Vuosi 2021 - Atlantiksen karmallisen syklin lopun alku

January 4, 2021

12000 vuotta sitten Atlantis upposi.

Ja me vajosimme sen mukana.

Tämän päivän tuskailumme ja pelkomme syömisen, asumisen ja rahan saamisen suhteen on seurausta siitä, mihin aikoinaan jouduimme — karmalliseen sykliin, jonka käännekohdassa juuri nyt olemme. 

Atlantiksen uppoamisen jälkeen putosimme  kirjaimellisesti  3. ulottuvuuteen muuttuen tiiviimmiksi olennoiksi ja kristalliset solumme muuttuivat painavammiksi eivätkä ne enää pystyneet pitämään paljon valoa.

3. ulottuvuudessa on kysymys selviytymisestä, minkä vuoksi meistä tuntuu siltä, että onnellisuus, manifestointi ja korkeamman värähtelyn ylläpitäminen vaatii paljon työtä, ponnistelua ja energiaa. Tässä maailmassa ei ole paljon tilaa korkeammalle ajattelulle, visioinnille, itsemme ja tarkoituksemme toteuttamiselle.

Onneksi olemme nyt tämän vanhan värähtelytaajuuden ja jumaluutemme unohtamisen aikakauden lopussa. Olemme todella saaneet selville, miltä tuntuu elää pelossa, rajoitettuna, valvonnassa, erimielisyydessä, illuusiossa, valheissa, köyhyydessä ja hyväksikäytettynä. Sielusi muista nämä asiat ja on tallentanut ne soluihisi. 

Ei ole ollut kysymys mistään onnettomuudesta tai virheestä sielun keskittyessä tähän, vaan kyseessä on ollut korkeampi suunnitelma. 

Voimme päästää irti jokaisesta ajatuksesta sen suhteen, että 3. ulottuvuuden kokemuksessamme on kysymys synnistä tai rangaistuksesta. Kysymys ei ole siitä, että meistä on tullut ahneita ja siitä tulee rangaista. Ei. Kyseessä on itse asiassa kokeilu, jonka teemme tarkoituksella. 

Sielumme ovat keränneet todella paljon tietoa 3. ulottuvuuden elämistämme ja tänä vuonna alamme saattaa päätökseen tätä oppimisen aikaa. 12000 vuoden karmamme tulee käännekohtaansa vuoden 2020 lopussa.

Voima alkaa siirtyä yhä enemmän valoon.

Olemme henkisellä tasolla kristallisoitumassa ja muuttumassa valoksi pitkän karanteenin jälkeen. Todella monta miljoonaa sielua on kokenut herätyksen tänä vuonna, ja tämä tulee jatkumaan.  

On tapahtunut paljon suurta heräämistä ja havahtumista. Seuraavien vuosien ajan jatkamme tiettyjen haasteiden ja taistelujen selvittämistä, mutta pystymme nousemaan yhä korkeammalle jopa näiden haasteiden keskellä.

Meidän on aika olla antamatta periksi pelolle. Jopa silloinkin kun huomaamme epäilevämme ja miettivämme sitä, voiko valo voittaa, on ratkaisevan tärkeää, että päätämme manifestoida unelmiamme ja jakaa lahjojamme vielä enemmän kuin koskaan. 

Voimme valita tämän jokapäiväisessä elämässämme.

Jos olet hetkittäin taistellut manifestoimisen kanssa, niin se johtuu siitä, että Atlantiksen ajoista alkanut 12000-vuotinen kosminen karma on tulossa päätökseen. Asiat pyörähtävät ympäri sielun tasolla. Meidän ei enää tarvitse noudattaa vanhaa 3. ulottuvuuden koodia, vaan aktivoimme jotain uutta.

21. joulukuuta 2020, tämän vuoden talvipäivänseisauksena asiat todella huipentuvat ja saavuttavat käännekohdan. Näemme todella valtavan muutoksen tapahtuvan koko ihmiskunnalle. 

Tiedostaminen tulee helpommaksi...mutta meidän täytyy yhä tehdä valinta, saada tukea, ja oltava muiden samankaltaisten sielujen seurassa noustaksemme pelon, rajoitusten, sydänsurujen, tuskan ja menneisyyden taistelun yläpuolelle.

