Anu Grace on kansainvälinen Bestseller-kirjailija, elämänmuutosohjaaja, luennoitsija, Kristallinen Jumalatar Akatemian perustaja ja ALH™-enkelivalohoidon luoja. Anu kokee elämäntehtäväkseen auttaa naisia herättämään sisäinen jumalattaruutensa, aktivoimaan piilossa olevat voimavaransa, ja luomaan unelmiaan todeksi.

Aiemmin Anu kamppaili yksinhuoltajaäitinä kärsien ahdistuneisuudesta ja vakavasta köyhyysajattelusta, mutta enkelten ja regressiohoitojen kautta hän löysi Kultaisen Atlantiksen, muinaisen Taivas Maan päällä -sivilisaation, mikä muutti hänen elämänsä. Anu alkoi käyttämään tätä muinaista korkeavärähteistä aikakautta oppaanaan kohottaessaan omaa värähtelytasoaan ja manifestoidakseen ilon, runsauden ja rakkauden täyttämän elämän.

Anun kirjoista suomeksi on julkaistu Matka enkelten maailmaan ja Näin luot taivaan maan päälle. Englanniksi julkaistu bestseller Guided By The Light – Following Your Angelic Guides on useamman kirjailijan yhteistyöprojekti. Hänen työnsä on ollut esillä mm. Hay House Radiossa, MTV3:ssa ja Voice TV:ssä muutamia suosittuja tiedotusvälineitä mainitaksemme. Hänen aikaisempi radio-ohjelmansa ”Heaven On Earth with Anu Shi Asta” sai sekä Producer Awards että Listeners Awards palkinnon. Viime vuosikymmenen aikana hän on auttanut tuhansia naisia irtautumaan vanhoista ajatusmalleista, kehollistamaan Kristallista Jumalatar-voimaansa ja tulemaan valotyöntekijöiksi.

Seuraa Anua  instagrammissa päivittäisessä “Goddess Moments” videossa ja liity ilmaiseen Jumalatarten Facebook ryhmään  jossa saat viikottaista live opetusta.