Pyhä työ, joka on pitänyt minut poissa työpaikasta 15 vuotta

May 17, 2021

15 vuoteen minulla ei ole ollut työpaikkaa…

Ja tuona aikana olen:

  • auttanut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa.
  • toteuttanut unelmaani asumalla meren rannalla.
  • mahdollistanut kahdelle pojalleni ihanan kasvatuksen.

Miten tein sen?

Planeetan taianomaisimman ammatin avulla.

Ammatin, jolla on rajattomat mahdollisuudet luoda vaurautta, runsautta, henkistä kasvua ja täyttymystä.

Puhun valotyöstäni!

Elämä, jonka voit luoda itsellesi valotyön avulla, on todella uskomatonta. Samalla kun laajennat omaa tietoista runsauttasi, voit auttaa muita parantumaan, manifestoimaan ja toteuttamaan heidän omia unelmiaan. 

Aamusta iltaan elän ja hengitän valotyötä enkä voi kuvitella parempaa tapaa ansaita tuloja.

Asioiden muuttuessa nopeasti maailmassa ihmiset etsivät keinoja ymmärtää itseään syvemmin, luoda sisäistä parantumistaan ja parantaa elämäänsä epävarmuuden edessä. Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa tarjota pyhiä palveluja ja valotyötä henkisenä yrittäjänä. Tämä työ on ajoneuvo vapauteen ja kanava iloon, rakkauteen ja valoon.

Luomme uutta maailmaa, joka on täynnä uusia tapoja elää ja ansaita rahaa. 

Miltä tuntuisi viettää tuntikausia ‘töissä’ tekemällä jotain merkityksellistä ansaiten samalla paljon rahaa? Valotyö on oikea ammatti ja kuka tahansa — myös sinä — voit menestyä hyvin siinä. 

Tässä ei ole mitään jujua, jumalallinen kutsusi vain odottaa vastaustasi. 

Haluan kertoa sinulle kahdesta opiskelijastani, jotka molemmat aloittivat valotyöyrityksensä osallistuessaan yhteen minun koulutuksistani.

Julia oli jo pitkään unelmoinut henkisen työn tekemisestä, parantamisesta ja valotyöstä. Hänen suurin esteensä oli se, ettei hän tiennyt miten hän voisi tehdä sitä.

Kun hän osallistui Kristallinen valotyöntekijä -koulutukseeni, hän ryhtyi heti toimeen. Pian sen jälkeen kun hän alkoi tarjota hoitojaan, hänet kutsuttiin TV:hen tekemään korttitulkintoja ansaiten työstään 250 € tunnilta! Samaan aikaan hän lanseerasi ALH-enkelivalo- ja hoitokurssejaan.

Juuri nyt Julia rakastaa luoda valotyöuraansa.

Toinen opiskelijoistani, Henna, tuli koulutukseeni sen jälkeen, kun 9-17 työ oli vienyt hänen ilonsa ja elämänhalunsa. Hän tiesi, että hän halusi jotain erilaista. Aluksi Henna ja minä teimme ALH-enkelivalohoitoja hänen oman parantumisen vuoksi. Hän alkoi puhua mahdollisesta ammatinvaihdoksestaan ja sen jälkeen hän teki luottamushypyn ja aloitti valotyöyrityksen koulutuksestani valmistuttuaan.

Nykyisin Henna on yksi Suomen johtavista valotyöntekijöistä ja hänellä on kuusinumeroisia lanseerauksia yksi toisensa perään.

Valotyö on oikea, tuottoisa ammatti — ei ainoastaan kokopäiväistä meditaatiota ja rukouksia äiti Maan puolesta (vaikka nekin ovat tärkeitä). Jos tunnet halua oppia lisää, pidä silmällä seuraavaa ilmaista koulutustani, joka on tulossa pian.

Tämä on mahdollista sinulle. 

Sinusta voi tulla toimeentuleva ja itsenäinen yrittäjä.

Sinä voit KEHOLLISTAA työsi, OLLA oma pomosi ja luoda yksinkertaisen, kestävän ja pyhän liiketoiminnan.

Voit alkaa toteuttaa valotyökutsuasi, askel askeleelta.

Sinuun uskoen, 

Anu  

P.S. Liity Kristallinen Jumalatar -Facebook ryhmääni, jossa löydät viikoittain enemmän inspiraatiota, ilmaisia koulutuksia ja enkeliviestejä aloittaaksesi matkan valotyöntekijäksi.