Onko ongelmia? ‘Korjaa’ ensin värähtelytaajuutesi

January 27, 2021

Kun kohtaamme elämässämme ongelman, vaistomme sanoo ensimmäiseksi jotenkin näin:

KORJAA SE! NYT!

Jotta voimme korjata ongelman, meidän on mentävä hyvin maskuliiniseen energiaan, joka usein vie epätasapainoon, ylenpalttisuuteen ja ylireagointiin.

Analysoimme ongelmaamme liikaa, mietimme päämme puhki löytääksemme ratkaisuja ja yritämme selvittää, mitä teimme väärin tai olisimme voineet tehdä paremmin.

Ongelmien korjaaminen tällä tavoin jättää meille aina epäonnistumisen tunteen.

Ja värähtelytaajuutemme saa ison iskun.

Sen sijaan että tarkastelisimme sisintämme luodaksemme uuden värähtelyn ja ylentääksemme itsemme, alennamme itseämme, tuomitsemme muita ja luomme enemmän kitkaa kuin muutoksia prosessiin.

Vaikka suhteessa on jotain vikaa, sinusta tuntuu, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa tai pandemia on aiheuttanut takaiskuja liiketoimintaasi — kontrollin lisääminen, korjaaminen ja ponnistelu ei ole ratkaisu. 

Lopeta toiminta-askeleiden ja suunnitelmien etsiminen tehdäksesi enemmän. Jos haluat luoda pysyvän muutoksen, sinun on ensin kehollistettava enemmän.

Kehollistaminen näyttää tältä:

Näet syvästi toisiinsa rakastuneen parin flirttailevan toisilleen suosikkikahvilasi nurkkauksessa.

ET VAJOA suruun etkä ihmettele, miksi sinä et voi saada tuon kaltaista rakkautta.

SINÄ VIRITTÄYDYT tuohon jumalalliseen rakkauteen, turvallisuuden värähtelyyn ja iloon saadessasi olla jonkun sellaisen kanssa, joka rakastaa sinua syvästi. Sinusta tulee tuo rakastunut pari tuntiessasi, että se on sinun rakkaussuhteesi juuri nyt.

Näet menestyneen yrittäjän juhlivan viimeaikaista kuusinumeroista lanseeraustaan.

ET vertaa itseäsi, tunne täydellistä epäonnistumista etkä salaa halveksi tuota parantajaa ahneudestaan.

ASTUT  oman ja yrityksesi vaurauden ja rajattomien mahdollisuuksien värähtelyyn. Annat sen innostaa sinua ja sinusta tulee tuo yrittäjä jokaiselta solultasi.

Voit tietenkin soveltaa tätä mihin tahansa, mitä haluat ja luoda välittömästi tunteen runsaudesta ja siitä, että sinulla on juuri se, mitä haluat.

Olemme eläneet patriarkaalisessa yhteiskunnassa, maailmassa ja ajatusmallissa niin kauan, että olemme unohtaneet tavan edetä ongelmissamme sisältäpäin ulos. Tuntiessamme, että meillä on aina tarpeeksi, että olemme aina jumalallisesti rakastettuja ja että meillä voi olla kaikkea, mitä haluamme ja vaadimme elääksemme jumalallisinta unelmaelämäämme...niin kohta se manifestoituu itsemme ulkopuolelle. 

Tämä ei ole epätoivoinen luomistapa, se on LAKI — VETOVOIMAN LAKI — ja se toimii aivan samoin kuin PAINOVOIMALAKI...epäonnistumatta! 

LAIN avulla luomisen ei tarvitse viedä koko elinaikaasi tai edes kuutta kuukautta. 

Muutos voi tapahtua nopeasti sinulle. Kun todella otat voimasi takaisin ja kehollistat sitä, mitä haluat, sinä saat sen — ‘saitpa’ sen fyysisesti tai et.

En voinut lopettaa tätä sähköpostia kertomatta vielä tästä yhdestä pienestä jutusta liittyen tähän ajatukseen unelmaelämäsi kehollistamisesta: minä kehollistan enemmän toiveita kuin mitä minulla konkreettisesti on fyysisessä maailmassa, ihan vain huvikseni. 

Jos näen rakastamani timanttikorun koruliikkeessä… tulen siksi koruksi, tunnen sen timantin ja minulla on se timanttinen koru osana minua — ilman, että tuon sen mukanani kotiin. 

Skrollatessani Amazonin myyntisivuja ja nähdessäni esineitä, jotka ovat “kimaltavia”, loistavia ja puoleensavetäviä… annan niiden energeettisesti tulla osaksi minua, tunnen ne ja omistan ne — antamatta luottokorttiani. Voin silti saada kaiken minkä haluan. 

En osta kaikkea, mitä impulsiivisesti haluan yhdellä silmäyksellä, koska niiden värähtelyyn ja energiaan virittäytyminen tuo minulle kehollistamiani rikkauksia, joita ulkoinen ‘asia’ ei koskaan voisi luoda.

Meiltä ei koskaan puutu mitään.

Emme ole epäonnistuneita, vaikka meillä ei ole jotakin fyysisellä tasolla juuri nyt.

Oikealla hetkellä kaikki vapautuu sisäpuolelta ulos ja kristalliset rikkaudet virtaavat elämäämme.

Mikään ei ole maailmankaikkeudelle liian pientä, liian villiä tai liian vaikeaa tuoda sinulle tai sinun kauttasi, joten unelmoi suuresti!

Voit kehollistaa suurimman, korkeimman elämäsi ‘korjaamatta’ tai kontrolloimatta mitään fyysisessä maailmassasi. Luota siihen ja anna maailmankaikkeuden auttaa sinua.

Jos olet valmis viemään tämän työn syvemmälle, pysy kuulolla, koska minulta on tulossa ihana kristallinen asia auttamaan sinua pian. Se on syvästi mukaansatempaava kokemus, jossa loihdimme unelmasi ja ohjelmoimme uudelleen koko kehosi, olemuksesi ja värähtelykenttäsi virittääksemme sinut ja vetääksemme puoleemme kaiken sen, mitä haluat kehollistuneen naisellisen helposti. 

Rakkaudella, 

Anu

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Lisää yhteystietosi niin olet mukana luomassa runsautta! 

HUOM! Ymmärrän, että klikkaamalla eteenpäin ja ilmoittauessasi mukaan tähän tilaisuuteen annan luvan vastaanottaa viestejä tähän tilaisuuteen liittyen ja erityiseen tarjoukseen. Jokaisessa viestinnässä (sähköposti tai puhelin tekstiviesti) on mukana poistumislinkki viestin lopussa, josta klikkaamalla voit perua lupasi koska tahansa. Yksityisyyden suoja: Emme koskaan jaa tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lupaamme pitää sähköposti osoitteesi turvassa.