Kvanttimanifestoinnin selkeyttäminen: Kuinka sisäinen värähtelysi muuttuu ulkoiseksi todellisuudeksi

June 2, 2021

Manifestointi ei ole mysteeri.

Vaikka oletkin kuullut monen henkisen opettajan tai gurun puhuvan aiheesta saaden sinut ajattelemaan, että se on jotakin mahdotonta, käsittämätöntä tai tavoittamattomissasi...näin ei kuitenkaan ole.

Manifestointiprosessi on henkistä tiedettä, taikaa, jonka voit kirjaimellisesti nähdä tapahtuvan silmiesi edessä.

Haluan tänään selventää sinulle manifestointia, jotta voit todella ymmärtää, kuinka helposti manifestoinnin taika on saatavilla sinulle. On aika vapauttaa mahdolliset väärinymmärrykset, joita sinulla saattaa olla, antaa näiden epävarmuuksien sulaa pois ja omaksua totuus manifestoinnista.

Mitä tahansa toivotkin juuri nyt — rahaa, enemmän asiakkaita yritykseesi, uuden rakkauden, uuden kodin — pidä se mielessäsi jatkaessasi lukemista.

Manifestointi on fyysinen todiste olemassa olevasta värähtelystä.

Ja sanan manifestointi latinalaiset juuret vahvistavat tämän, koska manifestointi kirjaimellisesti tarkoittaa tuoda jotain kätesi ulottuville. Nykyinen määritelmä on tehdä jotakin näkyväksi tai havaittavaksi ulkomaailmassa.

Sillä katsos, täytyy olla joku ulkoinen ilmentymä... siitä, mitä tapahtuu jo sisäpuolella. 

Manifestoinnissa on kyse siitä, että jokin tulee selkeäksi, avautuu ja tulee keskipisteeksi paikasta, jossa se oli epäselvä, suljettu tai hämärtynyt jollakin tavalla. Mikä on tämä paikka, josta manifestointi tulee?  Se on sinun sisäinen mikrokosmoksesi.

Voit nähdä, tuntea ja kokea sisäisen mikrokosmoksesi meditaatiossa tai jokapäiväisissä hetkissä keskittyessäsi tulevaan todellisuuteesi. Siellä luomme ensin haluamamme ulkomaailman ennen kuin siitä tulee näkyvää ja konkreettista.

Vuosien mittaan olen oppinut paljon kvanttifysiikasta ja siitä, miten se liittyy tähän sisäiseen mikrokosmokseen ja ulkomaailmaamme. Yksi ilmiö, joka kiehtoo mieltäni erityisesti, on tarkkailijavaikutus.

Voidaksesi ymmärtää tämän vaikutuksen ja soveltaa sitä manifestointiharjoitukseen sinun on ensin tiedettävä, että aineella on kaksi erillistä tilaa. Yksi on hiukkastila. Tämä tila on yksi aineellisesta aineesta, jonka voit nähdä elektronimikroskoopilla.

Toinen on aaltotila. Tämä tila on puhdasta potentiaalia, se on energiaa, jota ei voi nähdä edes parhailla mikroskoopeilla. Oikeastaan pitäisi sanoa, että mitä näemme elämässämme ja mikroskoopin alla, ovat aaltojen aikaansaamia hiukkasia emmekä todellisuudessa näe itse aaltoja. Tiedän, että tämä on hieman teknistä, mutta jatka silti lukemista, sillä tämä sinun kannattaa tietää!

Tarkkailijavaikutus ilmenee silloin, kun tutkijat katsovat hiukkasia mikroskoopin läpi. Ainoat hiukkaset, jotka ovat nähtävissä ovat ne, mitkä ovat heidän näkökentässään, kun taas toiset jäävät aineettomiksi.

Tästä syystä, kun et ole keskittynyt manifestointiharjoitukseesi, et näe manifestointiesi toteutuvan! Sinun on tuotava haluamasi näkökenttääsi ja keskityttävä niihin jokaisella olemuksesi säikeellä. Kun sinusta tulee kristallinkirkas tällä tavalla, sinusta tulee luotettava oman linjautumisesi kanssa.

