LUO SYVEMPI YHTEYS ENKELEIHIN
JA VAPAUTA IHMEIDEN VOIMA ELÄMÄÄSI!

JANOATKO YHTEYTTÄ ENKELEIHIN
JA SAMANHENKISIIN UUSIIN ENKELIYSTÄVIIN?

Koetko olevasi yksin tässä muuttuvassa maailmassa ja kaipaat lisää syvyyttä elämääsi?

 Ihmissuhteet. Työ. Maailman tilanne.

Se saattaa tuntua kuin olisit jatkuvasti epävakaalla maaperällä, etsien tasapainoa ja merkitystä. Ehkäpä tunnet itsesi yhä useammin yksinäiseksi, vaikka olisitkin keskellä väkijoukkoa tai selaisit sosiaalisen median syötteitä.

Syvempi yhteys ja ENKELTEN TUKI joka päivä?

Kyllä, se on mahdollista!

Oletko koskaan tuntenut syvää kaipuuta yhdistyä enkeleihisi, mutta et tiedä mistä aloittaa.

Ehkä epävarmuus ja skeptisyys ovat estäneet sinua ottamasta ensimmäistä askelta kohti henkistä yhteyttä. Tämä voi olla turhauttavaa ja hämmentävää.

Pelko että kuuletkin vain oman egosi äänen enkelten sijaan voivat saada sinut kyseenalaistamaan, onko yhteyden luominen enkeleihin edes mahdollista sinulle.Tämä epävarmuuden tunne voi johtaa siihen, että et koe niitä ihmeitä ja saat sitä tukea, jonka tiedät olevan mahdollista.

Oletko kohdannut näitä haasteita henkisellä polullasi?

Tunne yksinäisyydestä matkalla:

"Toivon löytäväni yhteyden enkeleihini, mutta tunnen olevani yksin tässä pyrkimyksessä, ilman samanhenkistä yhteisöä tai tukea"

Enkelivalo yhteisössä et ole koskaan yksin. Opit tuntemaan enkelten läsnäolon ja saamaan heiltä tukea koska vain. Ympäröimme sinut ihanilla enkeleillä ja samanhenkisillä ihmisillä, jotka ymmärtävät ja tukevat sinua.

Epävarmuus oikeasta tavasta:

"Haluaisin oppia yhdistymään enkeleihini, mutta en ole varma, mistä aloittaa tai miten tehdä se oikein."

Enkelivalo yhteisössä johdatamme sinut selkeästi ja askel askeleelta yhteyteen enkeleihin ja muihin valon auttajiin ja syvemmälle henkiseen tietoisuuteen. Henkinen kasvusi tulee kiihtymään ja sen myötä hämmennys hälvenee... 

Itseluottamuksen puute

"Haluan oppia yhteyden enkeleihini, mutta epäilen, pystynkö todella siihen ja onko minulla kykyjä kokea henkinen yhteys"

Enkelivalo Yhteisössä vahvistamme itsevarmuuttasi ja autamme sinua luottamaan kykyihisi. Tarjoamme sinulle työkaluja ja opetusta, joiden avulla voit kehittää henkistä yhteyttäsi ja kokea enkeleiden läsnäolon elämässäsi.

Ajan puute

"Haluan oppia kommunikoimaan enkeleideni kanssa, mutta minulla ei tunnu olevan koskaan tarpeeksi aikaa keskittyä henkiseen harjoitteluun."

Enkelivalo Yhteisössä ymmärrämme kiireisen elämäsi haasteet. Siksi olemme suunnitelleet joustavan oppimispolun, joka sopii aikatauluusi. Voit edetä omaan tahtiisi ja löytää aikaa henkiseen kasvuun, vaikka olisitkin kiireinen.

Pelko väärinymmärryksestä:

"Kaipaan yhteyttä enkeleihini, mutta pelkään tulkita viestit väärin tai en ole varma, kuinka erottaa ne omista ajatuksistani."

