Tule Jumalatarten maahan Italiaan retriittiin ja opiskele itsellesi uusi valon ammatti: ALH enkelivalohoitaja! Hoitomuodon esittelyvideo on alla mutta huomaathan, että tämä on retriitti eikä tuo lukukauden mittainen koulutus:

Ilmoittaudu tästä

Ainutlaatuinen retriitti Toscanan henkeäsalpaavissa maisemissa:

Tänä vuonna haluat tarjota Sinulle, rakas Jumalatar, ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua retriitille henkeäsalpaavan kauniissa Toscanan maisemissa. Tällä 7 päivän retriitillä opit itsellesi uuden korkeavärähteisen valon ammatin ja saat Enkelivalo-ohjaajan koulutuksen joka sisältää ALH enkelihoidon, Regressioterapian eli menneet elämät ohjauksen opintoja. Ohjelmaan kuuluu myös elämyksellisiä retkiä lähiseudulle. Retriittiin kuuluu myös Jumalatarkuvaus, jossa pääset naisellisuusvalmentaja Heidi Niemen kameran eteen tuomaan esiin oman sisäisen Jumalattaresi.

KUUNTELE SIELUSI OHJAUSTA JA OPISKELE UUSI VALON AMMATTI:

  • ALH ENKELIVALOHOITAJA KOULUTUS + REGRESSIOHOITAJUUS
  • RETKIÄ TOSCANASSA, ESIM. UPEAAN SATURNIAN LUONNON OMAAN LÄMMINVESIKYLPYLÄÄN
  • VIINIMAISTELU TOSCANALAISELLA VIINITILALLA (myös täysin alkoholittomia juomia tarjolla)
  • JUMALATARKUVAUS AMMATTIKUVAAJAN KANSSA
  • OPETUSTA, MEDITAATIOTA, PYHÄN FEMINIINISYYDEN KEHOLLISTUMISTA
  • VAPAA-AIKAA UIMA-ALTAALLA
  • LEPOA JA NAUTINTOA
  • IHANIA YSTÄVIÄ JA YHTEYKSIÄ

HERÄTÄ KEHOSI TÄYTEEN KIRKKAUTEEN JA LÄHDE TOTEUTTAMAAN SIELUSI SUUNNITELMAA VALOTYÖNTEKIJÄNÄ.  

Retriitti sopii kaikille jotka haluavat oppia ohjaamaan muita syvällisiin sielunmatkoihin.

Retriittikokemukseni oli juuri niin ihmeellinen ja taianomainen kuin olin ajatellutkin. Tunsin uskomatonta voimaa ja samalla herkkyyttä meditaatioissa sekä koin ansaitsevani kaiken sen runsauden, kauneuden ja rauhan! Tuntuu siltä kuin kantaisin ikuista kesää sisälläni! Kiitos Anu ja kiitos enkelit!

Tanja Kettumaki

““Hoito on ihana koska se osoittaa hoidettavalle että kun oman mielen esteet on ohitettu,meillä rajattomat mahdollisuudet aistia maailmankaikkeutta ja myös toteuttaa omaa elämäämme haluamallamme tavalla! Jännitin, että en opi aistimaan enkeleitä että en ole tarpeeksi lahjakas tähän asiaan. Kurssi on poistanut mielestäni monenlaisia lukkoja ja olen oppinut ymmärtämään että enkelien aistimiselle esteenä on vain oman mielen asettamat esteet. 

