29.3 – 4.4.2020 Kauai, Havaiji

Tule maailman kauneimmalle ja korkeavärähteisimmälle saarelle manifestoimaan unelma elämääsi ja ympäröi itsesi ainutlaatuisten jumalatarsisarten seuralla. Vietämme 5 unohtumatonta päivää (6 yötä) Kauain saarella.

Ainutlaatuinen retriitti Havaijin henkeäsalpaavissa maisemissa:

Retriittiosuus pidetään Kauain saarella, Havaijin kauneimmalla ja rauhallisimmalla saarella. Puutarhasaarella on runsaudellinen vehreä luonto vesiputouksineen ja turkoosi lämmin meri, jossa delfiinit ja merikilpikonnat uiskentelevat onnellisina. Kauai sijaitsee viidennellä, taivas maan päällä ulottuvuudella ja sen vuoksi siellä tapahtuukin monia ihmeellisiä asioita kuten parantumista, henkimaailmalle herkistymistä ja unelmien nopeutunutta toteutumista. Kauain taika piilee varmasti myös siinä, että saari itsessään on miljoonia vuosia vanha ja osa muinaista Lemuriaa, Atlantiksen sisarvaltakuntaa. Lemuria eli Mu oli merellinen ja henkinen saarisivilisaatio, jossa ihmiskunta sai alkunsa. Kauailla palaat tähän ihmisyyden alkulähteeseen, josta voit ammentaa muinaista viisautta ja runsauden ja kauneuden voimaa itseesi ja omaan nykyelämääsi. Havaijin Taivas maan päällä retriitti tulee jättämään pysyvän positiviisen vaikutuksen elämääsi. 

Sinun tulevaisuuden minäsi…

Tulee katsomaan taakseen tätä elämystä retriittinä, joka muutti kaiken!
Oletko valmis nousemaan omaan kristalliseen voimaasi ja astumaan omaan unelma elämääsi?
Moni on Havaiji retriittieni aikana visioineet unelmiaan ja TOTEUTTANEET NE!
Ota muutama syvä hengenveto, ja lue eteenpäin..

RETRIITTIPAKETIN HINTAAN KUULUU mm:

  • 6 yötä 2h huoneessa huikeassa merenrantatalossa Kauailla (Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä)
  • 3 soluja ja sielua ravitsevaa ruokailua päivittäin Kauailla
  • Venematka merellä huikeissa Napali Coast maisemissa, delfniinien ja valaiden seurassa
  • Snorkalusta meressä kaikille merenneidoille saaren kristallin kirkkaissa vesissä
  • Anun rakkaudellinen, läsnäoleva ja hoitava tuki koko matkan aikana
  • Henkilökohtainen ALH enkelivalohoito Anun ohjauksella
  • Kohottavat meditaatiot ja mm. manifestointityöskentely
  • Jumalatar – tanssihetket ja Hula ohjaus, joiden avulla aktivoit naiseutta ja luomisvoimaa
  • Kristallinen Manifestointipäiväkirja

EARLY BIRD TARJOUS HINTA 3444eur voimassa 31.12.2019 asti. Toimi nopeasti. 

Retriitin kokonaishinta on 3888eur 

Varaa paikkasi 444euron varausmaksulla.  
(varausmaksua ei palauteta mikäli joudut peruuttamaan. Varmistathan, että sinulla on matkavakuutus)Hintaan ei sisälly ulkomaanlennot

Osamaksujärjestely on mahdollista pidemmälle ajalle.

Muiden kokemuksia…

Sanat ei riitä kuvaamaan! Tämä on ollut minulle erittäin merkittävä matka ja sain rikastuttavia kokemuksia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. En ole saanut mistään muualta tällaista rakkautta, valoa ja lempeyttä mikä Anun kanssa työskennellä on koko ajan ollut. Se on ollut aivan parasta. Anu on oikeasti sitä mitä hän julkisestikin näyttää ja se kosketti minua syvältä miten aito oma itsensä Anu on. Matkan jalkeen oloni on ollut Isompi ja täydempi!

Heidi Tulonen

Retriitti on antanut paljon odotettua enemmän ja antanut myös uusia ystäviä muista osallistujista. Voimavaroja ja uskoa tulevaan ihanaan unelmaelämään. Viikon aikana on avautunut sekä sydän, että mieli. Usko johdatukseen ja oikeaan ajoitukseen vahvistunut. Kaikkiaan taivaallinen ja taianomainen viikko. Ylellistä!