Enkelivalo Yhteisössä autamme sinua ymmärtämään, että yhteys enkeleihin on todellinen ja mahdollinen jokaiselle. Tarjoamme selkeitä opetuksia ja todisteita, jotka vahvistavat uskoasi enkeleiden olemassaoloon ja ohjaavat sinua luomaan aidon yhteyden heihin. Opit tunnistamaan selkeästi enkelien viestit ja erotat ne omista ajatuksistasi. Saat ohjeita ja harjoituksia, jotka auttavat sinua luottamaan intuitioosi ja tulkitsemaan viestejä oikein.

Onneksi Meillä On Ratkaisu...

Enkelivalo Yhteisö on täällä opastaakseen sinua matkallasi.

Mitä jos olisi paikka, joka tarjoaisi sinulle TILAN IHMEILLE?

Jossa Sinä ja Enkelit Löytäistte Toisenne

On Olemassa Löydä tie Enkelten Maailmaan, Rakkauden, Runsauden ja Rauhan Valtakuntaan

Esittelemme Enkelivalo Yhteisön:

Enkelivalo Yhteisö on Enkelielämys ja ystävyysyhteisö niille, jotka haluavat syventää yhteyttään enkeleihin ja kasvaa henkisesti.

Tarjoamme jäsenillemme monipuolisia resursseja, kuten opetusta, meditaatioita ja ryhmätapaamisia, jotka auttavat sinua vahvistamaan yhteyttäsi enkelien viisauteen ja ohjaukseen.

Se on jäsenyys, joka keskittyy enkelien viestien ymmärtämiseen ja henkisen polun vahvistamiseen! Ja se on täynnä syvällistä, käytännöllistä koulutusta ja resursseja kaikista enkelien kanssa kommunikoinnin, henkisen kasvun ja onnistuneen henkisen matkan suunnittelun, rakentamisen, ylläpitämisen ja kehittämisen näkökohdista.

LISÄKSI saat suoraa pääsyä Anun 20+ vuoden enkeliasiantuntemukseen ja yhteisön tuen, jota tarvitset varmistaaksesi, että henkinen matkasi saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Tässä mitä kaikkea tulet saamaan yhteisömme sisällä:

Täyden Sisäänpääsyn ENKELIVALO Jäsenalustalle ja Yksityiseen Facebook Ryhmäämme

Koe enkelitaika yhteisössämme, jossa jaamme kokemuksia ja oppeja.

Kuukausittaiset Enkelivalo-LIVE + Enkelihoitosessiot

Tutustu eri enkeleihin, saa henkistä opastusta, parantavaa voimaa, inspiraatiota ja konkreettisia vinkkejä onnellisen elämän luomiseen.

Kuukausittaiset ENKELI ORAAKKELI Livet

Saat ensimmäisenä tietoa tulevista energioista ja ohjeita niiden hyödyntämiseen.

Enkeliystävät Tapaamisia

Kuukausittain keskiviikkona ja perjantaina kokoonnumme Zoomin kautta tutustumaan toisiimme ja keskustelemaan henkisestä kasvusta.

Rituaaleja ja Harjoituksia

Kehitä henkisiä lahjojasi, rikasta henkistä polkuasi ja syvennä yhteyttäsi enkelien kanssa meditaatioiden, rituaalien ja henkisen viisauden avulla.

Yksityinen Yhteisö

Vaihda ajatuksia enkeleistä, henkisestä kasvusta, manifestoinnista ja runsauden luomisesta turvallisessa ympäristössä. 

saat heti sisäänpääsyn enkelikirjastoon ja syvällisiin enkelimatkoihin:

MUTTA ODOTA, TÄSSÄ EI OLE VIELÄ KAIKKI...

Taataksemme, että pääset heti alkuun OIKEALLA tavalla, annamme sinulle myös ENKELIAKATEMIAN ILMAISEKSI kun liityt mukaan tänään:

NOSTA enkeliyhteytesi NOPEASTI SEURAAVALLE TASOLLE...

