ANU JA ENKELIT ESITTÄVÄT

9 kuukautta, jonka aikana muutat värähtelysi ja luot todellisen unelmaelämäsi 

(vaikka et olisi koskaan manifestoinut elämässäsi mitään)

 

Kun lopetat seuraamasta sivusta elämääsi ja sinusta tulee oman elämäsi suunnittelija, kaikki muuttuu.

Aktivoidaan yhdessä salatut manifestointivoimasi, jotta voit joka aamu herätä tunteeseen, että unelmaelämäsi on jo tässä ja nyt: heräät unelmakumppanisi vierestä, nouset ylös työhön, jota rakastat, sinulla on ylimääräistä rahaa käytettävissä ja tiedät, että kaikki se, mitä haluat, on helposti saavutettavissasi. 

TULE MUKAAN KERTAMAKSULLA

KYSYTTÄVÄÄ?

TULE MUKAAN OSAMAKSULLA

Taisteletko jatkuvasti hiljentääksesi sen ilkeän äänen pääsi sisällä, joka kuiskii korvaasi, että on parempi tyytyä, ettet ole tarpeeksi hyvä?

Unelmiesi elämän manifestoinnin ei pitäisi olla niin v-a-i-k-e-a-a

Nyt on aika ottaa ohjat omiin käsiisi, johtaa elämääsi kuin jumalatar ja alkaa itse luomaan omaa elämäntarinaasi!

Suurin osa siitä, mitä meille on kerrottu “manifestoinnista” on käytännössä täysin hyödytöntä

…mutta senhän sinä jo tiesitkin.

Sillä siitä huolimatta, että olet lukenut k-a-i-k-k-i kirjat siitä, miten luoda unelmaelämäsi, jossain sisimmässäsi on edelleen musertava ja pelokas tunne, joka pitää sinut kaukana unelmiesi elämästä.  

Et todellakaan ole yksin tämän tunteen kanssa.

Meille on opetettu sellaisia tapoja manifestoida, jotka eivät kunnioita meidän jumalallisia, henkisiä kykyjämme, eivätkä jätä tilaa erityiselle yhteydellemme enkelten kanssa. 

Avosydämisyys, kiitollisuuden, meditaation ja visualisoinnin harjoittaminen ovat kaikki upeita asioita.

Mutta ne ovat vain osa prosessia.

Ehkä koet menestystä ja luot hieman sädehtivää taikaa, mutta näin tässä se mitä tapahtuu seuraavaksi:

 • Sinun niin sanotulla “kaksoisliekilläsi” paljastuukin olevan muutama muukin “kaksoisliekki” siinä sivussa
 • Saat odottamattoman perinnön (mah-ta-vaa) ja sen jälkeen odottamattoman veromätkyn kolmen viikkoa myöhemmin (ei niin mah-ta-vaa)
 • Saat vihdoin sen unelmiesi työpaikan, mutta huomaatkin pian pomosi olevan täydellinen narsisti

Aidosti ilmentyvä jumalallinen luomisenergia kohottaa värähtelytaajuuttasi niin, ettei sinun enää tarvitse tehdä niin kovasti töitä manifestoidaksesi.

Kun tuot luovuuden virran elämääsi, pystyt manifestoimaan helposti ja sulavan luonnollisesti. Astut täysin sille taajuudelle, jolla haluat manifestoida ja alat nähdä tuloksia vaivattomasti.

BOOM! Ennenkuin huomaatkaan, manifestoit kuin Jumalatar!

Olen kuullut kutsun suuruuteen ja olet valmis jumalalliseen väliintuloon

Jos haluat tulla voimalliseksi manifestoijaksi, sinun täytyy oppia koodaamaan ja kohottamaan oma DNA:si kristalliselle taajuudelle.

Kun teet sen, mikä tahansa on mahdollista.

Näin se toimii:

Pitkän ajanjakson ajan ihmiskunnan historiassa olemme olleet suurimmaksi osaksi hiili-perusteisia olentoja (esim. Lihaa ja verta, kahvia hörppiviä ihmisiä). Mutta me olemme matkalla pois tuosta hiiliperusteisesta rakenteesta kohti kristallirakenteisuutta.