Jaana Karjalainen

“Kurssi oli heti alusta asti aivan lumoava ja mielenkiintoinen ,Anu on aivan ihana opettaja joka kannusti koko kurssin ajan positiivisella tavalla,loi uskoa itseemme ja sai kaiken tuntumaan erityiseltä. Aineisto ja meditaatiot olivat täydellisiä .Koin uskomattoman huikeita matkoja ,unohtumattomia hetkiä kurssilaisten kanssa ja ,sain varmuutta, itseluottamusta mutta ennenkaikkea luotan Enkeleihin ja heidän apuun nyt täysin. Minä suosittelisin tätä kaikille jotka haluavat kehittyä hoitajina , ihan oman henkisen kasvun , Enkelten tai Anun vuoksi koska hän on täydellinen opettaja, Enkeli maan päällä. ”

Tiina Tulikki Suopelto

ALH ENKELIHOITO:

ALH Enkelihoito on yhdessä enkelten kanssa kehittämäni hoitomuoto, ja olen kouluttanut satoja ALH Enkelihoitajia vuodesta 2004 lähtien. Hoitomuoto on ainutlaatuinen maailmalla, vain Suomessa samankaltaiseen hoitomuotoon voi törmätä koska olen kouluttanut satoja ALH enkelihoitajia vuodesta 2004 lähtien. j  ALH enkelihoito on hypnoosimenetelmään perustuva ja erittäin terapeuttinen ja syvästi hoitava hoitomuoto, jossa yhdistyy upeasti regressiotekniikka, hypnoterapia, selvänäköinen lukeminen, energiahoitaminen ja mm. aikamatkailu tulevaisuuteen tukemaan unelmien toteutumista. Tämä menetelmää on käytetty muinaisella Atlantiksella Kultaiseen aikakauteen sopivalla tavalla. 

ALH enkelihoidossa ohjataan hoidettava syvään rentoutuneeseen olotilaan ja kohotetaan väliaikaisesti energiatasoa korkeammalle, jotta hoidettavan on helpompi ja selkeämpi aistia ja nähdä enkeleitä. Tämä väliaikainen energiankohottaminen nostaa energiatasoa hieman myös pysyvästi, ja mitä enemmän hoitoja kokee, sitä helpommin on pysyä korkealla energiatasolla myös palautuessaan takaisin ns. “maan päälle”. Pidemmän päälle enkelihoito siis todella nostaa niin hoitajan kuin hoidettavankin energiatasoa lähemmäs enkelten maailmaa! 

Hoidettavalle ajatus siitä, että hänen itsensä kautta tulee tämä enkeliyhteys, voi joskus tuntua erikoiselta alkuun, erityisesti jos ei ole koskaan kanavoinut tai tehnyt mitään henkistä työtä itsensä kanssa. Mutta tekniikka on osoittautunut lähes takuuvarmaksi; vain muutamat ihmiset eivät pääse kokemaan enkelten maailmaa syvässä hypnoositilassa, joten hoidon jälkeen onnistumisen ja hyvän olon tunne on usein sanoinkuvaamaton. Jos asiakas ei kykene näkemään, rentoutumaan tai aistimaan mitään, niin keskitymme hoidossa esim. energiahoitamiseen ja näiden estojen ja mahdollisten suojamuurien purkamiseen. Enkelihoito tuo vapautta elämään ja olemiseen.

RETRIITTIPAKETIN HINTAAN KUULUU:

 • 7 pv Majoitus viinitilalla Toscanassa 
 • 3 terveellistä ruokailua päivittäin
 • ALH enkelivalohoitajan tutkinto
 • Retket ja muu ohjelma
 • Jumalatarkuvaus ammattikuvaajan kanssa

Sinusta pidetään hyvää huolta matkalla ja tulet kokemaan unohtumattomia elämyksia

Retriitin kokonaishinta on 3888eur 

Varaa paikkasi 888 euron varausmaksulla.  
(varausmaksua ei palauteta mikäli joudut peruuttamaan koska varausmaksu majoitusta varten)

Retriitin järjestää  Anu Grace 

Ilmoittaudu tästä

Upea elämys! Anu oli vetäjänä uskomattoman hyvä! Meditaatiot olivat voimallisia ja kaikki järjestyi toiveiden mukaan. Meistä pidettiin hyvää huolta ja jokainen matkalainen sai myös henkilökohtaista aikaa ja apua vuorollaan suoraan Anulta!

