TULOSSA 2025

.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN KOREAN ELÄMYSMATKALLE
LIITY MUKAAN KOREAN ELÄMYSMATKA 2025 FACEBOOK RYHMÄÄN SAAMAAN LISÄTIETOJA

Koe Korean Sielukas Syke

Missä Jokainen Hetki on Sydämeen Piirtyvä Elämystarina.

Ovatko korealaiset draamat sulattaneet sinunkin sydämesi suurilla tunteilla, viattomilla elämää suuremmilla rakkaustarinoilla ja kauniilla maisemilla?

Tule mukaan elämysmatkallemme, joka vie sinut suoraan näiden tarinoiden sydämeen – Souliin ja Jeju-saarelle, missä jokainen kadunkulma, jokainen näkymä ja jokainen hetki tuntuu kuin suoraan lempidraamastasi.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuutesi kokea itse Korean lumo, emotionaalinen syvyys ja viattomuuden kauneus, jotka ovat vanginneet sydämesi ruudun toisella puolella tai musiikin kautta.

Mutta Korean aalto on paljon enemmän kuin vain musiikkia, TV-ohjelmia ja elokuvia.

Koreassa voit kokea myös pyhän energeettisen 'taivas maan päällä' aallon, joka yhdistää meidät lohikäärmeiden runsauden, hyvän onnen ja oman voiman energiaan.

Tällä matkalla pääset kokemaan mystisiä voimapaikkoja, joissa voit löytää syvemmän yhteyden lohikäärmeeseesi ja korkeampaan minääsi.

Luvassa on syviä henkisiä kokemuksia, jotka opastavat sinua löytämään oman voimasi lähteen samalla kun koet Korean taikaa kiertomatkalla.

Matkalla pääset näkemään sekä tärkeimpiä turistikohteita kuten palatsi ja ostoskadut, mutta myös Soraksan vuorten lumoa, Jeju-saaren ('Korean Havaiji') kuvankaunista luontoa ja lohikäärmeiden voimaa, mukaan lukien kraaterin sisällä olevan portaalin, jonka äärellä visualisoimme unelmia todeksi.

Liity meihin tälle unohtumattomalle elämysmatkalle, joka vie sinut läpi kauniiden maisemien, sydäntä avaavien tarinoiden ja pyhän energian virran.

Koe itse, kuinka Korean aalto voi muuttaa käsityksesi todellisuudesta ja täyttää elämäsi runsaudella, onnella ja voimalla.

KOREAN ELÄMYSMATKA OHJELMA:

Päivä 1.

Finnairin suora lento Helsinki-Seoul 17:30-11:20


Päivä 2.
Saapuminen Souliin klo. 11:20. Majoittuminen L7 Gangnam Hotel, Seoul.
Rentoutuminen perinteisessa korealaisessa Jjimjilbang kylpylässä, jossa tutustumme toisiimme ja uudistamme energiamme lentomatkan päälle, illalla ihana Han-joen risteilyillallinen.

Päivä 3.
Kuninkaallisen vartion vaihtoseremonia, Gyeongbokin palatsi vierailu perinteisessä korealaisessa Hanbok asussa, Bukchon Hanok
-kylä ja Kimchi-kurssi.

Päivä 4.
Sokcho-päiväretki - Seoraksanin kansallispuisto henkeäsalpaaviin vuoristimaisemiin ja Buddhalaiseen vuoristotemppeliin, joka täyttää sielusi rauhalla ja viisaudella.

Päivä 5.
Korean pääkaupunkiin tutustumista mm. Seoul Sky (Lotte-torni vierailu, josta näet koko kaupungin), Insadong-kujat, Jogyesa-temppeli, Gwangjangin markkinat. (Suosittelen hieman KRW käteistä, pieniin kojuista hankittuihin tuliaisostoksiin)

Päivä 6.
Siirtyminen Jeju-saarelle (Korean suosittu häämatkakohde, jota kutsutaan "Korean Havaijiksi"), Majoittumien Hotel Leo, Jeju.
Cheonjeyeonin vesiputous jossa myös kosketamme lohikäärmeen rajattoman runsauden orbia, joka aktivoi runsauden elämääsi.
Pääsemme myös upeisiin rantamaisemiin Lohikäärmepään kalliolle tutustumaan "oikeaan lohikäärmeeseen".
Legendan mukaan Lohikäärme Kuningas lähetti tämän lohikäärmeen Jejun Hallasan tulivuorelle noutamaan elämän elixiiriä.(Suosittelen hieman KRW käteistä, pieniin kojuista hankittuihin tuliaisostoksiin)

Päivä 7.
Seongsan Ilchulbong - kraateri, joka on myös portaali muihin ulottuvuuksiin, Seopjikoji Jeju saaren mahtavaa meren energiaa, Jeju saaren kuuluisien Haneyo "merenneitojen" kokemus.