Käytännössä, olemme muuttumassa valoksi. Ja me käytämme tuota valoa luodaksemme taikaa; kirjaimellisesti mitä tahansa mitä sydämesi haluaa.

Esim. luot TODELLISEN kaksoisliekkisuhteen, tuplaat kuukausipalkkasi, et enää himoitse jäätelöä ja rakastutkin kaalisalaattin. .

Mitä hyvänsä kaipaatkaan… saat sen kristallienergian avulla.

Eli miten muutumme hiilipohjaisuudesta kristallisiksi?

No, juuri sitä olen täällä opettamassa.

ANU JA ATLANTIKSEN ENKELIT ESITTÄVÄT:
9kk ENKELIMATKA KRISTALLISEKSI JUMALATTAREKSI, JONKA AIKANA KYTKET UUDELLEEN DNA:TASI VOIDAKSESI NOPEASTI LUODA ELÄMÄÄSI MITÄ TAHANSA HALUATKAAN

Kristallinen Jumalatar Akatemia on vortex, joka muuttaa värähtelytaajuutesi puutteesta täyttymykseen – jokaisella elämäsi osa-alueella!

Tulet astumaan omaan voimaasi niinkuin et ole koskaan ennen tehnyt ja opit tuomaan todeksi kaiken mitä sydämesi haluaakaan!

Tulet oppimaan miten kommunikoida enkeltesi kanssa, niin että sinulla on aina pääsy jumalalliseen opastukseen kun sitä tarvitset.

Tulet vahvistamaan luottamusta itseesi ja maailmankaikkeuden ohjaukseen ja nousemaan omaan voimaasi!

Nyt on aika puhdistaa kaikki se, mikä on pitänyt sinua paikoillaan ja avautua ilon ja tarkoituksenmukaisuuden täyttämälle elämälle! Tulen olemaan aivan juovuksissa oman elämäsi herkullisuudesta! Ei enää tyytymistä vaan on aika nousta korkeimpaan potentiaaliisi!

Nyt on tullut aika
astua omaan kristalliseen voimaasi!

Jos haluat manifestoida elämän, joka kasvaa jatkuvassa virrassa ja linjauksessa, sinun on luovuttava siitä vastustuksesta, pelosta ja menneisyyden kivuista, jotka blokkaavat sinut jumalallisesta menestyksestäsi.  

Jos haluat rahaa ja runsautta ja vapautta tehdä unelmistasi totta, tarvitset vakaan emotionaalisen ja henkisen pohjan.

Ne periaatteet, jotka opetan sinulle, pätevät rakkauden löytämiseen, sielusi parantamiseen, elämäntehtäväsi löytämiseen ja taloudellisen hyvinvoinnin luomiseen.

Elämä on muutakin kuin kipua ja taistelua. Ja tiedän, ettei sitä ole aina helppoa uskoa.

Minä olin suorastaan köyhä kun vartuin aikuiseksi, ja köyhyys tuli aikuisikääni mukanani, ja myöhemmin olin kahden pienen lapsen yksinhuoltajaäiti. Monta kertaa tunsin olevani epätoivoinen yrittäessäni kerätä kasaan rahaa ruokaan ja vuokraan.

Enkelit auttoivat minua muuttamaan elämäni täydellisesti!

He opastivat minua käyttämään työkaluja, joita opetan tällä kurssilla ja he auttoivat minua muistamaan menneen elämäni Kultaisella Atlantiksella, joka muutti kaiken.

Viimeisen vuosikymmenen ajan olen enemmän ja enemmän astunut omaan voimaani ja luonut sellaisia ihmeitä elämässäni, joista aikaisemmin olisin voinut vain uneksia.

Olen siirtynyt köyhyydestä runsauteen, sydänsuruista iloon, epävarmuudesta omien jumalatarlahjojeni omistamiseen ja elämään täyttymyksellistä elämää.

Olen jopa astunut parisuhdetaivaaseen Kaksoistähteni kanssa.

