Rakas Enkeliystäväni,
Olen vastaanottanut tehtäväkseni auttaa erityisesti naisia päästämään irti alitajuntaisesta vastustuksesta ja vanhoista haavoista, jotka blokkaavat heidän mahdollisuutensa vetää puoleensa sitä mitä he todella haluavat ja ansaitsevat.
Ennen kuin työskentelet kanssani, sinun tulisi tietää, että…Kun päätät tehdä kanssani työtä, elämäsi alkaa muuttua välittömästi.  Ota tämä varoituksena. Valtavia muutoksia. Kauniita muutoksia.
Ole valmis.
Vastuu muutoksesta on kuitenkin sinulla itselläsi, sinulla on vapaa tahto valita ja ottaa toiminnan askaleita joilla astut oman elämäsi kulta-aikaan tai voit myös valita jäädä vain unelmoimaan paremmasta ja miettimään onko elämällä enemmän annettavaa sinulle. Valitse viisaasti ja aidosti sydäntäsi kuunnellen.  Sinulle kuuluu onnen, ilon, rakkauden ja vapauden täyttämä elämä ja haluan auttaa sinua elämään täyttymyksessä!
Olen rakastava ja myötätuntoinen; säteilen totuuden valoa hellällä, turvallisella ja elämääsi muuttavalla tavalla. Työni on tehokasta ja elämää muutavaa, ja se kulkee valon voimalla.  Ja se on HAUSKAA! Sinun kokemuksesi tulee täyttymään naurusta ja jumalallisesta manifestaatiosta kun otat haltuusi oman jumalatarvoimasi. Jos haluat kommunikoidan henkioppaidesi kanssa ja vastaanottaa päivittäin voimaa ja opastusta jumalattarilta… voila! Tässä on ovi josta käydä sisään!
Aloita oma ylosnousemuksesi ja tutustumisesi minuun Kultainen Grace Koodi-ilmaiskoulutuksen kautta 
Rakkaudella, 

Anu Grace (ent. Anu Wyskiel) on kansainvälinen best seller kirjailija, elämänmuutos ohjaaja, luennoitsija ja Angel Light Hypnosis – Enkelivalo-menetelmän luoja. Anun kirjoista Suomeksi on julkastu Matka Enkelten Maailmaan ja Näin luot taivaan maan päälle. Englanniksi on julkaista bestselleri Guided By the Light – Following your Angelic guides, joka on useamman enkelikirjailijan yhteistyöprojekti. Anun työtä on esitelty mm. Hay House radiossa, MTV3 ja VoiceTV kanavilla monien muiden tiedosvalineiden kautta. Hänen 4 vuotta kestänyt show 12Radiossa, Heaven on Earth on saanut mm. Tuottajan ja Kuulijoiden palkintoja, ja hän on työskennellyt monien tunnettujen persoonien kuten Diana Cooperin ja Norjan Prinsessan kanssa. Myöhemmin Heaven on Earth on ilmestynyt podcast muodossa. Anu on kasvanut Suomessa mutta vuonna 2007 Anu muutti lastensa kanssa Kaliforniaan ja tekee valotyötään nykyään USA:sta käsin.

Seuraa Anua instagrammissa ja liity hänen ilmaiseen “ENKELIVALO” Facebook ryhmään