Lepo ON työtä! Pohdiskellaan vuotta 2020 ja unelmoidaan uudesta vuodesta

December 30, 2020

Vuoden 2020 loppu on lähellä ja elämäni mantraksi on tullut “Lepo on työtä”. 

Suosittelen lämpimästi, että sinäkin otat tämän mantran käyttöösi. 

Joulukuuhun saavuttuamme on todella tärkeää antaa itsemme levätä ja pohdiskella, kun käsittelemme tänä vuonna oppimiamme oppiläksyjä. 

Haluan paketoida vuoteni kaksivaiheiseen prosessiin: irtipäästämiseen ja sitten tulevan unelmoimiseen.

Jos haluamme siirtyä aivan uuteen ulottuvuuteen vuonna 2021, meidän tulee tarkastella elämäämme uudessa valossa. Meidän on jätettävä huolemme taaksemme eikä vain odotettava keskiyön kellon lyöntiä ihmeellistä muutosta toivoen.

Ellemme muutu ja ota opiksemme tämän vuoden suurista elämän oppiläksyistä, tulemme kokemaan nuo oppiläksyt yhä uudestaan ja uudestaan kunnes ymmärrämme ne täysin.

Vuosi 2020 ei ole ollut vuosi, jolta olisit voinut piiloutua. Kaikki, mikä oli piilossa elämän varjoissa, tuli esiin ja paljastui. Nuo syvälle juurtuneet haavat, jotka olemme salanneet, tulivat pintaan ja paljastuivat.

Kokemus oli kauhea...ja samalla kertaa kaunis — ainutlaatuinen lahja, jonka tämä vuosi antoi meille. 

Henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti rakenteet, jotka hallitsevat maailmaamme, mieltämme ja jopa tunnekehoamme, ovat muuttuneet. Ollessamme karanteenissa ja ‘jumissa’ sisätiloissa perheenjäsentemme kanssa, nämä muutokset ovat pakottaneet meidät kohtaamaan ne — ei ole yksinkertaisesti mitään paikkaa, johon paeta.

Kun sinut on lukittu sisään ja pakotettu kohtaamaan oman kotielämäsi todellisuus, niin mitä olet oppinut?  

Oletko ymmärtänyt, että sinulla on joitakin asioita kohdattavana ja jokin trauma parannettavana? Oletko käyttänyt tämän ajan syventääksesi unelmiasi ja rakastuaksesi enemmän läheisiisi? 

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa havainnoida kotiasi, elämääsi tai suhteitasi juuri nyt. Tämä on vain mahdollisuus sinulle pysähtyä ja pohdiskella.

Mitkä ovat ne vanhat katkeruudet, uhriutumistavat ja draamat, joita et halua ottaa mukaasi vuoteen 2021? 

Jotkut meistä arvioivat uudelleen ystävyyssuhteitaan kuten myös työsuhteitaan tänä aikana. Tarkastelemme, ketä todella kaipaamme, mikä on arvokkaan elämänvoimamme energian arvoinen ja mitä haluamme vapauttaa tai rakentaa uudelleen eteenpäin siirtyessämme.

Kirjoita ylös, mistä olet päästämässä irti. Jos voit polttaa paperin, katsele noiden asioiden muuttuvan hedelmälliseksi tuhkaksi ja kuvittele niiden tulevan maaksi, johon istutat uudet unelmasi.

Tämän jälkeen tee lista viidestä tänä vuonna oppimastasi oppiläksystä, joita kannat sisimmässäsi.

Seuraavaksi katso, mitä todella haluat elämääsi vuonna 2021.

Miten tämä vuosi on avannut silmäsi? Miten se on avannut sydämesi? 

Tämä on ollut rankka ja haastava vuosi niin monin tavoin. Selkeys on saapunut — nautimmepa siitä tai emme! Nämä oppiläksyt ovat tuoneet uusia näkökulmia ja  kristallisia selkeitä prioriteetteja löytäessämme kukin sen, mikä on meille todella tärkeää.

Tässä on joitakin kysymyksiä, joita voit kysyä itseltäsi visualisoidessasi seuraavaa jumalallista vuottasi: 

💎 Mitä haluat houkutella elämääsi vuonna 2021?
💎 Millaisia ihmisiä haluat ympärillesi?
💎 Millainen työ tuo sinulle täyttymystä?
💎 Millaista rahallista runsautta haluat virtaavan sinulle?
💎 Millaisia ystäviä kutsut elämääsi? 
💎 Millaisen kodin luot itsellesi? 
💎 Mistä todella tunnet intohimoa? 
💎 Mitä haluat kokea seuraavien 3 kuukauden, 6 kuukauden, vuoden aikana? 

Ala tuomaan näitä unelmia sisimpääsi, kutsumaan niitä, visualisoimaan niitä, rukoilemaan niitä, ja tulemaan niiksi. Kehollista tätä korkeaa värähtelyä ja tuo unelmasi ja toiveesi sisimpääsi jokaisella olemuksesi säikeellä.

Olen ollut todella kiireinen tänä vuonna ja saavuttanut niin paljon sitä, mistä olen unelmoinut.

Vaikkakin se on vaatinut paljon työtä. Henkilökohtaisesti v. 2020 oppimani oppiläksyt olivat nuorekkuuden ja itsensä hoitamisen tärkeys. Olen muistanut ajanhallinnan tärkeyden elämässäni ja liiketoiminnassani ja huomannut, että minulla on niin paljon enemmän tilaa ja energiaa kuin luulin olevan!

Olen myös viettänyt paljon aikaa poikieni kanssa nauraen ja keskustellen syvällisesti ja sielukkaasti. Yhteytemme on vahvempi kuin koskaan. Heidän vuokseen aloitin yrityksen alunperin, jotta minulla olisi enemmän aikaa ja taloudellista vapautta. Tästä syystä vuosi 2020 on ollut minulle erityisen palkitseva saadessani tehdä valotyötäni kotoa käsin rakkaan perheeni lähellä.

Energia on jo kevenemässä lähestyessämme vuoden 2020 loppua. Olen innoissani tulevaisuudesta ja rukoilen, että sinäkin olisit.

Tämä on ollut vuosi, joka on todella antanut sisäisen jumalattaruutemme herätä ja nousta. Siirrytään yhdessä eteenpäin evoluutiomme toiseen ulottuvuuteen!

Rakkaudella, 

Anu x