Sinun ei tarvitse odottaa vuosikymmentä! Voit astua tähän värähtelyyn nopeasti! 

Mitä Sinä haluat?

Jumalainen nainen, ymmärrän sinua!

Tiedän tasan tarkkaan, millaista on elää elämää taistellen. Mutta tiedän myös, mitä se vaatii että voit nostaa itse itsesi ylös ja LOPETTAA KITUUTTELU!

Tämä on pyhä kutsu sinulle nousta omien pelkojesi, epäilyjesi ja turhautumiesi yläpuolelle.

Nostaa omaa värähtelytasoasi ja luoda oma unelmaelämäsi enkelit ja koko Universumi kanssaluojinasi.

Tämä on matka naiselle, joka on valmis ottamaan haltuun omat pyhät lahjansa

Se on tarkoitettu naiselle (miksei miehellekin), joka on kaivannut saada kuulua pyhään sisarkuntaan jossa hän voi tuoda maagisia lahjojaan esiin maailmaalle
…naiselle, joka on 100% valmis ja täysin sitoutunut toivottamaan positiiviset muutokset elämäänsä.
…naiselle, joka on valmis VAPAUTTAMAAN RAJOITUKSENSA JA KOHOAMAAN.

Se on shamaaneille, valotyöntekijöille ja papittarille – kenelle tahansa naiselle, joka tuntee että hänen perimässään on taikaa, ja haluaa nähdä sen tulevan esiin aj todeksi.

Jumalainen Nainen on nousemassa planeetallamme, ja hän kannustaa meitä kaikkia vapautumaan esteistämme ja yhdistymään omaan naiselliseen voimaamme.

Kuvittele, millainen maailma olisi, jos…

 • Muuttuisit niin, ettet tuntisi olevasi enää riittämätön, vaan sinulla olisi piikivenkova, murtamaton itseluottamus
 • Voittaisit viivyttelyt ja hämmennyksen, olisit linjassa ja keskittynyt, ja saisit asiat tehtyä harkitusti ja helposti
 • Voisit puhdistua ja luopua perhedraamasta ja kivusta tullaksesi varakkaaksi ja voimalliseksi naiseksi.
 • Vapauttaisit kaiken häpeän ja avautuisit vastaanottamaan enemmän rakkautta, rahaa ja läheisyyttä.

Saavutat tämän kaiken, kun ilmoittaudut mukaan Kristallinen Jumalatar Akatemiaan ja astut täysillä omaan valoosi.

TÄMÄ ON SINUN JUMALALLINEN PERINTÖSI

Tässä on Kristallinen Jumalatar Akatemian sisältö askel askeleelta

Jokainen osio on suunniteltu nostamaan taajuuttasi ja kytkemään uudelleen DNA:si kristalliselle värähtelytaajuudelle, jossa manifestointi on helppoa ja vaivatonta.

Yhdessä, me tulemme liittymään enkelten ja atlantisvalon kanssa 8 kuukauden ajaksi

Aloita kristallisen värähtelytaajuutesi herättely, kun lopetat itsesi sabotoinnin, avaudut enemmän itsesi rakastamiselle ja astut uskomaan, että ansaitset unelmiesi elämän.

Arvo  597 euroa

 

Tapaa enkelten kannattajajoukkosi! Näytän sinulle voimallisimpian tapoja olla yhteydessä enkeleihisi niin, että voit kysyä mitä vain ja saada heidän apuaan nopeuttaaksesi manifestointiasi 24/7.

Arvo  597euroa

Sukella muinaisen Atlantiksen saloihin ja aktivoi menneiden elämiesi voima avataksesi pyhään DNA:hasi kätketyt muinaiset viisaudet. Yhdessä käynnistämme viidennen ulottuvuuden taian nykypäivän elämässä vetääksemme puoleemme enemmän rakkautta, rikkauksia ja menestystä. 

Arvo 597eur

 

Vapauta karmiset toimintamallit, jotka pitävät sinut jumissa ihmssuhdedraamassa ja ihmisten miellyttämisessä niin, että voit luoda korkeavärähteisiä ihmissuhteita.

