3 matalavärähteistä sanaa poistettavaksi sanavarastostasi ennen vuotta 2021

December 27, 2020

Viime viikolla kerroin sinulle kahdesta energiaa heikentävästä sanasta, jotka sinun on hyvä poistaa sanavarastostasi vuoteen 2021 siirryttäessä. 

Nuo sanat olivat EN VOI ja YRITÄN.

Äänesi on todella voimakas värähtelevä voima. Kysyessäsi itseltäsi “Kuinka voin tehdä sen?” ja pitäessäsi todella kiinni siitä, mitä teet ja mitä aiot tehdä sen sijaan, että sanot ‘et voi’ tai jopa sanomalla ‘yritän’... muuttaa tavan, jolla ilmennät unelmiasi.

Kun todella elät ja puhut jumalattaren vakaumuksella ja itsevarmuudella, maailmankaikkeus täyttää sinut taikuudella ja ihmeillä suuremmin kuin uskoit olevan edes mahdollista.

Tällä viikolla palaan asiaan vielä yhdellä sanavarastostasi poistettavalla sanalla ... lisättynä yhdellä bonus-sanalla!

Tämän viikon sanat voivat olla jopa haastavampia kuin edellisen viikon, joten ota muutama minuutti harkitaksesi todella sitä, miten käytät näitä sanoja, miten siirryt voimaasi ja muutat omaa kielenkäyttöäsi.

#3 SANA: KIIRE

Sana kiire on sanallinen kiertoilmaisu, jota käytämme tuntiessamme olevamme liian kiireisiä pohtiaksemme sitä, mitä todella tapahtuu tai tarvitessamme oikeutusta sanoa ‘ei’ jollekulle tekosyyn muodossa. Väittäessämme, että olemme liian kiireisiä, voi usein johtua epävarmuudesta ja omien voimavarojemme puutteesta.

Sanoessamme, että meillä on kiire, me myös vedämme puoleemme ja luomme enemmän kiireen energiaa itsellemme. 

Sillä ei ole väliä, miten viaton sana on, sillä joka kerta kun käytät sitä, siirryt pois harmonian, rentouden ja virtauksen tunteesta ylikuormittumisen, stressin ja ahdistuksen tunteeseen — vaikka se olisi ‘vain’ alitajuntaisella ja energeettisellä tasolla.

Sanoessasi, että olet kiireinen, se tarkoittaa toisin sanoen “Minulla ei ole tarpeeksi.” Tässä tapauksessa: “Minulla ei ole tarpeeksi aikaa.”

Poista tämä sana sanavarastostasi ja ryhdy sen sijaan puhumaan asioista niin kuin ne ovat. 

Jos joku pyytää sinua tekemään jotakin ja tunnet houkutusta sanoa, että olet kiireinen, ole vain rehellinen ja puhu totuuttasi. Voit sanoa, että sinä olet jo sopinut hoitavasi muita asioita. Voit halutessasi sanoa yksinkertaisesti ei.

On ok, jos aikasi on sinulle arvokasta, tuleehan se vain yhden kerran etkä voi saada sitä enää takaisin. Siitä huolimatta voimme aina löytää toisen tavan ilmaista itseämme, joka pitää meidät aitoina ja rehellisinä.

HAASTESANASI: KORONAVIRUS

Haluan todella selventää, mitä tarkoitan sanoessani, että haluan sinun poistavan tämän sanan sanavarastostasi. En kiistä pandemian olemassaoloa tai sen vaikutusta, joka sillä on ollut maailmaamme. En myöskään ehdota, että jätämme sen kokonaan huomiotta. Haluan sinun olevan tietoinen, suojaavan itseäsi, pitävän maskia ja tekevän sen, mitä sinun tarvitsee tunteaksesi olevasi elämässäsi turvassa ja harmoniassa. 

Pyydän, että et luovuttaisi voimaasi tälle asialle, jota ei mainita.

Tästä asiasta on itse asiassa tullut toinen tekosyy meille sanoa, että emme voi, että yritämme ja että meillä on liian kiire. Olen jopa huomannut itse tekeväni näin!

Sen sijaan, että noudattaisin vain asianmukaista huolellisuutta ja tekisin kunnon varotoimia sopeutuakseni erilaiseen maailmaan, olen pysynyt kotona, vaikka olen halunnut mennä ulos. Olen vältellyt ystävieni tapaamista. Olen tilannut enemmän kotiinkuljetuksia sen sijaan että olisin mennyt ulos talosta nauttiakseni tavallisesta matkasta ruokakauppaan.

Olen jopa huomannut, että olen tehnyt vähemmän kävelylenkkejä naapurustossani. 

Missään näissä toimissa ei ole mitään vikaa, mutta silti ne paljastavat alitajunnan ohjelmoinnin ja uskomuksen, että erilainen maailma = vaarallinen maailma, jota meidän pitäisi välttää hinnalla millä hyvänsä. 

Jos sinusta on tuntunut siltä, että ovellasi on näkymätön kilpi, joka estää sinua poistumasta, näe sen häviävän nyt. Avaa sydämesi ja kotisi, ota takaisin vapautesi ja tee vastuullisia päätöksiä samalla kun vahvistat elämäsi rajattomia mahdollisuuksia.

Keskittyessämme asioihin, joita emme loppujen lopuksi hallitse, asioihin ulkopuolellamme, se saa meidät vain tuntemaan pienuutta, merkityksettömyyttä emmekä tunne elävämme täyttä elämäämme. Meidän on tultava kotiin omaan voimaamme ja tunnettava olevamme vapaita. Voimme tehdä mitä tahansa, olla mitä tahansa ja saavuttaa mitä tahansa.

Ehdotan, että muuttaisimme ajattelutapaamme vuonna 2021 ja tulen tekemään tämän muutoksen kanssasi. 

Otetaan voimamme takaisin! Lakataan sanomasta ja ajattelemasta näitä sanoja!

Olemme jumalattaria. Vaaditaan sitä itsellemme ja aktivoidaan valomme.

Aloitetaan paras elämämme vuosi 2021! Tuletko mukaan? 

Rakkaudella, 

Anu x