Tämä syvällinen ja kattava kurssi vie sinut askel askeleelta matkalle enkelien lumoavaan maailmaan. Opit ymmärtämään, keitä enkelit todella ovat, miten he voivat muuttaa elämääsi, kuinka voit vastaanottaa ja tulkita heidän viestejään, ja miten kanavoida heidän voimakasta parantavaa energiaansa. Tämä kurssi ei ainoastaan avaa silmäsi näkemään enkeleiden läsnäolon ympärilläsi, vaan myös opastaa sinua luomaan syvän ja merkityksellisen yhteyden heihin, joka voi tuoda todellisia muutoksia henkiselle polullesi. 

moduuli 1:

Tutustu Enkeleihisi

Enkelten Maailmaan Tutustuminen:
Astu sisään enkelten valon täyttämään maailmaan. Opi, keitä nämä rakkauden, rauhan ja runsauden lähettiläät ovat ja kuinka voit aloittaa kommunikaation heidän kanssaan. He odottavat innokkaasti päästä työskentelemään kanssasi ja tuomaan taivaallista ohjausta elämääsi.

Arkkienkelien Viisaus:
Syvennä tietämystäsi arkkienkeleistä ja heidän erityisistä voimistaan. Tämä osa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua lähemmin näihin voimakkaisiin enkelihahmoihin, joiden viisaus ja suojelu voivat tuoda elämääsi järkkymätöntä luottamusta ja ohjausta.

Yhteyden Luominen Enkeleihin:
Opettele luomaan vahva ja selkeä yhteys omiin enkeleihisi. Tässä osassa saat opastusta siitä, miten voit kutsua enkeleitä avuksi milloin tahansa ja kehittää kristallinkirkkaan kommunikaation heidän kanssaan.

moduuli 2:

Löydä Sisäinen Voimasi

Vahva Sisäinen Olo:
Aloita matkasi kohti sisäistä voimaa oppimalla, miten voit kartottaa henkistä energiaasi, lisätä hyvinvointisi tietoisuutta ja hallita maadoittumista ja suojautumista. Ymmärrä energiasi dynamiikka ja miksi nämä tekniikat ovat elintärkeitä henkisen kasvun polullasi.

Enkelivalo Meditaatio:
Löydä todellisen rauhan, rakkauden ja runsauden lähde ja opi ylläpitämään niitä jokapäiväisessä elämässäsi. Tämä osio opastaa sinua meditoimaan helposti - vaikka et olisi koskaan aiemmin onnistunut meditaatiossa. Vain 5-10 minuutissa päivässä voit kanavoida parantavaa enkelivaloa kehoosi ja mieleesi.

Henkinen kehosi:
Tutustu auraasi, chakrojen merkitykseen arjessa, puhdista vanhaa karmaa ja opi aktivoimaan energiajärjestelmäsi henkiseen hyvinvointiisi. Tämän osion avulla ymmärrät, kuinka jokaisen chakran hyvinvointi vaikuttaa elämäsi eri osa-alueisiin. Saat selkeän käsityksen siitä, miten voit hallita elämääsi ja parantaa oloasi paremmin. Opit myös näkemään oman aurasi!

MODUULI 3:

Aktivoi Syvällinen Enkeliyhteys

Sytytä Intuitiosi:
Opi erottamaan sielusi viisauden ja egosi kuiskaukset toisistaan. Tämä osio valmentaa sinua luottamaan itseesi ehdottomasti. Hyvästit pelolle ja epävarmuudelle – intuitiosi tulee ohjaamaan sinut aina oikeaan suuntaan, avaten ovet henkiseen vapautumiseen ja selkeyteen.

Opi Kanavoimaan Enkeleitä ja Korkeinta Minääsi:
Opit kanavoimaan enkeleitäsi ja tunnistamaan valon ohjauksen myös aivan arjen keskellä erilaisiin elämän ratkaisuihin ja haasteiden välttämiseen.
Tämä taito avaa ovet syvempään ymmärrykseen ja tuo valoa ja ohjausta elämäsi jokaiseen hetkeen. Koe, kuinka enkeleiden viisaus ja voima muuttavat arkesi ja haasteidesi kohtaamisen. Tämä on todellinen käännekohta henkisellä polullasi – valmistaudu kokea enkelien läsnäolo ja opastus uudella, syvemmällä tasolla! 

