Pidätkö kristalleja rintaliiveissäsi?

June 16, 2021

“Minulla on sinulle jotain hyvin, hyvin ainutlaatuista.” 

Salaperäinen kauppias katosi takahuoneeseen.

Hetkeä myöhemmin hän ilmestyi pienen mustan laatikon kanssa. Kun hän aukaisi laatikon, tunsin lämpimän energiavirran huokuvan sen sisältä ja tunsin välittömästi yhteyden...

Olin matkalla Skotlantiin Diana Cooperin enkelikoulutukseen. Se oli yksi ensimmäisistä suurimmista investoinneista, jonka tein henkisen kasvun matkallani. Vain kuukausia aiemmin olin oppinut kolmesta menneestä elämästäni ja alkanut etsimään reiki- ja muita hoitomenetelmiä.

Tämä oli ensimmäinen kohtaamiseni kristallien kanssa.

Tämä virheetön, kaksikärkinen kvartsi kulki kaikkialle mukanani — retriitteihin Egyptiin, meditaatioihin ja joka paikkaan kukkarossani. Heti kun oivalsin sydänkeskukseni voiman meditoinnissa, taianomainen kristalli löysi uuden kodin...rintaliiveistäni!

Kun parantuvan sydämeni värähtely vahvistui kristallin avulla, manifestoinneistani tuli voimallisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Sitten...

yhtenä päivänä rakas kristallini luiskahti ulos rintaliiveistäni ...ja särkyi. 

Olin poissa tolaltani.

Vaikka miten yritin asetella ja varmistaa, että kristallini ovat kunnolla sydäntäni vasten, ne päätyivät lopulta lattialle sirpaleiksi tai — hupsista! — jopa kuntosalin vessaan unohtaessani niiden olevan rintaliiveissäni!

Kristallini auttoivat minua muuttamaan Suomesta USA:han, löytämään kaksoisliekkini ja aloittamaan menestyvän ja täyttymyksellisen valotyön. En halunnut lopettaa niiden käyttämistä rintaliiveissäni, vaikka olin menettää kaikki rahani joutuessani jatkuvasti ostamaan uusia kristalleja kaikkien särkyneiden tilalle!

Pidätkö sinäkin kristalleja rintaliiveissäsi?

Voit varmasti samaistua ajatukseen, että tavalliset rintaliivit ovat putoamistaan odottaville kristalleille varma loppu!

Jutellessani asiakkaideni ja ystävieni kanssa heidän kristallin käyttötavoistaan sain jumalallisesti inspiroidun ajatuksen tämän ongelman ratkaisemiseksi lopullisesti. Aloin haaveilla täydellisistä rintaliiveistä, joiden myötä minun ja muidenkin jumalattarien olisi mahdollista käyttää luottavaisin mielin kallisarvoisia kristalleja voimallisimmassa energiakeskuksessaan. 

Nyt kun Kristallinen Grace -vaatemallisto alkaa toteutua ja manifestoitua...

tarvitsisin apuasi.

Jos olet jumalatar, joka käyttää kristalleja rintaliiveissä — tai haluaisit, mutta et ole ollut vielä tarpeeksi rohkea uhraamaan kristalleja pelätessäsi niiden putoavan pois — kutsun sinua tulemaan osaksi Kristallinen Grace  -malliston lanseerausta.

Jokainen Kristallinen Grace -malliston kappale, rintaliiveistä myöhemmin lanseerattaviin tuotteisiin tulee olemaan signeerattu Kristallisella Vortex-taskulla. Tämä vaatemallisto ei tule olemaan massatuotettua pikamuotia, johon olemme tottuneet, vaan Kristallinen Grace -tuotteet antavat sinulle voimaa voidaksesi luoda yksilöllisen kristallisen voimakentän ympärillesi magnetisoidaksesi unelmiasi fyysiselle tasolle.

Tästä tuotteesta ei tule vain muoti-ilmiötä —  vaan se saa aikaan värähtelytaajuuden maailmankaikkeuteen. 

Aktivoimalla jumalatarenergiaa tämän kristallisen Vortex-taskun avulla sinun on mahdollista pitää kristalleja lähellä kehoasi niin, että voit tarkoituksellisesti vahvistaa tiettyjä taajuksia ja värähtelyitä kentässäsi.

Esimerkiksi…

Jos olisit menossa treffeille tai vierailemaan rakkaasi luokse

→ laittaisit ruusukvartsin rintaliiveihisi.

Jos aikoisit manifestoida runsautta tietystä tapaamisesta 

→ laittaisit sitriinin Vortex-taskuusi.

Jos tarvitsisit hieman enemmän selkeyttä tilanteeseen

→ haluaisit pitää kirkasta kvartsia sydämesi lähellä. 

Jos tarvitsisit apua kommunikointihaasteisiin

→ haluaisit käyttää larimaria.

Jos luovuus ja motivaatio olisivat asioita, joita haluaisit 

→ kantaisit karneoliaa sydämelläsi päivän ajan.

Ja jos haluaisit saada viisautta kokemuksesta 

→ ametisti olisi sinun kristallisi.

Taivaallinen jumalatar, jos visio Kristallisesta Grace -mallistosta resonoi sinua, haluaisin kutsua sinut liittymään osaksi tätä tapahtumaa ja naisten kristallisen teknologian läpimurtoa.

Intiimiin ryhmään valitaan 5-10 kristallista jumalatarta.  Olet tiiviisti mukana kehittämässä näitä rintaliivejä ja vaatemallistoa — tästä EI makseta palkkiota. Tämä ON sinun mahdollisuutesi olla osa naisten vaatemalliston uraauurtavaa muutosta. 

Jos olet kiinnostunut, klikkaa tästä, niin tiimini ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja antaa sinulle lisätietoja!

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Lisää yhteystietosi niin olet mukana luomassa runsautta! 

HUOM! Ymmärrän, että klikkaamalla eteenpäin ja ilmoittauessasi mukaan tähän tilaisuuteen annan luvan vastaanottaa viestejä tähän tilaisuuteen liittyen ja erityiseen tarjoukseen. Jokaisessa viestinnässä (sähköposti tai puhelin tekstiviesti) on mukana poistumislinkki viestin lopussa, josta klikkaamalla voit perua lupasi koska tahansa. Yksityisyyden suoja: Emme koskaan jaa tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lupaamme pitää sähköposti osoitteesi turvassa.