Koin suuria oivalluksia ja kohtasin syvän vanhan haavan, kun koin “suurta vääryyttä” eräässä tilanteessa matkan aikana. Se auttoi minua tiedostamaan, että olin pienentänyt itseäni muussakin osaa elämää ja lakannut olemasta “naisellinen” etten aiheuttaisi “pahaa mieltä” muissa. Olen jostain syystä aiemmin aiheuttanut ärsytä juuri naisissa ja siksi verhonnut itseni sporttityyliin. Nyt löysin oman voimani uudestaan ja koin iloa ja naurua ja ennenkaikkea olen onnellinen että voin taas pukeutua naisellisesti ja olla säteilevä itseni! Muiden reaktiot ovat heidän vastuullaan!

Runsauden kokemus oli vahva joka kantaa elämässä eteenpäin!

Anette - Korea retriitti

Sanat ei riitä kuvaamaan – täydellinen kokonaisuus

Tämä on ollut minulle erittäin merkittävä matka ja sain rikastuttavia kokemuksia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Oli myös mukavuusalueen ylittämistä lähteä matkalle näin kauas ja jakaa huone vieraan kanssa. Mutta se oli aivan täydellinen kokonaisuus eikä sanat riitä kuvaamaan. Olen ylittänyt pelkoja, kun käsi kädessä Anun siipien suojassa sain kohdata korkeanpaikankammoni.  Anu oli turvallinen, aito ja iloinen, jonka seurassa oli ihana olla ja kohdata omia prosesseja.

En ole saanut mistään muualta tällaista rakkautta, valoa ja lempeyttä mikä Anun kanssa työskennellä on koko ajan ollut. Se on ollut aivan parasta. Anu on oikeasti sitä mitä hän julkisestikin näyttää ja se kosketti minua syvältä miten aito oma itsensä Anu on.

Matkan jalkeen oloni on ollut Isompi ja täydempi! Tämä matka oli askel seuraavalle tasolle ja kaikki tuntui kuin unelta!

Heidi Tulonen - Korea Retriitti

Retriitti on antanut paljon odotettua enemmän ja antanut myös uusia ystäviä muista osallistujista. Voimavaroja ja uskoa tilevaan ihanaan unelmaelämään. Viikon aikana on avautunut sekä sydän, että mieli. Usko johtatukseen ja oikeaan ajoitukseen vahvistunut. Kaikkiaan taivaallinen ja taianomainen viikko. Ylellistä!

Minna Laakso - Havaiji Retriitti

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla:

Ilmoittaudu tästä

Klikkaa yllä olevasta linkistä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com. Kirjoita viestiin otsikoksi Jumalatarten Italia,  ja viestissä kerro ilmoittautumista varten yhteystietosi sekä mahdolliset ruokavalio- yms. rajoitteet. Saat vastausviestissä ohjeet varausmaksun maksuun sekä lisätietoa aikatauluista yms.

VARAA PAIKKASI AJOISSA SILLÄ NIITÄ ON RAJATTU MÄÄRÄ ja ilmoittaudu pian mukaan!

Maksuehdot: Matkan hinta 3888 eur, varauksen yhteydessa 888 eur maksu, jota ei voida palauttaa.

Loput erät maksetaan kuukausittain 3 x 1000eur ennen matkaa.

Hei rakas ystävä! Olen Anu.

Rakas Jumalatar ystävä,

Kutsuuko ihana Italia sinuakin? Kuuletko jumalatarten kutsun sisälläsi silloin kun suljet silmäsi?
Tämä retriitti on ollut jo vuosia haaveissani järjestää ja nyt siitä haaveesta on tullut totta!!! Odotan suurella ilolla ja onnelle yhteisiä jumalatarhetkiämme Toscanan äärettömän kauniissa maisemissa ja tunnelmissa. Retriitin pääopettajana tulen olemaan minä. Opetan sinulle uuden ammatin, saat tämän retriitin aikana itsellesi ALH enkelivalohoitajan koulutuksen, eli tämän jälkeen voit tehdä enkelivaloihoitoja. Teemme myös kristallisia manifestointiharjoituksia, meditaatiota ja voimistamme naisellista voimaamme.

