Kuinka päästä eroon näistä 3 ovelasta rahablokista, jotka jäävät sinulta ehkä huomaamatta

June 30, 2021

Rahablokit.

Kukaan ei halua niitä...silti niitä on kaikilla!

Ja niitä on hankala havaita. 

Olen huomannut, että on olemassa kolme rahablokkia, jotka useimmiten jäävät havaitsematta, joten tänään aion raottaa verhoa ja auttaa tulemaan niistä tietoiseksi voidaksesi muuttaa energiasi vaurauteen ja runsauteen.

1. RAHABLOKKI: Vihaat sitä, että sinulle myydään.

Miksi sinulta jää huomaamatta tämä rahablokki?: Vastenmielisyys myyntiä kohtaan johtuu kulttuuristamme. Saatat kuulla ihmisten puhuvan ‘lipevistä käytettyjen autojen myyjistä’ tai valittavan sosiaalisen median mainoksista. Tämä energia luo blokin sinun ja myynnin energian välille.

Tämä blokki näyttäytyy arvosteluna, kiusaantumisena ja tavallisena negatiivisena reaktiona henkilöä kohtaan, joka tarjoaa sinulle tuotetta tai palvelua myytäväksi.

Yleensä tunnemme tätä vastenmielisyyttä ja vihaa myyntiä kohtaan, koska koemme ostopainetta tai tunnemme, että meitä käytetään hyväksi. Olemme kadottaneet voimamme tilanteissa, joissa meille on myyty jotain, mitä emme ole oikeasti halunneet tai tarvinneet.

Saamme voimamme takaisin rahan yhdistäessä meidät asioihin, joita haluamme ja tarvitsemme samoin kuin rahan missioon saattaa ihmiset yhteen hyvän asian puolesta. Toisin sanoen myynnin voimaan. 

Et halua ostaa jokaista tuotetta, jota sinulle tarjotaan. Se on ihan ok! Voit silti nähdä nuo tarjoukset mahdollisuuksina ja tilaisuuksina, joita maailmankaikkeus tuo eteesi.

Mitä enemmän mahdollisuuksia ja tilaisuuksia avaat itsellesi ja suhtaudut myönteisesti (vaikka et sanokaan kyllä), sitä todennäköisempää on, että haluamasi asiat tulevat luoksesi!

Tällä rahablokilla on myös ‘kääntöpuoli’. Vihatessasi sitä, että muut ihmiset myyvät sinulle...olet itse erittäin epävarma myymään muille.

Et halua myydä taitojasi etkä lahjojasi työnantajalle.

Et halua myydä erinomaisia valotyöpalvelujasi yrittäjänä.

Et halua myydä ihastuttavaa persoonallisuuttasi mahdolliselle puolisollesi.

Tämä on myynnin energiaa!

Päätin RAKASTAA sitä, että minulle myydään.

Rakastan minua auttavien kurssien ostamista. Rakastan kauniiden vaatteiden ostamista. Rakastan käyttää rahaa tarvitsemiini asioihin.

Raha on jumalallinen kokonaisuus, opas, jotakin kaunista, joka siunaa elämääsi. Anna sen toimia vaihdonvälineenä siten, että sallit muiden myydä sinulle samoin kuin sallit itsesi myydä muille. 

2. RAHABLOKKI: Sanot “Minulla ei ole varaa siihen”, usein! 

Miksi sinulta jää huomaamatta tämä rahablokki?: Tämä rahablokki tuntuu todelliselta. Jos sinulla ei ole rahaa juuri sillä hetkellä, jolloin haluat tai näet jotain haluamaasi...silloin sinulla ei yksinkertaisesti ole varaa siihen, eikö?

Ei näin!

Jumalatar, rahaa on äärettömästi. Jos sinulla ei ole käteistä lompakossasi tai pankkitilillä juuri nyt, se ei tarkoita sitä, ettetkö voi luoda rahaa ja tulla takaisin joku toinen  kerta.

Sinulla on varaa!

