3-Osainen MAKSUTON Manifestoinnin LIVE Workshop

Vihdoin, aktivoi luovuutesi, runsautesi
& korkeampi kohtalosi ja luo pysyvää
Rakkautta, Runsautta & Rauhaa automaattisesti!

Liity kanssani LIVENÄ löytääksesi juuri NE salaisuudet,
jotka JOKAINEN unelmaelämästä haaveileva tarvitsee
luodakseen unelmia todeksi!

Klikkaa tästä varataksesi ILMAISEN paikan koulutuksessa TÄNÄÄN!

Upea nainen, on aika alkaa unelmoida suuremmin!

Ota vastaan valmennusta josta olet aina unelmoinut ja joka nostaa sinut kristallin kirkkaudella selkeyteen koko luomisprosessisi ajan ja asiantuntevasti ohjaa sinua suuruuteesi syvällä rakkaudella ja yhtenäisesti!

Olitpa sitten unelmoimassa ensimmäistä kertaa tai haluat uudelleenmiettiä unelmiasi, ja alkaa suunnittelemaan elämääsi oman näköiseksi elämyksmatkaksi, hemmottele itseäsi tällä ajalla ja mieti, mitä haluat elämältäsi.

Aloitat elämyksesi Anun
101 Unelmaa -harjoituksella, joka on luotu auttamaan sinua
luomaan pitkän listan unelmia, joita et ehkä koskaan ole aiemmin ajatellut tai uskonut mahdollisiksi... jotta voit ottaa ensiaskeleet kohti unelmaelämäsi elämistä.

Jos tunnet että et ole elämässäsi siellä missä todella haluat olla, rahallisesti, romanttisesti, henkisesti ja jos tunnet että elämällä on sinulle enemmän annettavaa, haluat nostaa elämäsi uuteen tasoon ja luoda lisää rakkautta, runsautta ja rauhaa...

Tässä 3 - osaisessa työpajassa Anu auttaa sinua unelmoimaan SUUREMMIN ja saamaan työkaluja niiden toteuttamiseen!

Anu Grace on yksi johtavista transformaation, manifestoinnin ja valotyön asiantuntijoista ja ensimmäistä kertaa jakamassa pyhän kaavan, viisauden ja tietotaidon lanseerata itsesi korkeimpaan potentiaaliisi!

Yli 15 vuoden kokemuksella hän on ohjannut tuhansia ihmisiä kohti unelmien elämää, sertifioinut satoja valotyöntekijöitä ja aktivoinut valon johtajia luomaan rajatonta runsautta. 

Anu tarjoaa sinulle nousun kristalliseen värähtelyyn, vortexiin, pyhään tilaan, jotta voit tuntea olosi täysin tuetuksi tehdessäsi sisäistä ja ulkoista  linjaustasi kaikilla elämän alueilla, uskomuksissa, strategiassa, lahjoissasi, ja rahan nopeassa manifestoinnissa lanseeraten sinut korkeampaan runsauteen, mestaruuteen ja vaikuttamiseen. 

Yksi suurimmista väärinkäsityksistä suurimmalla osalla yleisesti on, että manifestointi on vaikeaa tai se vie paljon aikaa & energiaa ja vasta kovalla työllä voi alkaa nähdä positiviisia muutoksia elämässä.

Mutta kun opit manifestoimaan unelmaelämääsi oikein, niin manifestointi voi olla hauskaa, nopeaa ja jopa
automaattista!

Ja koska minun ei tarvitse kertoa sinulle, jos et kehitä oikeanlaisia tapoja, menetelmiä ja tekniikoita alkuvaiheessa, kun olet vasta harjoittelemassa manifestointia, niin erittäin haasteellista kehittää niitä kun olet manifestoinut elämääsi väärällä menetelmällä huomaamatta suuren itsesabotaasin sotkun.