Enkelivalo-energian kanavointi:
Löydä sisäinen parantajasi ja opi perusteet siihen, kuinka ottaa käyttöön enkelienergian parantavat voimat. Tässä osiossa opit, kuinka voit itse olla oman hyvinvointisi mestari, hyödyntämällä luontaista parantavaa energiaasi ja tuoden terveyttä ja tasapainoa elämääsi.

Ilmoittaudu mukaan VAIN 37€ kuukausihinnalla, kun valitset vuosimaksun, tai 47€ kuukausijäsenenä. Voit katkaista jäsenyyden koska vain.  

KUUKAUSIJÄSEN

47€

VUOSIJÄSEN

37€

444€ (12kk) kertamaksuna

Toistuva maksu, jonka voit katkaista jäsenyyden koska tahansa vain kahdella hiiren klikkauksella.
Yksinkertainen 14 päivän tyytyväisyystakuu

Mitä muut sanovat Enkelivalo Yhteisöstä?

Tottakai ENKELIT JA MINÄ pidämme tätä Yhteisöä aivan mahtavana - sehän olisi huolestuttavaa, jos emme!  Mutta älä vain kuuntele meitä vaan katso mitä ihania asioita muut sanovat meistä... 

100% Tyytyväisyystakuu 14 päivää

Olemme niin varmoja, että rakastat Enkelivalo-yhteisöä ja sen tarjoamaa henkistä tukea ja ohjausta, että tarjoamme sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen jäsenyyteesi ensimmäisten 14 päivän aikana, saat koko maksamasi summan takaisin. Kokeile rohkeasti – sinulla ei ole mitään menetettävää, mutta paljon voitettavaa henkisellä enkelimatkallasi!

Saat heti sisäänpääsyN enkelivaloon

Jos olet valmis nostamaan Enkeliyhteytesi seuraavalle tasolle liittymällä Enkelivalo Yhteisöön, valitse vain maksuvaihtoehtosi alla ja napsauta liity-nappia...

ENKELIVALO KUUKAUSIJÄSEN

47€

ENKELIVALO VUOSIJÄSEN

444€

(37€/kk)

Toistuva maksu, jonka voit katkaista jäsenyyden koska tahansa vain kahdella hiiren klikkauksella.
Yksinkertainen 14 päivän tyytyväisyystakuu

Hei! Olen Anu Grace

EN MALTA ODOTTAA PÄÄSTÄ AUTTAMAAN SINUA SYVENTÄMÄÄN ENKELIYHTEYTTÄSI!

Henkinen enkelikouluttaja, elämänvalmentaja, ja mm. Matka Enkelten Maailmaan ja Näin Luot Taivaan Maan Päälle kirjojen kirjoittaja. Viimeiset 20 vuotta olen omistanut elämäni enkeliviisauden jakamiselle ja auttanut tuhansia ihmisiä tutustumaan omiin enkeleihinsä ja  tuomaan heidän tukensa elämän muutosvaiheisiin ja ihan arjen keskelle eri kirjojen, koulutsten, luentojen ja workshoppien kautta. 

"Enkeliurani" aikana olen nähnyt, kuinka voimakkaasti enkeliyhteys ja henkisyys voivat muuttaa elämää taianomaisella tavalla. Tämä yhteisö ei ole vain intohimoni, vaan se on syntynyt myös omista kokemuksistani.

Kun olen kohdannut elämäni haastavimpia hetkiä, suuria unelmien muutosten hetkiä ja jopa läheltä piti kuoleman, löysin rauhaa, rakkautta ja voimaa nousta yhä korkeammalle enkeleiden ohjauksella. Enkelit ovat auttaneet minua luomaan unelmien elämäni ja kokemaan turvaa turvattomissakin hetkissä.

Olen perustanut Enkelivalo Yhteisön, jotta voisin jakaa tämän lahjan kanssasi.

Unelmani on, että jokainen voi löytää saman turvan, voiman ja yhteyden, jonka olen itse kokenut.

