3 askelta, joilla aktivoit kristallisen vallankumouksen työelämässäsi

July 15, 2021

Pystytkö kuvittelemaan maailmaa, jossa työsi ravitsee ja lataa sinua?

Kristallisen vallankumouksen uutena aikakautena olemme luomassa juuri tällaista maailmaa.

On aika määrittää ja miettiä uudestaan tapaamme tehdä työtä voidaksemme muuttua tyytymättömistä visionääreistä menestyviksi valotyöntekijöiksi. Tässä uudessa ajatusmallissa valotyö on mitä tahansa työtä, jossa annat valosi kanavoitua lävitsesi. Emme voi enää hyväksyä mitään muuta työtä.

Anna työsi olla VALOtyötä!

Oletko mukana?

Tulevina vuosina tulee tapahtumaan todella paljon maailmanlaajuisia muutoksia. Uskon, että nämä taloudessamme ja ekosysteemissämme tapahtuvat muutokset edellyttävät, että jokainen meistä omaa ja omaksuu yrittäjähenkisen ajattelutavan, vaikka emme luontaisesti tuntisikaan itseämme yrittäjiksi.

Voimme itse asiassa unohtaa sanan ‘yritys’, koska tapa muuttaa markkinointia, näkyvyyttä ja myyntiä kristallisessa vallankumouksessa ei ole läheskään samanlaista kuin 3D:n tapa tehdä kyseisiä asioita. Voit valmistautua jumalallisesti tekemään nämä muutokset kristallisen rakkauden avulla. 

Sinun ei enää tarvitse myydä sieluasi tai edes aikaasi luodaksesi haluamasi runsauden elämääsi. Parantaminen, musiikki, taide, kirjoittaminen, hypnoterapia, enkelityö, lasten opettaminen lukemaan — mikä tahansa voi olla valotyötäsi, jos teet sitä intohimoisesti ja se auttaa tätä maailmaa.

Kun alat tehdä valotyötäsi, noudatat muinaista atlantislaista tapaa, jossa jokainen yhteisön jäsen tuo lahjansa ja kykynsä yhteisön hyväksi rakkauden, ilon, rauhan ja oman onnellisuuden kautta.

On olemassa kolme keskeistä askelta muuttaa työskentelytapaasi:

  • oman ainutlaatuisen tarkoituksesi perinpohjainen omaksuminen
  • rahavärähtelysi nostaminen 
  • kristallisen manifestointivoimasi aktivoiminen

Oman ainutlaatuisen tarkoituksesi perinpohjainen omaksuminen on ensimmäinen askel itsesi parantamisessa voidaksesi auttaa muita heidän parantumisessaan.

Tarvitsemme jokaisen planeetallamme olevan tekemään eri kutsumustyötä elämän alueilla, jotta positiivinen muutos voi tapahtua kaikkialla. Meitä ei auta se, että eristäydymme muiden ‘valaistuneiden’ ihmisten luota ja teeskentelemme, ettei muuta maailmaa ole olemassa! Pystymme vaikuttamaan muihin vain loistamalla valoamme ja näyttämällä heille tietä.

Kun kysymyksessä on rahavärähtelysi nostaminen, kiinnitä huomiota siihen, mikä on syynä taloutesi, kulutuksesi, sijoitustesi ja palkkasi tilanteeseen. Rahan on tarkoitus poistaa syy, koska jokaisessa tapahtumassa antaminen ja ottaminen on sovittu.

Voit harjoitella kiitollisuutta siitä, miten raha yksinkertaistaa tätä anna ja ota -prosessia. Kultaisen Atlantiksen aikakaudella tämä kiitollisuuden ja yksinkertaisuuden energia oli se, mikä salli ihmisten täyttyvän yltäkylläisyydestä. Kun tämä täyttymys tapahtui, atlantislaiset kehollistivat rajatonta elämää, auttoivat toisiaan ja olivat yhtä vaurautensa kanssa.

Rakastetaan rahaa ja annetaan sen vain olla osa rajatonta kristallista elämää!

Lopuksi, sinun on aloitettava kristallisen manifestointivoimasi aktivointi. Suurin osa meistä arastelee tätä aktivointia äärirajamme takia. Sinun äärirajasi on vain opittu rajoite, se ei ole pysyvä! Tämä ääriraja kertoo kehollesi ja sielullesi, kuinka paljon kapasiteettia sinulla tulee olla ja kestää energiaa.

Yleensä saavutamme tämän äärirajan ansaitessamme enemmän rahaa, saadessamme enemmän rakkautta tai parantaessamme elämäämme / uraamme jollain tavalla. Silloin sabotoimme itseämme ja palaamme takaisin vanhoihin tapoihimme.

Voit nostaa tätä äärirajaa ja laajentaa itseäsi vähitellen, yksi tavoite kerrallaan päästäksesi seuraavalle tasolle. Tämän prosessin kautta kristallisoit mieltäsi, kehoasi ja sieluasi, jotta voit ylläpitää onnellisuutta ja tuntea olosi mukavaksi kantamalla enemmän valoa elämässäsi.

Kun kristallinen manifestointivoimasi on täysin aktivoitunut, lopullinen kokemus riippumattomuudesta yhdistää työsi, rahavärähtelysi ja tarkoituksesi.

Lataa ilmainen kristallinenmeditaatihaaste TÄSTÄ
Instagram: @anugrace444
Maksuton Kristallinen yhteisö http://www.fb.com/groups/enkelivalo