

Tulevassa Kristallinen Oraakkelikorttipakassani on pyhän kauneuden kortti ja näin lopuksi haluaisin jakaa sinulle hieman sen viisautta:

Sinun säteilevä sisäinen jumalattaresi haluaa loistaa kaikkien epävarmuuksiesi ja täysin epätäydellisten puutteittesi läpi. Pidä huolta kehostasi, hymyile, tee juhlakampaus ja pukeudu kauniisti tuodaksesi esiin jumalallista kauneuttasi ja viehätysvoimaasi. Sinä olet kaunis. 

Huolimatta siitä, missä tilanteessa olet elämässäsi nyt, sinä ansaitset tuntea olevasi säteilevä, upea maanpäällinen jumalatar. Olitpa nuori tai vanha, vastasynnyttänyt, fitness-malli tai sinulla on ‘synnyttäneen naisen vartalo’, jo syntymällä naiseksi olet ansainnut oikeuden tuntea itsesi voimalliseksi, seksikkääksi ja jopa vietteleväksi sinulle luonnolliselta tuntuvalla tavalla. Tämä on Kristallinen Grace -vaatemalliston missio. 

Muista: kristallit ovat ystäviäsi, pieniä enkeleitä, jotka tukevat ja auttavat sinua lakkaamatta saavuttamaan unelmasi. 

Pidä ne lähelläsi. 

Siunauksin,

Anu  

P.S. Jos sinulta jäi väliin kristalliaiheinen juttuni viime viikon blogissani, tästä klikkaamalla pääset lukemaan sen.

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Lisää yhteystietosi niin olet mukana luomassa runsautta! 

HUOM! Ymmärrän, että klikkaamalla eteenpäin ja ilmoittauessasi mukaan tähän tilaisuuteen annan luvan vastaanottaa viestejä tähän tilaisuuteen liittyen ja erityiseen tarjoukseen. Jokaisessa viestinnässä (sähköposti tai puhelin tekstiviesti) on mukana poistumislinkki viestin lopussa, josta klikkaamalla voit perua lupasi koska tahansa. Yksityisyyden suoja: Emme koskaan jaa tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lupaamme pitää sähköposti osoitteesi turvassa.