Minna Laakso

Kauai oli juuri niin ihmeellinen ja taianomainen kuin olin ajatellutkin. Tunsin uskomatonta voimaa ja samalla herkkyyttä meditaatioissa sekä koin ansaitsevani kaiken sen runsauden, kauneuden ja rauhan! Tuntuu siltä kuin kantaisin ikuista kesää sisälläni! Kiitos Anu ja kiitos enkelit!

Tanja Kettumäki

Upea elämys! Anu oli vetäjänä uskomattoman hyvä! Meistä pidettiin hyvää huolta ja jokainen matkalainen sai myös henkilökohtaista aikaa ja apua vuorollaan suoraan Anulta! Koin suuria oivalluksia. Nyt löysin oman voimani uudestaan ja koin iloa ja naurua ja ennenkaikkea olen onnellinen että voin taas pukeutua naisellisesti ja olla säteilevä itseni! Muiden reaktiot ovat heidän vastuullaan!Runsauden kokemus oli vahva joka kantaa elämässä eteenpäin!

Anette

Olin Anun järjestämällä vaikuttavalla retriittimatkalla, missä keskityttiin unelmiimme; 3 viikkoa matkan jälkeen löysin unelmakotini, minkä sain hankittua tasan 7 viikkoa kotiinpaluusta!

Leena Kontinen

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää sähköpostilla:

Klikkaa yllä olevasta linkistä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com. Kirjoita viestiin otsikoksi Jumalatarten Havaiij,  ja viestissä kerro ilmoittautumista varten yhteystietosi sekä mahdolliset ruokavalio- yms. rajoitteet. Saat vastausviestissä ohjeet varausmaksun maksuun sekä lisätietoa aikatauluista yms.

VARAA PAIKKASI AJOISSA SILLÄ NIITÄ ON RAJATTU MÄÄRÄ ja ilmoittaudu pian mukaan!

Huoneet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja vaikka jokaiselle on ihana oma paikka niin merenrantatalon parhaat viedään ensin. 

Maksuehdot: Matkan hinta EB 3444 eur 31.12 asti. Sen jälkeen 3888 eur, varauksen yhteydessä 444 eur maksu, jota ei voida palauttaa.

Hei jumalainen nainen, olen Anu.

Nimeni on Anu Grace ja olen elämänmuutosohjaaja ja mm. Kristallinen Jumalatar Akatemian ja Podcastin perustaja.
Rakastan Havaijia, rakastan merta, rakastan delfiinejä ja rakastan ihania jumalatarsisariani, kuten sinua!
Olen järjestänyt Retriittejä ympäri maailmaa mm. Egyptiin ja Etelä-Koreaan jo vuodesta 2006 lähtien ja Havaijilla olen pitänyt retriittejä lähes vuosittain 2008 vuodesta alkaen. Havaiji avasi minulle aikoinaan sydämeni puutarhan joka aktivoi rakkautta ja unelmavärähtelyä elämääni. Kauai nosti minut maanpäällisen taivaan ulottuvuuteen ja olen auttanut lukemattomia ihmisiä nousemaan myös omaan unelmataajuuteensa.
Olen vastaanottanut tehtäväkseni auttaa naisia päästämän irti alitajuntaisesta vastustuksesta, joka blokkaa heidän mahdollisuutensa vetää puoleensa sitä mitä he todella haluavat ja ansaitsevat.
Ennen kuin työskentelet kanssani, sinun tulisi tietää, että…
Kun päätät tulla kanssani Havaijille, elämäsi alkaa muuttua välittömästi. Ota tämä varoituksena. Valtavia muutoksia. Kauniita muutoksia.
Ole valmis. “Toukosta tulee Perhonen” ja voit levittää siipesi ja päästä vihdoin lentoon…
Transformaatio on tulossa! 

Olen rakastava ja myötätuntoinen; säteilen totuuden valoa hellällä, turvallisella ja elämäsi muuttavalla tavalla.

Havaijilla olen koko sydämellä sinua tukemassa, jotta todella pääset uudistuneena ja valovoimaisena palaamaan kotiin ja aloittamaan uuden korkeavärähteisemmän elämän, täynnä rakkautta, runsautta, iloa ja valoa!
Jos haluat kohottaa värähtelytasoasi nopeasti ja lempeissä 5D tunnelmissa ja saavuttaa syvimmät sydämesi toiveesi… voila! Tässä on ovi josta käydä sisään!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla:

VARAA PAIKKASI AJOISSA SILLÄ NIITÄ ON RAJATTU MÄÄRÄ ja ilmoittaudu pian mukaan!

Maksuehdot: Matkan hinta 4888 eur, varauksen yhteydessa 444 eur maksu, jota ei voida palauttaa.

Loput erät 2000eur 15.12 mennessä ja loput 1.3.2020 mennessä ennen matkaa.

Kuvia Kauailta: