Tule yhdeksi Meren kanssa!
Herätä oma sisäinen merenneitosi ja aktivoi pyhä feminiinen voimasi! 

Ilmoittaudu tästä

Merenneito-ohjaajamme Hannah Mermaid:

Hannah on kuuluisa merenneito, malli joka mm. tanssii ja ui meressä mm. delfiinien, haiden, valaiden, rauskujen, hylkeiden ym kanssa. Hän luo omia toimivia ja upeita merenneitopyrstöjä. Hän on omistautunut Meri aktivisti ja matkustaa ympärimaailmaa esiintyen eri mainoksissa ja tilaisuuksissa joiden kautta hän tuo tietoisuutta mereen ja sen äärettömän arvokkaiseen elämään.

www.hannahmermaid.com

LIITY TAIANOMAISEEN SEURAAMME:

 • MERIMATKOJA
 • MERENNEITO VALOKUVAUS AMMATTIKUVAAJAN KANSSA
 • SEIKKAULUMATKA MAAILMANKUULUUN TULAMBE HYLKYYN
 • JOOGAA, MEDITAATIOTA, PYHÄN FEMINIINISYYDEN KEHOLLISTUMISTA
 • NAISEUDEN ELINVOIMAAN LIITTYVÄÄ HARJOITUSTA
 • PYHÄÄ TEMPPELI (FUUSIO) VATSATANSSIA
 • LEPOA JA NAUTINTOA
 • UUSIA IHANIA YSTÄVIÄ JA YHTEYKSIÄ

HERÄTÄ KEHOSI TÄYTEEN KIRKKAUTEEN. UIMISEN JA TANSSIN KAUTTA KASVATAT INTUITIOTASI JA SENSUAALISUUTTASI.  

Retriitti sopii kaikentasoisille

Retriittikokemukseni oli juuri niin ihmeellinen ja taianomainen kuin olin ajatellutkin. Tunsin uskomatonta voimaa ja samalla herkkyyttä meditaatioissa sekä koin ansaitsevani kaiken sen runsauden, kauneuden ja rauhan! Tuntuu siltä kuin kantaisin ikuista kesää sisälläni! Kiitos Anu ja kiitos enkelit!

Tanja Kettumaki - Havaiji Retriitti

“Anu merenneidolle, Kiitos ihanasta ikimuistoisesta matkasta valon energioissa. Sinun ansiostasi Anu oli ihana viikko kimaltelevissa energioissa. Todella asiantunteva, hyvin valmisteltu matka. Jää ihanat muistot.

Anneli Takahashi - Havaiji retriitti

Kiitos, että saimme nähdä niin paljon huikeita, pyhiä ja voimaa antavia paikkoja. Tämä on ollut ikimuistoinen viikko. Olen saanyt uskon siihen, että unelmani toteutuu. Olen saanut luottamusta lisää. Ihana Anu, ihanat merenneitosiskot! Odotukset retriitistä täyttyneet monin kerroin

Päivi Runola - Havaiji Retriitti

MERENNEITO & TEMPPELI TANSSIJA ovat muinaisia Pyhän Feminiinisyyden arkkityyppeja. Kuninkaallisina sensuaalisina naisina, on meidän synnyinlahjamme tuntea ja ilmaista itseämme täysin avoimesti ilman häpeää tai mukautumista muiden ihmisten luomiin sääntöihin siitä mitä naiseus on.  Me parannumme ja voimaannumme, auttaen toisiamme nousemaan ja jakamaan lahjojamme tällä planeetalla. 

Retriitti pidetään yksityisessa villassa verheän Balin viidakossa.
Opiskelet  Hannah Mermaidin, Aradian Sunserin ja Anu Gracen ohjauksella.

RETRIITTIPAKETIN HINTAAN KUULUU:

 • Lennot Helsinki-Bali-Helsinki
 • 7 pv Majoitus yksityisessa villassa: Cendana Villas, Canguu, Bali 
 • 3 terveellistä gourmet ruokailua päivittäin
 • Tanssi ja vedenalaiset oppitunnit ja harjoittelut
 • Merimatkat/uinnit
 • Sukellus tai snorklaus Tulamben hylyllä
 • Merenneitopyrstö ja monofin vuokra
 • Merenneito rantakuvaus ammattikuvaajan kanssa
 • Unelmapäiväkirja
 • Merenneitotoppi
 • Henkilökohtainen enkelikonsultaatio/hoito Anun kanssa
 • Anun tuki koko ajan matkalla mukana
 • Merenneito-meditaatio illat 2x60min ennen matkaa

Opetukset ovat englanninkielellä. Sinulla on Anun tuki ja kääntöapu eri tilanteissa matkan ja merenneito harjoittelun aikana.

Sinusta pidetään hyvää huolta matkalla ja tulet kokemaan unohtumattomia elämyksia

Rertiitin kokonaishinta 4888eur 

Varaa paikkasi 1444euron varausmaksulla viimeistään 12.12.2018 
(varausmaksua ei palauteta mikäli joudut peruuttamaan koska varausmaksu lentolippujasi varten)


Ilmoittautua voi 1.2.2018 asti tai kunnes paikat täyttyvät.

Matkan järjestää Hannah Mermaid ja mukana Anu Grace 

Osa matkan tuotosta menee hyväntekeväisyyteen Meren hyväksi

www.BlueSphereFoundation.org

Ilmoittaudu tästä

Upea elämys! Anu oli vetäjänä uskomattoman hyvä! Meditaatiot olivat voimallisia ja kaikki järjestyi toiveiden mukaan. Meistä pidettiin hyvää huolta ja jokainen matkalainen sai myös henkilökohtaista aikaa ja apua vuorollaan suoraan Anulta!