Arvo 597eur

 

Luo suurimpia ja villeimpiä unelmiasi todeksi! Opi muinainen salainen manifestointitekniikka, joka hienosäätää manifestointitaikasi niin, että voit vaivatta luoda unelmaelämäsi todeksi.

Arvo 597eur

Tee kotiympäristöstäsi kultainen jumalattaren ihmemaa! Opi salatut avaimet aktivoidaksesi kristallisen energian kotonasi pitääksesi matalavärähteisen energian poissa. Tämä kohottaa kykyäsi unelmoida isosti samalla kuin tukee sinun vaurauttasi, ylösnousemustasi ja hyvinvointiasi.

Arvo 597eur

 

Aktivoi jumalalliset parantamis- ja kanavointikykysi tuodaksesi kristallista kirkkautta elämäntehtävääsi. Tulet tekemään positiivisen vaikutuksen muihin pyhillä lahjoillasi ennen kuin huomaatkaan!

Arvo 597eur

Ota käyttöösi kaikki oppimasi ja aktivoi elinvoimainen valokehosi korkeampaan potentiaalisi Kristallisen DNA-koodauksen kautta. Siirry uudenlaiseen elämäntapaan, jossa elät elämää, josta olet aina unelmoinut.

Arvo 597eur

 

NOPEAN JUMALATTAREN BONUS (erityinen LIVE webinaari!):

Kultainen Raha Jumalatar: 

4 viikon jumalallinen rahavalmennus, jossa muutat värähtelytasosi puutteesta rajattomaksi runsaudeksi niin, että raha ei enää estä sinua saavuttamasta unelmiasi. Arvo 888eur.

Tässä 4 viikkoa kestävässä workshop-sarjassa sinä…

 • Muutat tunteesi rahaa kohtaan paniikista ja kuormittuneisuudesta syvään yhteyteen ansaintavoimaasi.
 • Teet elämääsi tilaa elääksesi jumalaista elämäntarinaa joka todella sytyttää sinut!
 • Kehität vakaalla pohjalla olevia kommunikointitapoja rahan ympärille, syvää rakkautta ja totuudellisuutta romanttiseen elämääsi ja perhesuhteisiisi
 • Luot uudella tasolla olevan henkisen yhteyden, joka on syvästi täyttävää
 • Vapautat kaikkia sellaisia myrkyllisiä ihmissuhteita, jotka eivät palvele sinua
 • Lopetat syyttelyn ja uhriutumisen ja nouset omaan voimaasi, jotta voit alkaa elää taivas maan päällä -tilassa.

Bonus: Kristallinen manifestointipäiväkirja – 90 päivää jumalalliseen muutokseen

90pv Kristallinen Manifestointi kalenteri

Kristallinen Manifestointi Planneri
90 päivässä unelma todeksi
Arvo 44e

On aika luoda oma läpimurtovuotesi ja saattaa unelmaelämäsi voimalliseen alkuun tämän kalenterin avulla joka ohjaa sinut päivä päivältä saavuttamaan tavoitteesi ja luomaan oman elämäsi uuteen värätelyyn. 

 • 90päivässä unelmia todeksi
 • Manifestoi kuun, tähtien, enkelten ja luonnonvoimien avulla
 • Luo toimintasuunnitelma joka ohjaa väistämättömään menestykseen

Olipa kyse sitten 1000euron lisätulon manifestointoinnista, sielunkumppanin löytämisestä tai oman valon yrityksesi perustamisesta, tämä kalenteri auttaa sinut tavoitteeseesi.