Tätä ei tule tapahtumaan sinulle kun opit ja oivallat syvästi mitä manifestointivirheitä välttää ja mitkä ovat ne salaisuudet jotka vetävät unelmia puoleen. Ja oikealla prosessilla ja maailmankaikkeuden viisauksilla
Kristallinen Jumalattaruus ja sen myötä unelmien elämäsi on ulottuvillasi.

Mutta kyse ei ole vain siitä, että opit manifestoimaan lisää
rahaa, vapautta veloista, uuden työn tai
unelmien kumppanin!
(vaikka tulen näyttämään sinulle kuinka teet sen)
<<< >>>
Vaan
se on todellakin sitä, että
alat elää elämää, joka on merkityksellistä, onnellista, hedelmällistä, ja rauhan täyttämää.


Se, että olet tässä lukemassa tätä, on merkki siitä että olet valmis unelmillesi!

Liity mukaan eksklusiiviseen Unelmien LIVE Workshoppiin , jossa työstät yhdessä Anun kanssa Zoom-videopuhelun kautta unelmaelämäsi luomiseen liittyviä harjoituksia ja saat mahdollisuuden esittää jokaisen workshopin lopussa kysymyksiä.

Tämän maksuttoman 3-osaisen workshopin
aikana tulet oppimaan...

Löydä kuinka vapautat itsesi niistä piilossa olevista tukoksista jotka pitävät sinua elämässä jumissa samassa tilanteessa vuodesta toiseen ja alat elää vapaampaa ja onnellisempaa elämää..(silloinkin kun käyt läpi vaikeita haasteellisia hetkiä, kun elämä tuntuu kaatuvan päälle.)

Saat sen nopeimman tavan uudelleen ohjelmoida aivosi manifestoimaan suurta menestystä ja vaurautta ja hyvinvointia suorastaan automaattivaihteella...(kuka tahansa pystyy tähän..)

Tule oman elämäsi visionääriksi. Aktivoi pyhä feminiininen luomisvoimasi ja manifestoi unelmien elämä tämän Atlantislaisen salaisuuden kautta.  Tämä tulee dramaattisesti nopeuttamaan tuloksien näkemistä.
(vaikka et olisi vielä koskaan onnistunut manifestoimaan mitään pysyvää )

Viimeisetkin esteet poistuvat - olet vain askeleen päässä unelmaelämästäsi!

Tässä ainutlaatuisessa 3-osaisessa LIVE-workshopissa aktivoimme luonnollisen luomiskykymme, avaamme yhteyden runsauden ja harmonian lähteisiin ja paljastamme käytännön salaisuudet, joilla manifestoit:

✨ Ihania rakkaussuhteita
✨ Ylitsevuotavaa taloudellista runsautta
✨ Täydellistä sisäistä rauhaa ja tasapainoa

Ei enää rajoitteita tai epäonnistumisia! Saat konkreettiset työkalut luoda unelmiesi elämän täydellisellä helppoudella.

Eli jos olet koskaan haaveillut, että voisit ymmärtää 100% itseluottamuksella kuinka Maailmankaikkeus toimii...Että voisit vetää puoleesi asioita, ihmisiä, tai mahdollisuuksia joista unelmoit...

se todellakin on helpompaa kuin uskotkaan!

Tässä 3-osaisessa workshopissa tulen näyttämään sinulle täsmälleen kuinka lakkaat sabotoimasta unelmiasi ja siirryt unelmien manifestoinnin jatkuvaan unelmavirtaan!

Oletko vihdoin valmis todellisille unelmillesi?

Klikkaa tästä varataksesi ILMAISEN paikan koulutuksessa TÄNÄÄN!

Anu Grace, Kristallinen Elämä & Valotyö ohjaaja on ollut voimallinen valon vaikuttaja ja valotyön edelläkävijä jo lähes
20 vuotta. Anu on mm Matka enkelten maailmaan ja Näin luot taivaan maan päällä sekä Guided By the Light (Co-author - Intl Best Seller) kirjojen kirjoittaja. Anu on auttanut tuhansia naisia ympärimaailmaa nousemaan omaan seuraavalle tasolle jo vuodesta 2004 lähtien.