Sinun ei tarvitse tyytyä enää maailmankaikkeudesta tuleviin satunnaisiin pieniin onnekkaisiin sattumuksiin.

Voit muuttaa energiasi ja päättää ylläpitää taikuutta kvanttialueilla.

Voit luoda tulevaisuuden vision, joka on niin uskottava, että se ilmentyy ulkoiseen todellisuuteesi.

Aloita nyt kiitollisuusharjoitukset tulossa oleville rahoillesi, tulossa olevalle rakkaudellesi ja toteutuville unelmillesi. Nosta ajatustesi värähtely vastaamaan elektroniaaltoja niin, että ne liikuttavat todellisia ainehiukkasia ulkomaailmassasi. 

Ehdotan, ettet häiriinny menestyksen pienistä rippeistä — noiden pienten manifestoitumisten, jotka antavat sinulle dopamiini-iskun ja sitten jättävät sinut epäilemään, olisiko mahdollista saada vielä enemmän. Löydät joka tapauksessa noita pieniä yllätyksiä matkasi varrella kohti tarkoituksenmukaisinta elämääsi. Sen sijaan pidä visiosi ja värähtelysi korkealla.

Puhtaan potentiaalin visioista voit synnyttää unelmasi maailmaan.

Sitä tapahtuu DNA:ssi jatkuvasti. Soluohjeet luovat värähtelyaallot ja aallot liikuttavat aineen yhteen ja vetävät sen erilleen prosessien luomiseksi kehossasi.

Samalla kauniilla tavalla sisäisistä visioistasi ja aikomuksistasi tulee todellisuutta ulkomaailmassa. Kun osallistut aktiivisesti tämän luomiseen, alat täysin ymmärtämään sisälläsi vallitsevan voiman. Voit todella hyödyntää voimasi tuomalla huomiosi ja aikomuksesi suurimpiin ja selkeimpiin unelmiisi.

Olet ehkä yrittänyt tehdä tämän aikaisemmin jollakin tavalla, kuten 555-menetelmällä, jossa kirjoitat affirmaation 55 kertaa 5 päivän ajan peräkkäin manifestoidaksesi jotain. Vaikka tämä ja muut menetelmät voivat olla upeita työkaluja, tarvittavat muutokset tapahtuvat todella syvemmällä sisäisellä tasolla, sisäisessä mikrokosmoksessasi.

Kristallisen Jumalattaren tapaan manifestoiminen ei ole pikadieetti. Et voi aktivoida manifestointivoimaasi vain silloin tällöin ja odottaa uskomattomia tuloksia. Et voi tehdä tätä vain satunnaisesti, sillä manifestoinnista on tultava päivittäinen tapa ja sen on oltava harkittu valinta. 

Tämä on elämäntapa.

Kun olet täysin syventynyt tähän kristalliseen elämäntapaan, voit jatkaa toiveittesi lisäämistä mikrokosmoksesi sekoitusastiaan. Tämä värähtelevä taajuus on se, joka romahduttaa ajan, tilan ja aineen.

Jos haluat tämän tuleviksi vuosikymmeniksi...

Jos haluat elämäsi etenevän vakaasti ja vaivattomasti...

Jos haluat kokea upean elämän, jonka tiedät olevan sinulle tarkoitetun…

Paras tapa tehdä se, on mennä sisimpääsi, nostaa kvanttitaajuuttasi ja liittyä muiden samalla taajuudella värähtelevien jumalatarten joukkoon.

Ei enää rajoituksia!

Ei enää niukkuutta!

Ei enää odottamista elämäsi takapenkillä!

Saat eturivin paikan, josta katselet, miten unelmaelämästäsi tulee totta. 

Tule ja liity ilmaiseen Facbook-yhteisööni tänään ja löydä ne jumalatarsisaresi, jotka tekevät tätä kristallista sisäistä työtä elämässään juuri nyt. Meistä olisi ihanaa saada sinut mukaan!