Kun ilmoittaudut mukaan Kristalliseen
jumalatarakatemiaan tulet saamaan myös…

Bonus: Papittaren ylösnousemuksen parannussessiot

Papittaren ylösnousemuksen parannussessiot

Arvo 997 eur

5 x jumallallinen ryhmäsessio Ylipapitar-opiskelijoiden kanssa, jotka ovat Anu Gracen sertifioimia. Saat pyhiä oraakkelikorttitulkintoja, valmennusta ja erityistä energeettistä tukea. Arvo 997eur 

 

Ja jotta varmasti saat tukea matkan joka askeleella, saat myös pääsyn:

Kristallinen Jumalatar Akatemian yksityinen Facebok ryhmä

(arvo 997€/vuosi)

Tämä on ryhmä jumalattarille eri vaiheissa omalla henkisellä polullaan, jumalattarille, jotka ovat sitoutuneet huolehtimaan itsestään syvimmällä mahdollisella tasolla, ravitsemaan syvää itsensä arvostamista ja nostamaan heidän sisariaan uusiin korkeuksiin.

 • Moduulien yhteydessa 90min kyselyhetki Anun kanssa
 • Kuukaisuttainen Atlantisenergiaryhmähoito
 • Jumalallista ohjausta ja tukea jumalatarten uskomattoman upealta sisarkunnalta ryhmässä

Huomaa, kuinka energiatasosi ja runsautesi kohoaa koulutuksen aikana, kun manifestoimme syvällisiä toiveitamme yhdessä 

REKISTERÖIDY TÄNÄÄN, NIIN SAAT TÄMÄN LAHJAN, JOKA ON VOIMASSA RAJOITETUN AJAN

Manifestoi 100 euroa vain 24 tunnissa

Me elämme universumissa, joka on täynnä loputtomia mahdollisuuksia kokea rajoittamatonta runsautta, joten miksi et manifestoisi extra 100 euroa tai 1000 euroa käyttäen tätä yksinkertaista mutta tehokasta prosessia!

Arvo 44 euroa

“Minun piti manifestoida 300 4 mutta sen sijaan sainkin 400 € vain 24 tunnissa Anun avulla!!”  Julia Hokkanen

 

KRISTALLINEN JUMALATAR AKATEMIA

UPPOUTUMINEN KOULUTUKSEEN JA TUKI

Helppo ja antelias maksusuunnitelma

Mitä sinä saat:

 • 8 videokoulutusmoduulia
 • Moduuleittain 90min K&V live sessio Anun kanssa
 • Ohjattuja energiaa kohottavia meditaatioita joka moduulissa
 • Pääsy yksityiseen Facebook -ryhmään
 • NOPEAN JUMALATTAREN BONUS: Kultainen Raha Jumalatar -koulutus (arvo 888 €)
 • NOPEAN JUMALATTAREN BONUS: Manifestoi 100 euroa vain 24 tunnissa (Arvo 44 €)
 • BONUS: 90 päivän kristallinen manifestointipäiväkirja (arvo 44€)
 • BONUS: Papittaren ylösnousemuksen parannussessiot (arvo 997 €)
 • Elinikäinen pääsy kaikkeen materiaaliin
Ilmoittaudu mukaan

Osamaksusuunnitelma:

Kyllä, haluan osallistua nyt ja maksaa  joustavasti osamaksulla 12 kk 188e/kk ja saan pääsyn elämää muuttavaan koulutukseen!

SÄÄSTÄ 259e ja maksa kerralla 1997 e:

Kyllä, haluan säästää 151e ja saada pääsyn elämää muuttavaan koulutukseen!

Liity Kristallinen Jumalatar Akatemiaan 12 erän osamaksulla n.188 eur/kk

Tai maksa kerralla 1997eur

Koulutuksen arvo on 10 172 eur

Tarvitsetko apua tilaamisessa tai onko sinulla kysyttävää?

VAROITUS: Kristallinen Jumalatar Akatemia on tarjolla tähän osamaksuhintaan vain KERRAN, ja sinun tulee ilmoittautua ennen ovien sulkemista saadaksesi sen tähän hintaan.

