Kuinka Vahvistaa Yhteyttäsi,
Kuulla Enkelten Viestejä ja
Luottaa Omaan Voimaasi

Tämän koulutuksen aikana löydät 3 Arkkienkelin avulla TÄSMÄLLEEN kuinka tuot enkelit elämääsi (vaikka et olisi aiemmin tuntenut enkeleiden läsnäoloa)

KYLLÄ, HALUAN VAHVISTAA ENKELIYHTEYTTÄNI

(psst....se on täysin maksuton)

.

LIITY TÄSTÄ MUKAAN

Kaipaatko syvempää yhteyttä enkeleihisi?

Haluatko oppia erottamaan egon kuiskaukset sydämesi totuudesta ja kuulla selkeästi enkelien viestit ja ohjaukset?

Jos kaipaat apua, tukea ja turvaa enkeleiltäsi, liity mukaan voimaannuttavaan ILMAISEEN Enkeleiden Kuiskaus -Workshoppiin. Tämä koulutus on suunniteltu auttamaan sinua syventämään yhteyttäsi enkeleihin, käsittelemään voimakkaita tunteita ja vahvistamaan luottamustasi omaan voimaasi.

Mitä saat tästä koulutuksesta?

  • *Opi, kuinka erotat egon ja omantunnon viestit ja kuinka voit luottaa itseesi ja omiin kykyihisi.

    *Saat työkalut ja strategiat, joilla voit tunnistaa ja ylläpitää yhteyttä arkkienkeleihisi ja suojelusenkeleihisi.

    *Opit, kuinka työskennellä enkeleiden kanssa ja kuinka he voivat auttaa sinua vapautumaan onnellisempaan elämään.

    *Löydä keinoja vahvistaa enkeliyhteyttäsi, kuulla intuitiotasi ja pysyä omassa voimassasi.

Tässä Workshopissa Tulet Löytämään:

01

Arkkienkeli Mikaelin Avain - Enkelien Läsnäolon ja Voiman Kokeminen:

Aloitamme workshopin avaamalla sydämemme ja mielen enkeleiden viesteille. Esittelemme esimerkkejä siitä, kuinka enkelit voivat olla läsnä elämässämme ja tarjota apuaan ylittäen odotuksemme. Tämä osio valmistaa sinut kokemaan enkelien voiman ja läsnäolon, herättäen uteliaisuutesi ja halusi syventää yhteyttäsi heihin.

02

Arkkienkeli Samuelin Avain -Enkelien Apu ja Tuki Arjessa:

Keskitymme siihen, kuinka enkelit voivat tarjota toivoa, turvaa ja rohkeutta päivittäisessä elämässä. Opit, miten enkelit voivat tukea sinua päivittäisissä askareissasi ja auttaa sinua voittamaan pelkosi. Tämä osio auttaa sinua ymmärtämään, kuinka avata sydämesi ja mielesi enkelien viisaudelle ja ohjaukselle.

03

Arkkienkeli Gabrielin Avain - Enkelien Viestien Tunnistaminen ja Vastaanottaminen:

Syvennymme siihen, kuinka voit tunnistaa ja tulkita enkelien viestejä arjessasi. Opit erottamaan intuitiiviset tuntemukset, unet ja merkit, jotka ovat enkelien tapa kommunikoida kanssasi. Tämä osio opastaa sinua asettamaan aikomuksia, luomaan tilaa enkelien energialle ja vahvistamaan yhteyttäsi enkeleihin.

Tämä workshop on suunnattu kaikille, jotka haluavat syventää suhdettaan enkeleihin ja löytää uutta voimaa ja rauhaa elämäänsä. Liity mukaan ja anna enkeleiden kuiskata sinulle viisauttaan ja ohjata sinut kohti syvempää onnellisuutta ja tasapainoa.

KYLLÄ ENKELIT!! HALUAN MUKAAN! 

Kouluttaja: ANU GRACE

Matka Enkelten Maailmaan kirjan kirjoittaja, enkelikouluttaja, EnkeliTV:n ja Kristallinen Jumalatar Podcastin juontaja."Olen omistautunut auttamaan sinua herättämään sisäisen enkelivoimasi, kohtaamaan epävarmuutesi ja löytämään sisäisen rauhasi. Minun tehtäväni on ohjata sinua matkallasi kohti syvällistä enkeliyhteyttä ja luottamusta, jotta voit levittää valoasi kaikkialle maailmaan ja luoda menestyvän henkisen elämän enkelten ohjauksessa.

Olen viettänyt vuosikymmeniä tutkien enkelien viisautta ja jakamassa oppejani ympäri maailmaa. Minulla on syvä ymmärrys siitä, kuinka yhdistää henkiset käytännöt arjen haasteisiin, ja olen sitoutunut auttamaan sinua löytämään tasapainon ja harmonian elämässäsi. Liity minun kanssani tähän voimaannuttavaan workshoppiin ja astu askeleen lähemmäksi unelmiesi elämää - enkelten siivittämänä."

Tämä ENKELTEN VOIMA- Workshop tarjoaa sinulle paljon ENEMMÄN kuin vain pintapuolisia oivalluksia! Tämä on intensiivinen, sisältörikas ja pyhä opintomatka.
Valmistaudu AKTIVOITUMAAN, valosielu!

Klikkaa alla olevaa painiketta liittyäksesi meihin - se on täysin ilmaista!