OLETKO VALMIS ASTUMAAN SIIHEN SISÄISEEN VOIMAASI,
JONKA AVULLA MANIFESTOIT UNELMIEN ELÄMÄSI?

Klikkaa alla olevasta linkistä, kun haluat olla ENSIMMÄINEN, joka saa tiedon
kun avaamme ovet tunnuskoulutukseeni, Kristallinen Jumalatar Akatemiaan,
jotta sinäkin voit kehollistaa manifestointivoimat ja luoda elämääsi lisää
rakkautta, vaurautta ja mitä tahansa sydämesi haluaa!

TULOSSA HUHTIKUUSSA 2024

KYLLÄ, HALUAN ENSIMMÄISENÄ SISÄÄNPÄÄSYN

Katso mitä muut ovat sanoneet tästä vallankumouksellisesta elämää muuttavasta ohjelmasta

Tutustu näihin ihaniin jumalattariin:

“Tämän koulutuksen kautta unelmani ovat alkaneet toteutua vauhdilla! Värähtelytasoni on noussut huimasti ja olen saanut myös rohkeuden perustaan oman yritykseni jonka avulla autan naisia saamaan yhteyden omaan sensuaaliseen luojattaruuteensa" 

-Tehya - Terhi Saarinen 

“Suhteeni rahaan on muuttunut täysin tämän koulutuksen aikana. Olen päässyt runsauden virtaan ja avautunut valotyölle! Olen pian energeettinen miIjonääri tai biljonääri mitä kaikkea tapahtuu juuri nyt! Tuntuu kuin lentäisin ykkösluokassa shampanja lasi kädessä! Suuri asia kuitenkin mitä olen manifestoinut on elämäni rakkaust! Olen niin kiitollinen kaikesta!"

- Marina Belinda 

"Suunnittelemani kengät pääsivät VOGUE lehteen! Tämän kurssin värähtelytaajuus on ainutlaatuinen - koko suhteeni rahaan on muuttunut, raha-asiani soljuvat ja olen matkalla tullakseni kristalliseksi miljonistaksi!”

-Riina Maria

VARAA MINULLE PAIKKA

Hei, Jumalatar! Olen Anu. 

Olen vastaanottanut tehtäväkseni auttaa naisia päästämän irti alitajuntaisesta vastustuksesta, joka blokkaa heidän mahdollisuutensa vetää puoleensa sitä mitä he todella haluavat ja ansaitsevat. Ennen kuin työskentelet kanssani, sinun tulisi tietää, että… Kun päätät tehdä kanssani työtä, elämäsi alkaa muuttua välittömästi. Ota tämä varoituksena. Valtavia muutoksia. Kauniita muutoksia. Ole valmis. Olen rakastava ja myötätuntoinen; loistan totuuden valoa hellällä, turvallisella ja elämäsi muuttavalla tavalla. Odotan sinulta tuloksia - odotan sinun noudattavan ohjeistuksia ja olevan 100 % sitoutunut. Työni on tehokasta ja elämäämuutavaa, ja se kulkee valon voimalla. Ja se on HAUSKAA! Sinun kokemuksesi tulee täyttymään naurusta ja jumalallisest amanifestaatiosta kun otat haltuusi oman jumalatarvoimasi.