“Ooooh mikä upea muutos minulle onkaan tapahtunut. Ihan tulee kyyneleet silmiin kun mietin miten paljon vahvempi minusta on tullut sinun ohjauksessasi, Anu.  Olen muuttunut epävarmasta itsevarmaksi . Nyt tiedän, miten luottaa! Seison vahvasti omilla jaloillani, pää pilvissä mutta jalat varmasti maassa.  Anu, sinä olet niin täynnä valoa ja energiasi on niin kaunista ja insporoivaa, rakastavaa ja lämmintä. Livetapaamiset oli parasta mitä olen ikinä kokenut! Ne muuttivat täysin elämäni suunnan. Olen niin onnelline. Olen enemä intuitiivinen ja nyt pysyn omassa totuuidessani. Niin uskomatonta!! Kiitos, Anu!! Ja tottakai meditaatiot tarjosivat täyttymyksen kokemuksia ja palaan aina takaisin kuuntelemaan niitä uudelleen kun minun täytyy pysyä vahvana ja korkeassa värähelytaajuudessa.”

Sirpa Kontinen

Olen niin onnellinen, että osallistuin tälle kurssille. Se on selkeyttänyt vieläkin enemmän elämäntehtävääni ja kasvattanut rohkeuttani ja itseluottamustani herkkänä ja ehkä vähän ujonakin ihmisenä toteuttaa elämäntehtävääni. Koulu oli upea kokonaisuus; materiaalit, voimalliset meditaatiot ja live illat. Kaikesta huokui Anun aitous, ammattitaitoinen tietämys ja vahva kokemus alaltaan. Anun läsnäoleva energia on aivan ihana.

Terhi Saarinen

“Koulutuksen aikana elämäni on muuttunut radikaalisesti. Asunnon myynti, muutto, työsuhteiden muutokset, oman enkeliyhteyden löytyminen ja paljon asioiden jakamista ja vertaistukea. Irtipäästöä, oman rajojen asettamista, oman itsensä rakastamista. Usko ja luottamus Enkeleihin vahvistui ja jatkokurssille olen jo suuntaamassa. Anu sinä olet herttainen opettaja ja oli ilo tutustua sinuun. Yhteiset “kokoontumiset” olivat myös mukavia. Kiitos Anu ja enkeliystävät.

Marika Saari
TÄMÄ MATKA ON SINUA VARTEN, JOS…
 • Vaikka olisit yhdistynyt omaan henkisyyteesi, käyt silti paljon taisteluja joka päivä
 • Vältät raha ja talousaiheita, koska ne tuovat ikäviä tuntemuksia
 • Olet avoin yhdistymään korkeampien olentojen kanssa, vaikka se ajatus tuntuisikin hieman epämukavalta
 • Olet melko etevä manifestoija, mutta se tuntuu aina työläältä ja vaatii jatkuvasti ajatustesi kirkastamista
 • Sinulla on jonkinlaista ihmissuhdedraamaa elämässäsi
 • Uskot että muutos on mahdollista
 • Olet valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti Kristallista Jumalattaruutta ja manifestoimaan unelmien elämän!

TÄMÄ MATKA EI OLE SINUA VARTEN, JOS…

 • Uskot, että kova työ on ainoa tapa saavuttaa rikkauksia, etkä ole valmis kyseenalaistamaan tät uskomustasi
 • Et ole koskaan ennen tehnyt minkäänlaista henkistä työtä aikaisemmin ja Atlantis tai ajatus enkelten kanssa kommunikoinnista  on täysin outoa sinulle
 • Uskot, että kärsimys kuuluu ihmiselämään olennaisena osana
 • Vatsasi kääntyy, kun kuulet ihmisten puhuvan yksisarvisista ja tähteläisistä
 • Et usko että muutos on mahdollista
 • Et ole valmis ottamaan toiminnan askeleita unelmiesi hyväksi
Ratkaiseva tosiasia?

Energeettisesti, sinun tulee olla valmis tekemään töitä itsesi eteen. Sinun on uskottava, että elämässä on enemmän, ja haluttava tehdä se minkä se vaatii päästäksesi tavoitteeseesi

On tullut SINUN aikasi ottaa vastaan se, mikä maailmalla on tarjota, ja avata itsesi laajentumiselle, syvälle itseluottamukselle ja säteilevälle rakkaudelle!

Hei, jumalatar! Olen Anu, kansainvälinen bestseller-kirjailija, muutosvalmentaja ja luennoitsija.