HEI!
OLEN ANU GRACE

HEI! OLEN
ANU GRACE

EN MALTA ODOTTAA PÄÄSTÄ AUTTAMAAN SINUA SYVENTÄMÄÄN ENKELIYHTEYTTÄSI!

Henkinen enkelikouluttaja, elämänvalmentaja, ja mm. Matka Enkelten Maailmaan ja Näin Luot Taivaan Maan Päälle kirjojen kirjoittaja. Viimeiset 20 vuotta olen omistanut elämäni enkeliviisauden jakamiselle ja auttanut tuhansia ihmisiä tutustumaan omiin enkeleihinsä ja  tuomaan heidän tukensa elämän muutosvaiheisiin ja ihan arjen keskelle eri kirjojen, koulutsten, luentojen ja workshoppien kautta. 

"Enkeliurani" aikana olen nähnyt, kuinka voimakkaasti enkeliyhteys ja henkisyys voivat muuttaa elämää taianomaisella tavalla. Tämä yhteisö ei ole vain intohimoni, vaan se on syntynyt myös omista kokemuksistani.

Kun olen kohdannut elämäni haastavimpia hetkiä, suuria unelmien muutosten hetkiä ja jopa läheltä piti kuoleman, löysin rauhaa, rakkautta ja voimaa nousta yhä korkeammalle enkeleiden ohjauksella. Enkelit ovat auttaneet minua luomaan unelmien elämäni ja kokemaan turvaa turvattomissakin hetkissä.

Olen perustanut Enkelivalo Yhteisön, jotta voisin jakaa tämän lahjan kanssasi.

Unelmani on, että jokainen voi löytää saman turvan, voiman ja yhteyden, jonka olen itse kokenut.

Jos tunnet kutsun

  • Syventää yhteyttä enkeleihin ja itseesi sekä oppia kuuntelemaan sisäistä viisauttasi, joka ohjaa kohti rauhaa ja runsautta.
  • Harjoitella henkisiä työkaluja ja tekniikoita, jotka auttavat sinua löytämään oman polkusi ja tuntemaan itsesi voimakkaammaksi.
  • Saada inspiraatiota kuukausittaisista koulutuksista, meditaatioista ja tapaamisista, jotka rikastavat henkistä matkaasi.
  • Luoda yhteyksiä samanhenkisten ihmisten kanssa, joiden kanssa voit keskustella avoimesti elämän syvemmistä merkityksistä.
  • Olla osa yhteisöä, joka tarjoaa tukea ja ohjausta jokaisessa elämäsi vaiheessa.

niin Enkelivalo Yhteisö on juuri sinulle suunniteltu!

Vain 47 eurolla pääset osaksi tätä lämminhenkistä ja tavoitteellista yhteisöä, jossa kasvatamme yhteyttä enkeleihin, itseemme, toisiimme ja universumiin, matkatessamme kohti henkistä vapautta ja runsautta.

HENKISEN HYVINVOINNIN & YHTEYDEN vahvistaminen on välttämätöntä halutessasi todella luoda elämän, jossa koet:

Todellisia Ihmeitä : Enkelit odottavat päästä luomaan ihmeitä elämääsi!

Syvemmän Yhteyden: Opi linjaamaan itsesi universumiin.

Ohjauksen Enkeleiltä: Kanavoi selkeitä viestejä elämäsi suunnan ja päätösten tueksi.

Käytönnön Henkisyyttä: Harjoituksia, meditaatioita ja opetuksia henkiseen kasvuun.

Oman Voiman Kasvavan: Vahvistu sisäisesti, ja opi säilyttämään positiivisen ja stressivapaamman mielentilan haastavissakin tilanteissa.

Älä odota.

Avaudu Ihmeille Nyt.

Tämän kaiken saat vain 47 eurolla kuussa! Ja vuosijäsenenä vieläkin edullisemmin: vuosijäsenyyden hinta on 444 €/vuosi eli säästät 120€/vuosi kuukausijäsenyyteen verrattuna.

Liittymällä NYT varmistat tämän tarjoushinnan itsellesi niin kauan kuin olet mukana yhteisössä.  