Anu Grace on kansainvälinen best seller kirjailija, elämänmuutos ohjaaja, luennoitsija ja Angel Light Hypnosis – Enkelivalo-menetelmän luoja. Anun kirjoista Suomeksi on julkastu Matka Enkelten Maailmaan ja Näin luot taivaan maan päälle. Englanniksi on julkaista bestselleri Guided By the Light – Following your Angelic guides, joka on useamman enkelikirjailijan yhteistyöprojekti. Anun työtä on esitelty mm. Hay House radiossa, MTV3 ja VoiceTV kanavilla monien muiden tiedosvalineiden kautta. Hänen 4 vuotta kestänyt show 12Radiossa, Heaven on Earth on saanut mm. Tuottajan ja Kuulijoiden palkintoja, ja hän on työskennellyt monien tunnettujen persoonien kuten Diana Cooperin ja Norjan Prinsessan kanssa. Myöhemmin Heaven on Earth on ilmestynyt podcast muodossa. Anu on kasvanut Suomessa mutta vuonna 2007 Anu muutti lastensa kanssa Kaliforniaan ja tekee valotyötään nykyään USA:sta käsin.

Hei ihana Jumalatar, olen Heidi

Olen Heidi Niemi, Jumalatarkuvauksen äitijumalatar ja ylipapitar. Olen naisellisuusvalmentaja, ammattivalokuvaaja ja -stylisti, ja elämäntehtävänäni on saada naiset tuntemaan itsensä kauniiksi  ja yhdistymään omaan feminiinienergiaansa.

Jumalataraihe on minulle erittäin lähellä sydäntäni. Näen koko ajan, miten maailmassamme feminiinisyys nousee ja naiset astuvat omaan voimaansa ja uskaltavat taas olla naisellisia. Tämä tekee minut todella iloiseksi ja työlläni autan naisia nousemaan täyteen loistoonsa upeina Jumalattarina.

”Raikas tuulahdus naiseuden maailmaan. Tunnelma oli tervetullut ja tunsin itseni tärkeäksi asiakkaaksi. Sain täydelliset kuvat, juuri sellaiset joita tarvitsin yritykselleni Goddess Zoneen + meikkauksen ja stailauksen. Olen vieläkin niin lumoutunut, että tälläinen paikka voi löytyä. Suosittelen lämpimästi muillekkin Jumalatarkuvauksen palveluita. Kiitos ihana Heidi ” -Terhi Saarinen

Meillä jokaisella on oma tapamme olla nainen, ja Jumalatarkuvauksessa haluan houkutella esiin juuri sitä sinun omaa pyhää naiseuttasi. Millainen Jumalatar sinun sisälläsi asuu? Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja ja asioita elämässä? Mitä sinä edustat? Minkä Jumalatar sinä olet?

Jumalatarkuva on henkilökohtainen representaatio sinun jumalattaruudestasi. Se kuvaa sinun omaa naiseuttasi ja tapaasi olla naisellinen. Sinä omistat oman naisellisuutesi ja saat tuoda sen esiin omilla ehdoillasi. Jumalatarkuva toimii siinä upeasti tulkkina ja ilmaisukanavana ja saa sinut avaamaan silmäsi omalle kauneudellesi.

Voimme käyttää kuvissa inspiraatiota mytologian ja taidehistorian jo tuntemia Jumalattaria, tai voimme luoda sinusta kokonaan uuden, uniikin ja yksilöllisen jumalattaren, joka kumpuaa syvältä sisältäsi.

Asun Firenzessä, ja olen syvästi onnellinen, että pääsen tällä ihanalla retriitillä kuvaamaan juuri Sinut upeanana Jumalattarena näissä Toscanan kauniissa maisemissa.

Lisätietoa löydät sivuiltani www.jumalatarolo.fi ja www.jumalatarkuvaus.fi