Koko maapallo on havahtunut valtavaan oivallukseen, joka on saanut ainakin 1 miljardia ihmistä tietoiseksi tänä vuonna ja nyt meitä pyydetään nousemaan tätä korkeammalle voidaksemme todella elää jumalallisessa ylellisyydessä, suunnattomassa nautinnossa, ilossa, täyttymyksessä ja tarkoituksessa.

Jos tunnet henkilökohtaisesti pelkoa tällä hetkellä, ole kiltti itsellesi ja muille. Siirtyminen 3. ulottuvuudesta 5. ulottuvuuteen voi olla voimakasta. Älä reagoi ja tuomitse itseäsi tai muita arvioidessasi asioita väärin sen mukaan miltä ne näyttävät tietämättä miten ne todellisuudessa ovat näinä aikoina.

Mitä tahansa negatiivisia kokemuksia sinulla onkaan juuri nyt kuten vaikka pelkosi siitä, että sinulta viedään vapaus, sinun on valittava, miten reagoida siihen. Kukaan ei todellakaan voi viedä sielun vapauttasi tai saada pelkäämään. Me kaikki voimme saavuttaa koskemattoman vapauden, kun tuomme kristallisen värähtelyn jokaiseen olemuksemme soluun.

Sinä voit olla yksi ihanista Jumalatar-sotureista, jotka ohjaavat tähän muutokseen. Tunnusta vapautesi! Tunnusta, että ansaitset kaiken hyvän! Tunnusta, että olet ehdottomasti jumalallista alkuperää! 

Ainoa tapa, jolla todella voit nostaa värähtelyäsi, on antaa unelmiesi kukoistaa.  Jos rajoitat itseäsi unelmoimasta, silloin et elä taivas maanpäällä -elämää. Unelmasi ovat keinosi löytää tie korkeampaan maailmaan. 

Jos ajattelet: “Voi, ne ovat vain unelmia. En tiedä, toteutuvatko ne todella.”, silloin pidättelet itseäsi ja pysyt 3. ulottuvuudessa.

Tee kaikki tarvittava unelmiesi toteuttamiseksi! Lakkaa odottamasta! Ala uskoa niihin! Se tulee muuttamaan tämän maailman ja auttamaan sinua elämään korkeavärähteistä kristallista elämää. 

Ennen Atlantiksen uppoamista elimme kulta-aikaa 5. ulottuvuuden taivas maan päällä -värähtelytaajuudella. Tunsimme tarkoituksen, ilmaisimme itseämme luovuuden keinoin, jumalallinen feminiini ja maskuliini olivat täydellisessä harmoniassa. Tuon ajan energia oli puhtaasti kristallista.

Kun olemme tässä energiassa, vesi kehossamme (veden osuus on n. 80 % kehostamme) voi pitää enemmän valoa tässä nestemäisessä kristallisessa tilassa. Tämä antaa meille mahdollisuuden olla positiivisten asioiden johtimena houkutellen jumalallisia asioita elämäämme.

Paras tapa edistää tätä värähtelyä on ympäröidä itsesi tietoisen yhteisön ja ylösnousseiden sisarten kanssa... ja minä olen siellä auttamassa sinua saamaan tämän kaiken.

Jaan tällä hetkellä ILMAISESSA Facbook ryhmässäni oraakkelikorttitulkintoja arki-iltaisin ja uskon, että et halua jäädä niitä ilman. Liity mukaan tästä edistääksesi omaa aktivoitumista ja muutosta tänä villinä ja upeana aikana.

Anu x 

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Lisää yhteystietosi niin olet mukana luomassa runsautta! 

HUOM! Ymmärrän, että klikkaamalla eteenpäin ja ilmoittauessasi mukaan tähän tilaisuuteen annan luvan vastaanottaa viestejä tähän tilaisuuteen liittyen ja erityiseen tarjoukseen. Jokaisessa viestinnässä (sähköposti tai puhelin tekstiviesti) on mukana poistumislinkki viestin lopussa, josta klikkaamalla voit perua lupasi koska tahansa. Yksityisyyden suoja: Emme koskaan jaa tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lupaamme pitää sähköposti osoitteesi turvassa.