Liity Enkelivalo Yhteisöön ja aloita uusi luku elämässäsi – yksi, joka on täynnä rauhaa, rakkautta ja runsautta.

Unelmani on auttaa tuhansia ihmisia luomaan syvemmän turvallisuuden, onnellisuuden ja luottamuksen tunteen sisällään tässä rajusti muuttuvassa maailmassa, jossa tulevaisuus näyttää epävarmalta.

Pienillä Enkelihetkillä Avaudut Suurille Taivaallisille Ihmeille

Miksi ENKELIVALO yhteisö?

Olemme kaikki etsineet paikkaa, johon todella voimme tuntea kuuluvamme ja jossa voimme olla täysin itsemme, turvassa arvostelusta ja ulkoisista häiriötekijöistä. Enkelivalo Yhteisö on rakennettu juuri tuohon tarpeeseen.

OTA ENKELIT OSAKSI ELÄMÄÄSI

Tämä yhteys on enemmän kuin vain henkinen; se on mullistava. Enkelit tuovat ohjausta, lohtua ja jumalallista viisautta, auttaen sinua selviytymään elämän haasteista rauhan ja selkeyden tunteen kanssa. Tuomalla enkelit lähemmäksi ja osaksi päivittäistä rutiiniasi, avaat itsesi syvällisille oivalluksille ja rakastavalle tuelle, joka voi parantaa henkilökohtaista kasvuasi ja hyvinvointiasi.

Kuukausittaiset live- koulutukset:

Joka kuukausi pidämme LIVE-koulutuksen, jossa Anu Grace esittelee uuden enkelin ja jakaa henkisiä vinkkejä. Teemme syvällisiä enkelimatkoja tapaamaan kuukauden enkeliä, tuoden heidän siunauksensa ja ohjauksensa elämäämme. Jokaisen kuukauden teema perustuu ajankohtaisiin energioihin ja kosmisiin tapahtumiin, tarjoten tukea ja henkilökohtaisia kokemuksia enkeleiden kanssa.
LIVE-sessiot antavat työkaluja ja oivalluksia arkeen.

KOET SYVÄLLISTÄ PARANTUMISTA

Teet elämää muuttavia meditaatiomatkoja enkelten maailmaan. Näillä matkoilla saat enkelten parantavaa voimaa ja ohjausta, joka tuo elämääsi rauhaa ja selkeyttä ja myös konreettisia ratkaisuja ongelmiin. Nämä vierailut enkelten valtakuntaan muuttavat maailmasi pysyvästi, avaten sinulle uusia tasoja henkisestä kasvusta ja hyvinvoinnista.

Kuule, Tunne ja Näe Enkelisi

Koe, kuinka vihdoin pystyt kuulemaan, tuntemaan, näkemään ja kommunikoimaan selkeästi oman enkelisi kanssa. Tämä jäsenyys auttaa sinua avaamaan henkiset aistisi ja luomaan syvemmän yhteyden enkeleihin. Enkelien läsnäolo ja ohjaus tuovat elämääsi selkeyttä, rauhaa ja rakkautta, muuttaen arkeasi pysyvästi. Tämä yhteys on tärkeä, jotta voit vastaanottaa enkelten viisauden ja tuen, elää tasapainoisempaa ja tarkoituksellisempaa elämää ja löytää sisäisen rauhan, joka auttaa sinua kohtaamaan elämän haasteet luottavaisin mielin.

Löydä UUSIA ENKELIYSTÄViä

Liittymällä Enkelivaloon pääset osaksi ainutlaatuista yhteisöä, jossa tapaat ihmisiä, jotka jakavat rakkautesi enkeleihin ja pyrkivät viljelemään enkelimäisiä piirteitä ja energioita itsessään. Kuvittele, millaista on saada osaksesi tuki, rakkaus ja ystävyys sellaisilta ihmisiltä, jotka ymmärtävät henkisen matkasi ja jakavat samat arvot. Tämä yhteisö ei ole vain paikka tapaamisille, vaan todellinen perhe, jossa voit inspiroitua ja inspiroida muita, kasvaa yhdessä ja löytää syvemmän yhteyden sekä enkeleihin että kanssaihmisiin. Tule mukaan ja koe, kuinka voimakas ja rikastuttava todellinen enkeliyhteisö voi olla!