Ennen olin yksinhuoltajaäiti, kärsin ahdistuksesta ja vakavasta köyhyysajattelusta. Mutta menneiden elämien regressiohoidon avulla löysin Kultaisen Atlantiksen, muinaisen Taivas maan päällä -yhteiskunnan, ja se muutti elämäni. 

Aloin käyttää tätä korkeavärähteisen elämän aikakautta oppaanani, kun nostin värähtelytaajuuttani ja manifestoin ilontäyttämää, rikasta ja täyteläistä elämää. 

Vuodesta 2003 olen työskennellyt tuhansien naisten kanssa ja antanut heille rohkeutta seurata omaa uniikkia ääntään ja loistaa itsevarmuutta, joka tulee syvällisestä yhteydestä henkimaailman kanssa. 

Työni on voimallista ja elämäämuuttavaa. Kokemuksesi tulee olemaan naurun täyttämää, hauskaa ja tulet kokemaan jumalallista manifestointia kun otat haltuusi jumalatarvoiman. 

Jos haluat saada yhteyden oppaisiisi ja kommunikoida Jumalatarten kanssa ja saada niin päivittäistä voimaa ja opastusta… voila! Tässä on etuovi, käy sisään!

Joten, eiköhän aloiteta… 

30 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Epäröitkö vielä, onko Kristallinen Jumalatar Akatemia sinua varten? Ota hyöty irti rahat takaisin -takusstamme. Voit kokeilla koulua 30 päivän ajan, osallistua livesessioihin ja ylläpitää meditaatioita ja päiväkirjaasi.  

Jos aidosti kokeilet sitä ja edelleen olet sitä mieltä ettei se ole sinua varten, me ilomielin hyvitämme investointisi.  

Kysymyksiä, joita toiset jumalattaret ovat esittäneet

Ennenkuin sanot “kyllä!” Kristallinen Jumalatar Akatemialle

Saat kurssilta niin paljon kun itse sille annat. Pyydän sinua osallistumaan kuukausittaisiin livelähetyksiin sekä tekemään kotitehtäväsi, jotka sisältävät päivittäisen 20 minuutin rituaalin ja ajan enkelten kanssa.

Kaikki materiaalit ovat ladattavissa kurssialustalla, ja voit ladata ne koneellesi saadaksesi niihin ikuisen pääsyn.

Muutos voi tapahtua siinä hetkessä kun ilmoittaudut mukaan, koska sinun värähtelytasosi suunta muuttuu välittömästi. Synkronointi alkaa tapahtua. Rahalähetys postissa. Odottamaton päivälliskutsu. 

Nämä pienet sattumat tulevat yleiseksi hyvin nopeasti, kun edistyt kurssilla ja teet sen tehtävät.

Joka tapauksessa, merkittävät elämänmuutokset, ne voivat viedä enemmän aikaa.

Me elämme fyysisessä todellisuudessa, joten se joskus vie enemmän maallisia päiviä ennen kuin näet samat muutokset tapahtuvan fyysisessä maailmassa mitkä näet jo tapahtuneen henkisessä todellisuudessasi. 

Then we won’t stop you from seeking out something that’s a better fit!

Provided you attend the live classes and keep up with your homework (like journaling and meditation), we have a 30-day money-back guarantee, so your investment is completely risk-free.

We’re going W-A-Y beyond basic manifesting tools like affirmations and visualizations (though we will use those!)

The focus of the Academy is to integrate new information and healing energy, to access the 5th dimensional reality, and understand the Atlantean frequence on a DNA level.

The healing happens on a cellular level. It’s much deeper than any work you’ve ever done before. We’re going into the earth, healing the soul’s desires and lighting the soul’s flame.

This is about reaching the very core of your human experience, identifying the blueprint you’re running and unlocking your DNA. The result is that you become a powerful manifestor.

Kylla, haluan päästä heti mukaan ja maksaa 12 x 188eur erissä

Tai voit säästää ja suorittaa kertamaksun 1997eur.

Koulutuksen arvo on 10 172 eur