Rakastatko muiden auttamista? Siinä tapauksessa tämä henkinen ammatti saattaisi houkutella sinua!

May 14, 2021

Mitä teet luontaisesti?

Ja teetkö sitä ansiotyöksesi?

Liian monelle meistä vastaus tuohon viimeiseen kysymykseen on järkytys, melkeinpä koominen, “En todellakaan!”

Ajattelemme, että luontaiset kykymme ja lahjamme ovat sellaisia, joita meidän pitäisi harjoittaa harrastuksen muodossa tai sivutyönä, josta hädin tuskin maksetaan. Elämme maailmassa, jossa meitä opetetaan, että rakastamamme työ ei todellakaan ole kannattavaa ja vastuullamme on hankkia ‘oikea’ työ, josta maksetaan hyvin. Tämän jälkeen meidän pitäisi tehdä tätä työtä vuosikymmenien ajan. Ikääntyessämme odotamme eläkkeellä pääsyä ja vasta sen jälkeen voimme vihdoinkin alkaa nauttia elämästämme täysillä.

Työelämässä vallitsevat kellokortit, tehtävälistojen kuittaukset ja toiveet ylennyksistä jossakin tulevaisuudessa.

Vallitsevan tilanteen kyseenalaistaminen ei ole vaihtoehto...siihen asti, kunnes ymmärrät SEN OLEVAN vaihtoehto!

Lahjojasi ja kykyjäsi ei tarvitse lykätä ‘vapaa-ajallesi’, ne voi kukoistaa elämäntyössäsi! Rakastitpa sitten kirjoittamista, tanssimista, laulamista, puhumista, puutarhan hoitamista tai vapaaehtoistyön tekemistä paikkakunnallasi, sinulla on kyky auttaa muita ja siinä on kaikki, mitä tarvitset yrittäjäksi ryhtymiseksi tai valotyön aloittamiseksi. 

Valotyö on erittäin palkitseva ammatti ja siitä on tulossa yhä tunnetumpi uravaihtoehto maailmamme kipuillessa ja janotessa parantumista.

Onko sinun kohtalonasi olla valotyöyrittäjä?

Muuttaaksemme kollektiivista tietoisuuttamme sen suhteen, mikä on mahdollista ja kannattavaa valotyötä, mielestäni on hyvin tärkeää kuulla naisten tarinoita, jotka ovat kulkeneet edellämme ja saavuttaneet merkittäviä läpimurtoja työllään.

Kaikesta huolimatta oman hypyn ottaminen vaatii rohkeutta, mutta opiskelijani Iinan kaltaisten naisten tosielämän menestystarinat voivat antaa sinulle toivoa, luottamusta ja jumalattaren polttoainetta kannattelemaan sinua matkallasi.  

Iina osallistui Kristallinen valotyöntekijä -koulutukseeni noin kahdeksan kuukautta sitten. Hän oli lopettamassa entistä liiketoimintaansa ja halusi jotakin uutta, jännittävää ja merkityksellistä. Olimme toimineet yhdessä noin puolentoista kuukauden ajan, kun Iina lanseerasi valotyöyrityksensä. 

Hän alkoi välittömästi hankkia asiakkaita ja oli koko ajan varattu kahdeksi viikoksi etukäteen! Portaali hänen sielunasiakkailleen oli tosiaan avautunut.

Seuraamalla opettamaani strategiaa ja opastusta hän saavutti 10000 €:n kuukausitulot  ja on nyt ylläpitänyt tätä tulotasoa muutamien kuukausien ajan. Hän on hyvällä matkalla ensimmäiseen kuusinumeroiseen ansiotuloon hoitamalla, kouluttamalla ja myymällä kristalleja. Hän saa tehdä merkityksellistä työtä, joka samalla tarjoaa hänelle iloa ja toivoa sekä auttaa parantamaan muita.

Sen lisäksi, että tämä voi olla kannattava ammatti myös sinulle, se voi tapahtua nopeasti!

Kun päätät tehdä unelmistasi totta tekemällä valotyötäsi, se tarkoittaa sitä, että voit tehdä saman, minkä Iinakin teki.

Me kaikki käymme läpi jonkinasteista ylösnousemusta juuri nyt. 

Me kaikki tarvitsemme valotyöntekijöiden tuomaa selkeyttä ja tukea.

Me kaikki olemme valmiita ymmärtämään tätä muuttuvaa maailmaa.

Jos uteliaisuutesi heräsi ja kuulet vähintäänkin kuiskauksen kaltaisen kutsun harjoittaa valotyötä, liity Kristallinen jumalatar Facebook-ryhmääni. Maanantaina klo 20.30 jaan enkeliviestejä, nostan oraakkelikortteja ja kerron enemmän siitä, miten saat selville, onko valotyösi sinun polkusi pyhään tehtävään.

Odotan malttamattomana, että saan nähdä sinut ryhmässä!

Anu

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Lisää yhteystietosi niin olet mukana luomassa runsautta! 

HUOM! Ymmärrän, että klikkaamalla eteenpäin ja ilmoittauessasi mukaan tähän tilaisuuteen annan luvan vastaanottaa viestejä tähän tilaisuuteen liittyen ja erityiseen tarjoukseen. Jokaisessa viestinnässä (sähköposti tai puhelin tekstiviesti) on mukana poistumislinkki viestin lopussa, josta klikkaamalla voit perua lupasi koska tahansa. Yksityisyyden suoja: Emme koskaan jaa tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lupaamme pitää sähköposti osoitteesi turvassa.