AVAUDUT IHMEILLE

Avaat ovet ihmeille elämässäsi. Enkelit johdattavat sinut kohti odottamattomia ja uskomattomia tapahtumia, jotka rikastuttavat ja syventävät elämääsi. Tämä jäsenyys tarjoaa jatkuvaa tukea ja ohjausta, auttaen sinua näkemään elämän kauneuden ja mahdollisuudet uudella tavalla. Enkelten avulla ihmeet tulevat osaksi arkeasi, tuoden mukanaan iloa, toivoa ja rajatonta mahdollisuuksien maailmaa.

Tule mukaan ja anna Enkelivalo Yhteisön valaista polkuasi, kun matkaat kohti henkistä kukoistusta ja yhteyttä. VAIN 47€/kk. (Katkaise jäsenyys koska vain.)

Monet Enkelioppilaani, jotka ovat avanneet itsensä henkiselle taikamatkalla enkelten maailmaan
ovat kertoneet mm:

Onnellisuuden tunteen lisääntyneen

Stressin ja levottomuuden vähentyneen

Syvemmän yhteyden itseensä kasvaneen

Rakas Enkeliystävä,

toivotko sinäkin, että voisit elää elämää kokien syvempää yhteyttä enkeleihin ja luottamusta omaan sisäiseen ääneesi?

Yhteyden tunne itseesi ja universumiin voi olla jokapäiväistä. Se tunne, kun olet täysin synkronoitunut ja virtaavassa tilassa.

… mutta vain, kun opit yhdistämään jokapäiväisen arjen ja henkiset totuudet oikealla tavalla. Enkelivalo Yhteisö on avain siihen."

AIKA PALATA HYVÄÄN OLOON

Koska enkelit symboloivat puhtainta valoa ja ohjausta elämässämme. Ne tuovat meille lohtua, suojelua ja rohkaisua. Tämä yhteisö on omistettu tuolle valolle - enkelien opastamalle matkalle kohti rauhaa, rakkautta ja runsautta.

Etsimme sitä päivittäisessä kiireessä, unelmoiden hetkistä, kun maailma ympärillämme hiljenee ja löydämme sisäisen rauhamme.

Se yhdistää meidät toisiimme, itseemme ja maailmaan. Se on voima, joka parantaa, inspiroi ja luo yhteyden.

Emme tarkoita vain materiaalista vaurautta. Puhumme elämästä, joka on täynnä mahdollisuuksia, iloa ja syvää tyytyväisyyttä.

Liittyessäsi Enkelivalo Yhteisöön, et vain löydä yhteisöä, joka jakaa arvosi. Löydät myös avaimet elämään, joka resonoi syvemmällä tasolla, elämään, joka on täynnä rauhaa, rakkautta ja runsautta. Tule mukaan ja anna henkisyyden muuttaa arkesi maagiseksi matkaksi.

FAQ: Usein kysyttyjä kysymyksiä

Liittyminen Enkelivalo Yhteisöön nyt antaa sinulle välittömän pääsyn arvokkaisiin resursseihin, kuten Enkeliakatemiaan, yksityiseen Facebook-ryhmäämme ja kuukausittaisiin live-tapahtumiin. Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin pääset syventämään yhteyttäsi enkeleihin ja kokea henkisen kasvun tuomat hyödyt. Lisäksi, koska elämä on arvaamatonta, nyt on täydellinen hetki ottaa askel kohti henkistä hyvinvointia ja tukea, jota Enkelivalo Yhteisö tarjoaa.

Jäsenyytesi on jatkuvaa ja voit peruuttaa sen milloin tahansa kahdella hiiren klikkauksella. Ei sitoutumista, ei monimutkaisia peruutusprosesseja.

Kyllä, Enkelivalo Yhteisö on suunniteltu kaikille henkisen polun vaiheissa, aloittelijoista kokeneempiin henkisen kasvun etsijöihin. Tarjoamme selkeitä ohjeita ja tukea jokaiselle askeleelle matkallasi.

