Input your text in this area

Oletko valmis vihdoin ottamaan
sen roolin valon etujoukoissa, jota maailma (ja yrityksesi) kaipaa?

OVET AVAUTUVAT
MAALISKUUSSA 2023

Klikkaa alla olevasta linkistä, kun haluat olla ENSIMMÄINEN, joka saa tiedon kun avaamme seuraavan kerran ovet YLIPAPITAR CEO - koulutukseen, jotta sinäkin voit saada käyttöösi ne strategiat joita 6- ja 7-numeroiset yrittäjät käyttävät kasvattaakseen yrityksensä, ottaakseen yhteyden sielunasiakkaisiin ja luovat positiivisia VALON muutoksia maailmaan!

KYLLÄ, HALUAN ENSIMMÄISENÄ SISÄÄNPÄÄSYN

YLIPAPITAR CEO - Palvele Sydämellä ja Luo Valon Valtakuntasi
Tämä kokonaisvaltainen, valon ammattivalmennus - ja yrityskoulutus on myös ylösnousemusmatkaasi ja se on täydellisesti suunniteltu tukemaan SINUA ja sinun ainutlaatuisia jumalallisia lahjojasi.


* Tulet löytämään ne sinua sabotoivat, rajoittavat uskomukset jotka ovat piilossa sinun sokeassa pisteessäsi ja jumittavat sinua joka askeleella.

* Saat selkeyttä ja keskittymistä niihin OIKEISIIN asioihin yrityksessäsi- jotta sinun ei koskaan tarvitse tuhlata aikaa hyödyttömiin ja tuottamattomiin tehtäviin.

*Tulet tunnistamaan täsmälleen mitä sinun sielunasiakkaasi haluaa ja luomaan palveluita joita he rakastavat.

*Saat kaikki “valmiiksi-tehdyt” prosessit jotta voit rakentaa todellisen voimallisen yrityksen, joka ei ole täysin riippuvainen sinusta.

*Sinut on laitettu tälle valon tielle luomaan tuloksia - sen sijaan, että aina vain pysyt oppimisvaiheessa. Se kääntää kaiken mitä luulet tietäväsi yrittäjyydestä päälleen. Joten epäonnistumisen pelot jotka joskus pitivät sinua paikoillaan, eivät enää koskaan pidä sinua jumissa….

YPC:n sisällä, jaan muinaista Atlantislaista viisautta, maailmankaikkeuden toimintaperiaatteita, henkistä ylösnousemusoppia ja yritysstrategioita joita 6- ja 7- numeroiset yrittäjät käyttävät kasvattaakseen yritystään ja joiden avulla olen muuttanut oman elämäni, ja ne tulevat nyt muuttamaan sinun elämäsi myös! 


KATSO MITÄ MUUT SANOVAT TÄSTÄ VALLANKUMOUKSELLISESTA ELÄMÄÄ MUUTTAVASTA OHJELMASTA:

“Lanseerasin valotyöyritykseni ja heti ensimmäisen viikon aikana myin 
8 (!!!) hoitosessiota 150euron hoitohinnalla ja hoitokalenteri on ollut koko ajan täynnä 2 viikkoa eteenpäin. Aloitin myös kristallien myynnin ja verkkokoulutuksen. 10kk myöhemmin yritykseni tulot ovat 10 000euron tasolla ja kasvaa jatkuvasti!" 

-Iina Lappalainen - Kristallipuoti

"Tuntuu kuin olisin koko elämäni valmistautunut tähän.  Olen saanut niin paljon itseluottamusta ja rohkeutta ottaa toiminnan askeleita. Olen luonut oman koulutukseni ja lanseerannut sen menestyksellisesti. Aloitin juuri tammikuun mittaisen koulutuksen luoden 10 000 euron kurssitulot!

- Henrica Fagerlund

"En olisi voinut uneksiakaan miten paljon voin oppia valotyöstä niin lyhyessä ajassa ja että minulla olisi oma yritys!!! Ennen Anun valotyön koulutusta tiesin, että haluan tehdä valotyötä ja että se on minun elämäntehtäväni, mutta en vain tiennyt mistä edes aloittaa. Nyt minulla on oma menestyvä yritys ja toimin myös selvänäkijänä Astral Tv:ssä. Olen niin kiitollinen Anulle tästä Valotyön koulutuksesta. Se on muuttanut elämäni!!! Kiitos!!!” "

-Riina Maria

Hei! Olen Anu. 

Olen vastaanottanut tehtäväkseni auttaa valotyöntekijäitä vapautumaan vastustuksesta, joka blokkaa heidän mahdollisuutensa vetää puoleensa sielunasiakkaita ja vaurautta omaan elämänsä yrityksensä kautta. Olen auttanut satoja naisia toteuttamaan elämäntehtäväänsä valotyöntekijöinä ja menestymään hoitajina, valmentajina, kouluttajina, selvänäkijöinä eri valotyön tehtävissä.

Kun päätät tehdä kanssani työtä, elämäsi alkaa muuttua välittömästi. Ota tämä varoituksena. Valtavia muutoksia. Kauniita muutoksia.
Ole valmis. Olen rakastava ja myötätuntoinen; loistan totuuden valoa hellällä, turvallisella ja elämäsi muuttavalla tavalla. Näen sinulle suuremmoisia tuloksia - odotan sinun noudattavan ohjeistuksia ja olevan 100 % sitoutunut. Työni on tehokasta ja elämäämuutavaa, ja se kulkee valon voimalla. Ja se on IHANAA! Sinun kokemuksesi tulee täyttymään ilosta ja jumalallisesta ylösnousemuksesta omaan voimaasi valotyön etujoukoissa, kun otat haltuusi oman elämäntehtävän voimasi.