Koin suuria oivalluksia ja kohtasin syvän vanhan haavan, kun koin “suurta vääryyttä” eräässä tilanteessa matkan aikana. Se auttoi minua tiedostamaan, että olin pienentänyt itseäni muussakin osaa elämää ja lakannut olemasta “naisellinen” etten aiheuttaisi “pahaa mieltä” muissa. Olen jostain syystä aiemmin aiheuttanut ärsytä juuri naisissa ja siksi verhonnut itseni sporttityyliin. Nyt löysin oman voimani uudestaan ja koin iloa ja naurua ja ennenkaikkea olen onnellinen että voin taas pukeutua naisellisesti ja olla säteilevä itseni! Muiden reaktiot ovat heidän vastuullaan!

Runsauden kokemus oli vahva joka kantaa elämässä eteenpäin!

Anette - Korea retriitti

Sanat ei riitä kuvaamaan – täydellinen kokonaisuus

Tämä on ollut minulle erittäin merkittävä matka ja sain rikastuttavia kokemuksia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Oli myös mukavuusalueen ylittämistä lähteä matkalle näin kauas ja jakaa huone vieraan kanssa. Mutta se oli aivan täydellinen kokonaisuus eikä sanat riitä kuvaamaan. Olen ylittänyt pelkoja, kun käsi kädessä Anun siipien suojassa sain kohdata korkeanpaikankammoni.  Anu oli turvallinen, aito ja iloinen, jonka seurassa oli ihana olla ja kohdata omia prosesseja.

En ole saanut mistään muualta tällaista rakkautta, valoa ja lempeyttä mikä Anun kanssa työskennellä on koko ajan ollut. Se on ollut aivan parasta. Anu on oikeasti sitä mitä hän julkisestikin näyttää ja se kosketti minua syvältä miten aito oma itsensä Anu on.

Matkan jalkeen oloni on ollut Isompi ja täydempi! Tämä matka oli askel seuraavalle tasolle ja kaikki tuntui kuin unelta!

Heidi Tulonen - Korea Retriitti

Retriitti on antanut paljon odotettua enemmän ja antanut myös uusia ystäviä muista osallistujista. Voimavaroja ja uskoa tilevaan ihanaan unelmaelämään. Viikon aikana on avautunut sekä sydän, että mieli. Usko johtatukseen ja oikeaan ajoitukseen vahvistunut. Kaikkiaan taivaallinen ja taianomainen viikko. Ylellistä!

Minna Laakso - Havaiji Retriitti

Ilmoittaudu mukaan tästä maksulinkista:

Ilmoittaudu tästä

Alla olevasta “Ilmoittaudu mukaan” linkistä pääset maksamaan turvallisesti, joko kortilla tai pankin kautta. Voit tarvittaessa valita

jopa 36kk maksusuunnitelman valitessasi laskutuksen Collector vaihtoehdon kautta.

Ilmoittautuminen on sitova koko summan osalta Collector kautta 

VARAA PAIKKASI AJOISSA ja ilmoittaudu pian mukaan!

Maksuehdot: Matkan hinta 5888 eur, varauksen yhteydessa 1444eur maksu jota ei voida palauttaa.

Hei rakas ystävä! Olen Anu.

Rakas Mereneito ystävä,

Kutsuuko meri sinuakin? Kuuletko merenneitolaulun sisälläsi silloin kun katseesi siirtyy merenkimmeltävään ulappaan.
Tämä retriitti on ollut jo vuosia haaveissani järjestää ja nyt siitä haaveesta on tullut totta!!! Odotan suurella ilolla ja onnelle yhteisiä merenneitohetkiämme Balin äärettömän kauniissa maisemissa ja tunnelmissa. Retriitin pääopettajina tulevat olemaan Hanna Mermaid ja Aradia Sunseri. Minä tulen olemaan erityisesti kädestä pitäjä ja kääntöapua sinulle ja mitä tärkeintä tulen energeettisesti luomaan sinulle tilan kristallisen jumalattaruuden voimalla jotta voit kokea kaiken turvallisesti ja kokea elämää muuttavia kauniita elämyksiä. Balilla nähdään!

Anu Grace on kansainvälinen best seller kirjailija, elämänmuutos ohjaaja, luennoitsija ja Angel Light Hypnosis – Enkelivalo-menetelmän luoja. Anun kirjoista Suomeksi on julkastu Matka Enkelten Maailmaan ja Näin luot taivaan maan päälle. Englanniksi on julkaista bestselleri Guided By the Light – Following your Angelic guides, joka on useamman enkelikirjailijan yhteistyöprojekti. Anun työtä on esitelty mm. Hay House radiossa, MTV3 ja VoiceTV kanavilla monien muiden tiedosvalineiden kautta. Hänen 4 vuotta kestänyt show 12Radiossa, Heaven on Earth on saanut mm. Tuottajan ja Kuulijoiden palkintoja, ja hän on työskennellyt monien tunnettujen persoonien kuten Diana Cooperin ja Norjan Prinsessan kanssa. Myöhemmin Heaven on Earth on ilmestynyt podcast muodossa. Anu on kasvanut Suomessa mutta vuonna 2007 Anu muutti lastensa kanssa Kaliforniaan ja tekee valotyötään nykyään USA:sta käsin.