Enkelivalo Yhteisö keskittyy erityisesti enkeleihin ja henkiseen kasvuun, tarjoten syvällistä opetusta ja yksilöllistä ohjausta. Meidän ainutlaatuinen lähestymistapamme ja omistautunut yhteisömme tekevät siitä erityisen paikan henkiselle kehityksellesi.

Tarjoamme vaivattoman 14 päivän rahat takaisin -takuun. Jos et ole tyytyväinen jäsenyyteesi ensimmäisten 14 päivän aikana, ilmoita meille, niin hyvitämme maksusi kokonaisuudessaan.

Kyllä, voit päivittää vuosijäsenyyteen milloin tahansa. Jos päätät päivittää, saatat olla oikeutettu erityisiin alennuksiin tai etuihin, jotka tekevät vuosijäsenyydestä vieläkin arvokkaamman.

Tarjoamme kuukausittain uutta sisältöä, kuten Enkelivalo-LIVE -tapahtumia ja Enkelihoitosessioita. Lisäksi päivitämme säännöllisesti Enkeliakatemiaa uusilla opetuksilla ja harjoituksilla, jotta voit jatkaa oppimista ja kasvamista.

Yhteyden luominen enkeleihin voi vaatia kärsivällisyyttä ja harjoittelua. Muista, että enkelit ovat aina kanssasi, odottavat kärsivällisesti ja tekevät kaikkensa, jotta voit nähdä ja kuulla heidät. Olen vakuuttunut siitä, että jokaisella on kyky luoda ja syventää tätä yhteyttä. Enkelivalo Yhteisö tarjoaa ohjeita ja tukea auttaakseen sinua avaamaan kanavasi ja kehittämään intuitiotasi. Jos kohtaat vaikeuksia, olemme täällä auttamassa sinua löytämään oikeat työkalut ja tekniikat, jotka sopivat juuri sinulle.

Enkelivalo Yhteisössä me teemme henkisestä kasvustasi yksinkertaisen ja helposti saavutettavan. Liity meihin, ja ota ensimmäinen askel kohti uutta, kukoistavaa sinua – päivittäin vain kymmenessä minuutissa.

Ota askel kohti kukoistavaa sinua. Enkelivalo Yhteisössä teemme henkisen kasvun yksinkertaiseksi.

Saat heti sisäänpääsyN enkelivaloon

Jos olet valmis nostamaan Enkeliyhteytesi seuraavalle tasolle liittymällä Enkelivalo Yhteisöön, valitse vain maksuvaihtoehtosi alla ja napsauta liity-nappia...

ENKELIVALO KUUKAUSIJÄSEN

47€

ENKELIVALO VUOSIJÄSEN

444€

(37€/kk)

Toistuva maksu, jonka voit katkaista jäsenyyden koska tahansa vain kahdella hiiren klikkauksella.
Yksinkertainen 14 päivän tyytyväisyystakuu

© Copyright Elämänkehä Anu Grace 2023-2024 | Kaikki oikeudet pidätetään
Käyttöehdot |  Tietosuojalauseke | Vastuuvapauslauseke  |  Yhteyslomake

© Copyright Elämänkehä Anu Grace 2023-2024 | Kaikki oikeudet pidätetään
Käyttöehdot |  Tietosuojalauseke | Vastuuvapauslauseke  |  Yhteyslomake

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Lisää yhteystietosi niin olet mukana luomassa runsautta! 

HUOM! Ymmärrän, että klikkaamalla eteenpäin ja ilmoittauessasi mukaan tähän tilaisuuteen annan luvan vastaanottaa viestejä tähän tilaisuuteen liittyen ja erityiseen tarjoukseen. Jokaisessa viestinnässä (sähköposti tai puhelin tekstiviesti) on mukana poistumislinkki viestin lopussa, josta klikkaamalla voit perua lupasi koska tahansa. Yksityisyyden suoja: Emme koskaan jaa tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. Lupaamme pitää sähköposti osoitteesi turvassa.