Affirmoidessasi tätä pysäytät ajatuskulun niukkuudesta, jolloin saat kiinni ‘ei ole varaa’ -ajatuksesi! 

Mitä enemmän affirmoit minulla on varaa, sitä enemmän sinulla on varaa.

Tämä prosessi vaatii luottamusta, taianomaista manifestointia ja päättäväisen aikomuksen. Jos et pysty näkemään tarkasti, kuinka ostat puseron, talon tai loman, niin muista, että raha on ääretöntä ja henkinen resurssi täällä maan päällä. Tartu tähän värähtelyyn, kun kyse on suhtautumisestasi rahaan.

Et ehkä voi ostaa haluamaasi asiaa tänään...

Eikä sinulla ehkä ole varaa ostaa sitä huomennakaan...

Mutta kun et putoa “Minulla ei ole varaa” -ansaan jatkuvasti, sinulla on varaa siihen pian.

Päätin poistaa kyseisen lauseen sanavarastostani. Olen joko päättänyt ostaa jotain tai päättänyt olla ostamatta ja sillä selvä.

3. RAHABLOKKI: Pelkäät olevasi ahne, joten rajoitat itseäsi saamasta ENEMMÄN.

Miksi sinulta jää huomaamatta tämä rahablokki?: Meitä on opetettu olemaan nöyriä ja kiitollisia siitä, että meillä on tarpeeksi.  Vaikka kiitollisuus on asia, jonka puolesta puhun intohimoisesti, on tärkeää, että et käytä sitä estääksesi itseäsi haluamasta enemmän.

Maailmankaikkeus laajenee luonnostaan, eikä kyseessä ole sama asia kuin ahneus.

Meissä on jumalallinen koodi, joka haluaa enemmän elämää, ei vain enemmän ‘tavaraa’.

On pyhää haluta oppia enemmän, tulla enemmän omaksi itseksemme ja loistaa valoamme kirkkaammin. Sielumme haluaa enemmän, nousta korkeammalle. Todellisessa ylellisyydessä on kyse avaruudesta ja runsaudesta...ei ahneudesta eikä materialismista. 

Kun vastustamme tätä laajenemista, päädymme kärsimyksen tilaan ja kohtaamme vaikeita haasteita. Kaikki tuntuu menevän pieleen. Tiellämme olevista esteistä tulee ylivoimaisia. 

Salliessamme täysin tämän laajenemisen näemme totuuden:

Raha on valtava ylösnousemuksen työkalu.

Raha on jumalallista.

Raha on voima hyvyyteen. 

Raha on muutakin kuin vain käteistä tai numeroita pankkitilillämme.

Raha on värähtelyä ja energiaa.

Raha on muuttamassa maailmaa paremmaksi.

Raha haluaa auttaa sieluasi laajenemaan siksi, joksi sinut on tarkoitettu tässä elämässä.

Negatiiviset uskomukset rahasta on vapautettava.

Blokit on hellästi, rakastavasti poistettava.

Aina kun raha on ajatuksissasi, tartu niihin. Tutki niitä. Vapauta ne. Valitse uusi tapa ajatella.

Näistä ovelista rahablokeista eroon pääseminen alkaa tietoisuudesta...ja lopulta saat enemmän runsautta kuin pystyit koskaan kuvittelemaankaan.

Runsain siunauksin,

Anu

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Lisää yhteystietosi niin olet mukana luomassa runsautta! 

HUOM! Ymmärrän, että klikkaamalla eteenpäin ja ilmoittauessasi mukaan tähän tilaisuuteen annan luvan vastaanottaa viestejä tähän tilaisuuteen liittyen ja erityiseen tarjoukseen. Jokaisessa viestinnässä (sähköposti tai puhelin tekstiviesti) on mukana poistumislinkki viestin lopussa, josta klikkaamalla voit perua lupasi koska tahansa. Yksityisyyden suoja: Emme koskaan jaa tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lupaamme pitää sähköposti osoitteesi turvassa.