Päivä 8.
Siirtyminen Seouliin,

Namsang Tornissa käynti Seoulin keskella olevalla vehreällä vuorella, joka on useiden korealaisten draamojen rakkauden kohtaamisen symboli. Myöhemmin ostoksia Namdaemunin markkinoilla
(Suosittelen hieman KRW käteistä, pieniin kojuista hankittuihin tuliaisostoksiin)

Päivä 9.
Vapaata ennen lentoa.

Liity halutessasi seuraani Myeongdong ostoskadulle hankkimaan edullista mutta huippulaatuista kosmetiikkaa, vaatteita tai muita tuliaisostoksia. Pääset halutessasi myös maistamaan korean herkullisia katuruokia ja nauttimaan ihanasta viimeisestä päivästä vilkkaalla elämyskellisellä Myeongdon kadulla. (Suosittelen hieman KRW käteistä, pieniin kojuista hankittuihin tuliaisostoksiin)

Kuljetus hotellilta lentokentälle
Finnairin paluulento Seoul-Helsinki 21:40-05:30

Päivä 10.
Saapuminen klo. 05:30 Helsinkiin.

Matkan hinta:

5397 euroa (sis. lennot, hotellimajoitus jaetussa 2hh, ruokailut 3 kertaa päivässä, kuljetukset, täysihoidon, ohjelman). Yhden hengen huoneen lisämaksu 550eur

650 Eur- erääntyy heti varattaessa
Loppumaksu:

Vastuullinen suomalainen matkanjärjestäjä:
Unique Travel

Vahvistusmaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä sen jälkeen voit maksaa halutessasi matkaa osissa 2kk ennen lähtöä asti.


HUOM! Tämä tarjous voimassa rajoitetun ajan

Siihen menessä ilmoittautuneille on myös luvassa matkaan liittyvä ihana livesarja Anun kanssa, jossa valmistaudumme matkaan mm. syvällisen lohikäärme meditaatioiden kautta. Opit myös sanoja ja sanontoja korean kielellä, joita voit käyttää matkan aikana ja tuoda sillä iloisen hymyn monen kohtaamasi korealaisen kasvoille!


Hinta sisältää:

● Finnairin suorat lennot Seouliin.
(mikäli lennät toisesta maasta, voit varata lennot itse erikseen siten, että olet Incheon lentokentällä aamupäivällä 12.9 ja hyvitämme ilmoittautumisen yhteydessä lennon osuuden matkapaketin hinnasta. Ota yhteyttä, niin autamme sinua tässä asiassa)

● Hotellit:
▪ 4 yötä L7 Gangnam Hotel, Seoul
▪ 2 yötä Hotel Leo, Jeju
▪ 2 yötä L7 Myeongdong Hotel, Seoul

● Tilauskuljetukset ja sisäänpääsyt kohteisiin

● Aamiaiset joka päivä

● Lounaat ja Illalliset (ei viimeisenä lentopäivänä )

● Anun henkisen tiedon opastuksen ja tuen, suomenkielisen opastuksen tarvittaessa koko matkan ajan sekä paikallisen englanninkielisen oppaan


Paljonko tarvitset käteistä tai muuta matkarahaa?

HUOM! Et tarvitse paljon käteistä. Tämä on täysihoito matka (paitsi paluulentopäivä 21.9, jolloin vain aamiainen tarjotaan). Erilaisia matkamuisto-ostoksia ja mahdollisiin välipaloihin aterioiden välissä kuten kahviin, jäätelöön tms on hyvä varata hieman rahaa. Koreassa on myös upeita ostosmahdollisuuksia ja jos budjettiisi mahtuu shoppailu niin suosittelen erityisesti korealaisen kosmetiikkaan tutustumista. Korealainen kosmetiikka on maailmassa tunnettu koreasta laadusta ja tehokkuudesta, edullisuudesta, puhtaista raaka-aineista ja siitä ettei siellä käytetä esimerkiksi yleisesti eläinkokeita (tarkista brändi). Siellä voit tehdä myös kristalli- ja vaatelöytöjä, jotka ovat ainutlaatuisia. Kenties myös löydät itsellesi Unelmien Lohikäärmeen!

Korean yleinen hintataso on Suomea edullisempi ellei kyseessä ole luksustuote.


Pidämme oikeuden pieniin muutoksiin.

Tule kokemaan unohtumaton elämysmatka!

Ilmoittautuessa mainittava:

  • Koko nimi kuten se on passissa
  • Syntymäaika
  • Passin viim. voimassaolopäivä (Huom! Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen! Jos passi
    pitää uusia ennen matkaa, täytyy uudet passin tiedot lähettää viim. 12.7!)
  • Matkapuhelinumero
  • Email
  • Allergiat, jotka tulee huomioida matkalla